Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 8 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 8 éve
Alles Müller oder was?
több mint 8 éve
Szerintem egyébként az argentínoknál ez alap volt, hogy ha ők kerülnek hátrányba, szarban a haza, a csatárok kritikán aluli formában vannak, a padon nincs Tévez, vagy hasonló playmaker, az egy szem Messi meg manapság eléggé gyakran kiderült már, hogy kevés, fordítani ez a csapat nem tud

több mint 8 éve
gott vagy neuerbriareosMa Kahn főle nő(het). Olinak a VB döntőban nem ment.
több mint 8 éve
sejtethettem volna, hogy pats-es volt 😀ki mondta, hogy Götze lövi a gólt?😊NB2ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ThundersNFL
több mint 8 éve
Götze szerzi a győztes gólt 😀ThundersNFLvajon igazam lesz????? és nem fogadtam meg én kukihuszár!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mondjuk nem tudom, hogy a középhátvédek hol voltak

több mint 8 éve
Inkább a Felcsútba való igazolást.Merkel is tapsikolulpianusViktor mindjárt megdumálja vele a Götze honosítás részleteitStez
több mint 8 éve
Lehet, jobban jártak volna az argentinok egy kiállítással, nem maradt volna az áruló egyedül az ötösön.
Perception is reality.
több mint 8 éve
GÖTZE A KURVA SZÁDAT TE ROHADÉK 😀Én szintén.
MIndent megbocsátokbriareos
több mint 8 éve
Merkel is tapsikolulpianusViktor mindjárt megdumálja vele a Götze honosítás részleteit

több mint 8 éve
ki mondta, hogy Götze lövi a gólt?😊NB2ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!
Draft

több mint 8 éve
GÖTZE A KURVA SZÁDAT TE ROHADÉK 😀MIndent megbocsátok

több mint 8 éve
anyád, nem iniesta is ilyenkor lőtte????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
bocsánat
több mint 8 éve
Mondta, Götze faszom és nem raktam én farok áhhhhh
Draft

több mint 8 éve
Na végre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bassza meg
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
GŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐTZEEEEEEEEEEEEEEEIMÁDOM! 😀

több mint 8 éve
ki mondta, hogy Götze lövi a gólt?😊
több mint 8 éve
GÖTZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
több mint 8 éve
IIIIIIIIIIIIIGEEEN

több mint 8 éve
a kurvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvva