Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
oké, de továbbra se azon múlik a kiesésükIgenmég a nunez eset?Mert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
1 ghánai védő 3 uru támadóra.... picit lazán veszik ezt úgy érzem. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
nem irigylem a dél koreaiakatha ghána gólt kap akkor kiestek
több mint 1 éve
Igenmég a nunez eset?Mert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
még a nunez eset?Mert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
több mint 1 éve
A kommentátor már továbbjuttatta DK-t most a lefújásnál isakkor az uruk jutnánakEzzel így Korea jut továbbMost gondolom a kommentátor beszélt megint hülyeséget, de még egy uru góllal ők jutnának tovább, ugye?
Kampman
r.baggio
Kampman
Csak ezért jó lenne, ha lőne még egyet Uruguay
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
egész formás segge van a 4. játékvezetőnek
több mint 1 éve
Mert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Beszaras, fél év se kellett és Ádám Martin megtanította őket focizni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
több mint 1 éve
2t is 😀2:1es tippjem nagyon ülnek. Kár, hogy mindkét meccsen fordítva gondoltam 😂Kapdz arra is pontot ne aggodj🤣
Hanni
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
2:1es tippjem nagyon ülnek. Kár, hogy mindkét meccsen fordítva gondoltam 😂Kapdz arra is pontot ne aggodj🤣
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 359
akkor az uruk jutnánakEzzel így Korea jut továbbMost gondolom a kommentátor beszélt megint hülyeséget, de még egy uru góllal ők jutnának tovább, ugye?
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
Ezzel így Korea jut továbbMost gondolom a kommentátor beszélt megint hülyeséget, de még egy uru góllal ők jutnának tovább, ugye?
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡
több mint 1 éve
2:1es tippjem nagyon ülnek. Kár, hogy mindkét meccsen fordítva gondoltam 😂
több mint 1 éve
Klasszisgól.A japánok szebben játszottak, de nem baj, ha ázsiai negyeddöntő lesz, az is pikáns lenne 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Szonnak a tarkóján is szeme van, hogy látta az érkező komát???
több mint 1 éve
A koreai srác lesz az új svájci mémvagy suarez
Kampman
több mint 1 éve
Hat ez cink, el is ment e telitalalatom...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
S most számít hogy azt a teljesen jogos tizit nem adták meg.....
több mint 1 éve
Kampman
28 359
A koreai srác lesz az új svájci mém
több mint 1 éve
1 ember tudta volna levedekezni, pont nem volt ott 🤣🤣
több mint 1 éve
Ne már a francba 😡😡😡😡😡😡😡😡