Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nem csak káromkodtam egyet.Schürrlét akart írni, csak a fritz-billentyűzete félrehúzStezScheißeiktriadŐ csatár?ulpianus
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ebből sztem gól lesz legkésőbb a hetvenedik percben. agreed.Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.JakehomerElég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Schürrlét akart írni, csak a fritz-billentyűzete félrehúzScheißeiktriadŐ csatár?ulpianus
több mint 10 éve
A fejest csak nézte Romero, disznó mázliGogoA jó kapus szemmel is véd 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Sajnos csak a 15. perc környékén szálltam be 2.44-en. Gyanús, hogy lassan ki kéne ugrani, van egészséges 50 egynéhány eurós profitom már most.Elég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?Gogo
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ScheißeiktriadŐ csatár?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Fú meleg volt a pite az Argentínoknak...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
a szöglet is les volt, de ezt be kellett volna fejelniMessi lefut bárkit, és ha argentin gól lesz először...
több mint 10 éve
A fejest csak nézte Romero, disznó mázli
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Scheiße
több mint 10 éve
Elég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊JakehomerMilyen oddson?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Rendes Gunditól, hogy kinézte Kloséból a visszahúzós cseltJakehomerTud azért ő is olyat.
több mint 10 éve
természetesen Orbán Gáspár úr áll Magyarország Örökös Miniszterelnöke mellett. csodálom nem tudjátok. fel is lesztek jelentve mind..Az Johnny Depp te tudatlan.StezOrbán mellett a nyomozó áll a Hannibal sorozatból?Old Green Bay5. percnél hova?briareosállnakJames007peteymiafasztcsinálnak?briareos
több mint 10 éve
Aprítják egymást, jó meccs. Ha lesz gól, még jobb lesz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Rendes Gunditól, hogy kinézte Kloséból a visszahúzós cselt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Elég stresszes a 1,5 underes fogadásom 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az Johnny Depp te tudatlan.Orbán mellett a nyomozó áll a Hannibal sorozatból?Old Green Bay5. percnél hova?briareosállnakJames007peteymiafasztcsinálnak?briareos
több mint 10 éve
nem, az johnny deppOrbán mellett a nyomozó áll a Hannibal sorozatból?Old Green Bay5. percnél hova?briareosállnakJames007peteymiafasztcsinálnak?briareos
több mint 10 éve
James007
1 854
hosszú a himnusz, az összes versszakot elénekelték 😊5. percnél hova?briareosállnakJames007peteymiafasztcsinálnak?briareos
Gondolom bedobás volt és a tv közvetítők megismételték a legizgalmasabb jelenetet
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Orbán mellett a nyomozó áll a Hannibal sorozatból?5. percnél hova?briareosállnakJames007peteymiafasztcsinálnak?briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Bazmeg, hogy semmit sem képesek belőni
több mint 10 éve
szépen halad most argentina, ezek a gyors 5&out routok mozgásban tartják a nyalókát