Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
xG már az egekben 🤣🤣
több mint 1 éve
Ugyanaz a feelingem, mint Mexikónál volt, ha ÍGY tudnak focizni, miért MOST kezdik el??
több mint 1 éve
utálom magam ismételni, de azért megint egy már továbbjutott csapat vihet tovább valakit, mert félgőzzel játszottHa ilyen a sorsolás akkor előtte kell megteremtened magadnak az eselyt a továbbjutásra, mondjuk azzal ha megvered azt akit most "tovább vittek"
vagyis tényleg nem mindegy mikor játszol valakivel
mekkora uru mentés közben!
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Lő egyet Uruguay szerintemborzasztó szellősen védekezik Ghána, ha higgadtabb lenne Uruguay simán lőhetnének tényleg
r.baggio
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Dobjatok rá még 10 percet, ez tetszik.
több mint 1 éve
A ghánai sportvezető szerintem vagy 10 perce alkudozik már az uruguayival a harmadik gól értékérőlszólni kéne a játékosoknak a pályán mer a végén ghána talál be
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lő egyet Uruguay szerintem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
aztakurva mi van itt
több mint 1 éve
www.caliper.com/featured-maps/maptitude-nfl-stadium-map.htmlWashington-Baltimore biztosan kevesebb, de talán még a Philly-NY is.Infantino az egyik meccsről átment a másikra a szünetben 😊Azt hiszem, talán Pittsburgh-Cleveland viszonylatban van a legkisebb távolság két stadion között.
Goodell mikor csinálja ezt meg?😊
NB2
Kampman
Jan
több mint 1 éve
Sírjál harapós g.ci, sírjál
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Én mondjuk nem fogom megsiratni, hogy egy ilyen színészkedős hisztis csapattal kevesebb lesz.
több mint 1 éve
ezt a hülyét mentek vagy 7 a 3-ba!
több mint 1 éve
Kampman
28 359
osztott képernyőn ez nagyon jó volt
több mint 1 éve
ha meg kihagyják akkor meg ugyanitt vannak ...??? Mert mièrt nem. Ha berúgnák ők mennènek továbboké, de továbbra se azon múlik a kiesésükIgenmég a nunez eset?Mert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
dande2
több mint 1 éve
utálom magam ismételni, de azért megint egy már továbbjutott csapat vihet tovább valakit, mert félgőzzel játszottvagyis tényleg nem mindegy mikor játszol valakivel
mekkora uru mentés közben!
több mint 1 éve
Washington-Baltimore biztosan kevesebb, de talán még a Philly-NY is.Infantino az egyik meccsről átment a másikra a szünetben 😊Azt hiszem, talán Pittsburgh-Cleveland viszonylatban van a legkisebb távolság két stadion között.
Goodell mikor csinálja ezt meg?😊
NB2
Kampman
több mint 1 éve
A ghánai sportvezető szerintem vagy 10 perce alkudozik már az uruguayival a harmadik gól értékéről
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez Ghána bosszúja - nincs tizi.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
??? Mert mièrt nem. Ha berúgnák ők mennènek továbboké, de továbbra se azon múlik a kiesésükIgenmég a nunez eset?Mert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Var?mire?
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Var?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
labda vót ténylegMert teljesen nyilvánvaló tizit nem adták meg Urugaynak...Mondtam mar, hogy szarul hasznaljak a VARt? 😡most épp miért?
dande2
Negritis, a vajda
dande2
több mint 1 éve
Na rászóltak a fülére gondolom, mikor mondhatták, hogy átmegyünk a másik meccsre...A kommentátor már továbbjuttatta DK-t most a lefújásnál isakkor az uruk jutnánakEzzel így Korea jut továbbMost gondolom a kommentátor beszélt megint hülyeséget, de még egy uru góllal ők jutnának tovább, ugye?
Kampman
r.baggio
Kampman
Csak ezért jó lenne, ha lőne még egyet Uruguay
r.baggio
---