Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Mondjuk úgy nehéz ha nem jatszol. Egyszer kezdett, pont amelyiket leszartak a tobbiek😀 mondjuk ma mbappe se csinalt semmit.Miért, csinált már valamit a vébén? Nekem annyi emlékem van erről a vébéről, hogy Dembelének volt három meccsen négy jó megmozdulása, Comannak talán annyi semDembele annyira kilóg lefelé ebből a csapatból, hogy az már fáj!Közben Coman padon csucsorog …
nagir
csebi
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
holnap végre igazi foci az m4-en!!!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
hírek egy percbenEz még van ez az 1 perces baromság?Nem értem a kérdést
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Ez még van ez az 1 perces baromság?Nem értem a kérdést
Tactful Cactus
több mint 1 éve
másik 3nál jobbNa mindenkinek tetszik a támadó foci?Nem rossz meccs szerintem.
steelwolf
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
Ez még van ez az 1 perces baromság?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kampman
28 325
Na mindenkinek tetszik a támadó foci?Nem rossz meccs szerintem.
steelwolf
több mint 1 éve
Azt akarod mondani, hogy Coman kummant?Miért, csinált már valamit a vébén? Nekem annyi emlékem van erről a vébéről, hogy Dembelének volt három meccsen négy jó megmozdulása, Comannak talán annyi semDembele annyira kilóg lefelé ebből a csapatból, hogy az már fáj!Közben Coman padon csucsorog …
nagir
csebi
slowmotion
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
És most a szavazást élőben követjükAz angoloknak mi a tervük?Brexit
vpi
Willie Parker
több mint 1 éve
Na mindenkinek tetszik a támadó foci?
több mint 1 éve
Miért, csinált már valamit a vébén? Nekem annyi emlékem van erről a vébéről, hogy Dembelének volt három meccsen négy jó megmozdulása, Comannak talán annyi semDembele annyira kilóg lefelé ebből a csapatból, hogy az már fáj!Közben Coman padon csucsorog …
nagir
csebi
több mint 1 éve
Foden szimpi amúgy, elnézném a realban, csak ha nem mutatta volna a partjelzovel veszekedni a kamera észre se vettem volna hogy jatszik.Foden sincs eltunveAz az érzésem, hogy pikkelsz a City és Barca játékosokra. Mondjuk úgy is letagadod.
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
hülye ez a Hajdúbé, Messi nem is játszik!!!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
"Na kapd be a faszom"- mondja egyikükÚgy látszik Bappé szeret megmászni férfiakatJa
Willie Parker
index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/
Peszinter Ferenc
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Az angoloknak mi a tervük?Több gólt rúgni, mint az ellenfél?
vpi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Az angoloknak mi a tervük?Eszembe jut a Monty Pythontól a Piranha Brothers felvezetése
vpi
"The other other operation"
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Foden sincs eltunveAz az érzésem, hogy pikkelsz a City és Barca játékosokra. Mondjuk úgy is letagadod.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Úgy látszik Bappé szeret megmászni férfiakatJa
Willie Parker
index.hu/sport/futball/2022/08/31/kylian-mbappe-transznemu-modell-ines-rau/
több mint 1 éve
A Copa America-n gyakran van meghívott vendégcsapat. Sose értettem, hogy az ANK-ra miért nem hívnak gyarmattartókat...van elég felszabadult ország, Dél-Amerikában nincs
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A Copa America-n gyakran van meghívott vendégcsapat. Sose értettem, hogy az ANK-ra miért nem hívnak gyarmattartókat...Mint pl Katar?
Willie Parker
több mint 1 éve
Foden sincs eltunve
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
A Copa America-n gyakran van meghívott vendégcsapat. Sose értettem, hogy az ANK-ra miért nem hívnak gyarmattartókat...
több mint 1 éve
Az angoloknak mi a tervük?