Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Alles Müller oder was?
több mint 10 éve
Szerintem egyébként az argentínoknál ez alap volt, hogy ha ők kerülnek hátrányba, szarban a haza, a csatárok kritikán aluli formában vannak, a padon nincs Tévez, vagy hasonló playmaker, az egy szem Messi meg manapság eléggé gyakran kiderült már, hogy kevés, fordítani ez a csapat nem tud
több mint 10 éve
gott vagy neuerbriareosMa Kahn főle nő(het). Olinak a VB döntőban nem ment.
több mint 10 éve
sejtethettem volna, hogy pats-es volt 😀ki mondta, hogy Götze lövi a gólt?😊NB2ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ThundersNFL
több mint 10 éve
Götze szerzi a győztes gólt 😀ThundersNFLvajon igazam lesz????? és nem fogadtam meg én kukihuszár!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Mondjuk nem tudom, hogy a középhátvédek hol voltak
több mint 10 éve
Inkább a Felcsútba való igazolást.Merkel is tapsikolulpianusViktor mindjárt megdumálja vele a Götze honosítás részleteitStez
több mint 10 éve
Lehet, jobban jártak volna az argentinok egy kiállítással, nem maradt volna az áruló egyedül az ötösön.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
GÖTZE A KURVA SZÁDAT TE ROHADÉK 😀Én szintén.
MIndent megbocsátokbriareos
több mint 10 éve
Merkel is tapsikolulpianusViktor mindjárt megdumálja vele a Götze honosítás részleteit
több mint 10 éve
ki mondta, hogy Götze lövi a gólt?😊NB2ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!
Draft
több mint 10 éve
GÖTZE A KURVA SZÁDAT TE ROHADÉK 😀MIndent megbocsátok
több mint 10 éve
anyád, nem iniesta is ilyenkor lőtte????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bocsánat
több mint 10 éve
Mondta, Götze faszom és nem raktam én farok áhhhhh
Draft
több mint 10 éve
Na végre.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Bassza meg
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
GŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐTZEEEEEEEEEEEEEEEIMÁDOM! 😀
több mint 10 éve
ki mondta, hogy Götze lövi a gólt?😊
több mint 10 éve
GÖTZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 10 éve
IIIIIIIIIIIIIGEEEN
több mint 10 éve
a kurvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvva