Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ha a tegnapi bíró vezeti, akkor nála ez teljesen egyértelmű kifele szabad.Ez hogy lett kifele szabadrúgás? 😀tenorxA bírót is eltalálták a fején egy taklivalulpianus
több mint 10 éve
Ez hogy lett kifele szabadrúgás? 😀tenorxEz nem kislánysport. 😀
több mint 10 éve
Miro feje sem a régi már. 😕
több mint 10 éve
Ez hogy lett kifele szabadrúgás? 😀tenorxA bírót is eltalálták a fején egy taklival
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Revenge for Kramer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
James007
1 854
Gundi wazze, ne hasonlíts már ezt a Schumacher féle kivégzéshez.. Ég és föld a kettő..
több mint 10 éve
Németország-Argentína (Finish him) 1-1
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ez hogy lett kifele szabadrúgás? 😀
több mint 10 éve
neuer bazmeg, ez a franciák ellen kellett volnabriareosmég mindig nem olyan jó mint Király, aki kiütötte Zlatant
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Garai? Játszik az MTK edzője?Sixo67Az Garami.
Gyönyörű tackle volt ez Neuertől.
több mint 10 éve
neuer bazmeg, ez a franciák ellen kellett volna
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Garai? Játszik az MTK edzője?Sixo67valószínűleg elaludt a padon
Mindig jövőre
több mint 10 éve
sznob köcsög, borozzá vazzeB@ssza meg, kifutott a söröm habja. A francér' nincs egy jó kis ápolás, hogy lehessen normálisan tölteni!James007némá', pohárbó issza 😛davemayer
több mint 10 éve
B@ssza meg, kifutott a söröm habja. A francér' nincs egy jó kis ápolás, hogy lehessen normálisan tölteni!James007némá', pohárbó issza 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
James007
1 854
B@ssza meg, kifutott a söröm habja. A francér' nincs egy jó kis ápolás, hogy lehessen normálisan tölteni!
több mint 10 éve
németek játéka teljesen szétesettNB2Khedira hiánya ennyire sokat számít.
több mint 10 éve
németek játéka teljesen szétesett
több mint 10 éve
Budapest TV.helyesbítek, jessica simpson az összes argentín támadóval kefélbriareosmelyik csatornán?davemayer
több mint 10 éve
Huh, itt forró volt a rétes.
több mint 10 éve
helyesbítek, jessica simpson az összes argentín támadóval kefélbriareosmelyik csatornán?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
helyesbítek, jessica simpson az összes argentín támadóval kefél
több mint 10 éve
Az ősmagyar hungaro pannon Falkland terület. Árpád ott legeltette szittya pingvinjeit!Lehet mi is pályázunk a Falkland szigetekre.Sixo67Én azt hittem Orbánék az ellenfélhez állnak majd be téglának. 😀Vrijbloedhát nem a németek az ellenfelek? 😀briareos
Állat vagyok, ami enni kér...