Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kanadanak vagy 3-4 gollal kene nyernie hogy Marokko essen ki.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Tielemans vagy Vanaken hogy a pcsába nem kezdő, miközben felraktak 179 szélsőt a pályára. Nem értem én ezt.
több mint 1 éve
nem úgy volt hogy bono nem véd már a vb-n?Onana
vagy másik kapussal keverem?
Negritis, a vajda
Bono csak fosott.
több mint 1 éve
Na ilyet nem illik kapni 😛sztem ez is kapushiba volt, a hosszút kb takarta a védő, szimplán benézte a rövidetA véleményem tartom, elég szar helyre jött neki, és hirtelen.én csak a gólt látom, hang ott le van kapcsolvaoda hogy a faszba kap gólt bárki?Annyira nem volt egyébként könnyű védés mint ahogy a kommentátor sejteti....
Negritis, a vajda
Igor
Negritis, a vajda
Az meg egy régi elég nagy BS, hogy a rövidre nem szabad gólt kapni. A lényeg pont az, h a rövidet és a hosszút egyaránt levédjük.... és ez nem volt annyira éles szög.
Az első gól faszság volt, ez a második nem igazán, sztem.
Igor
az meg hogy hirtelen jött megint csak az ő hibája ha nem él eléggé a játékkal együtt
nem azt mondom hogy húú de nagy baki, de igenis kapushiba amit egy jó kapusnak illik elkerülni
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
nem úgy volt hogy bono nem véd már a vb-n?vagy másik kapussal keverem?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tipszmixel itt mindenki.....
több mint 1 éve
sztem ez is kapushiba volt, a hosszút kb takarta a védő, szimplán benézte a rövidetA véleményem tartom, elég szar helyre jött neki, és hirtelen.én csak a gólt látom, hang ott le van kapcsolvaoda hogy a faszba kap gólt bárki?Annyira nem volt egyébként könnyű védés mint ahogy a kommentátor sejteti....
Negritis, a vajda
Igor
Negritis, a vajda
Az meg egy régi elég nagy BS, hogy a rövidre nem szabad gólt kapni. A lényeg pont az, h a rövidet és a hosszút egyaránt levédjük.... és ez nem volt annyira éles szög.
Igor
az meg hogy hirtelen jött megint csak az ő hibája ha nem él eléggé a játékkal együtt
nem azt mondom hogy húú de nagy baki, de igenis kapushiba amit egy jó kapusnak illik elkerülni
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
brutál hogy mennyire nincs sebesség se a horvátokban se a belgákbanelsietni nem akarják, még bármelyik továbbjuthat, majd az utolsó húsz perc lesz érdekes, amikor az egyik csapatnak hajtania kell a továbbjutásért.
előbbi legalább technikából megoldja
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
eddig 2 csapat nem kapott gólt a vb-n, marokkó és brazília, ahogyan azt mindenki várta 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A véleményem tartom, elég szar helyre jött neki, és hirtelen.én csak a gólt látom, hang ott le van kapcsolvaoda hogy a faszba kap gólt bárki?Annyira nem volt egyébként könnyű védés mint ahogy a kommentátor sejteti....
Negritis, a vajda
Igor
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
én csak a gólt látom, hang ott le van kapcsolvaoda hogy a faszba kap gólt bárki?Annyira nem volt egyébként könnyű védés mint ahogy a kommentátor sejteti....
Negritis, a vajda
Igor
több mint 1 éve
oda hogy a faszba kap gólt bárki?Annyira nem volt egyébként könnyű védés mint ahogy a kommentátor sejteti.... és a védők se voltak a helyzet magaslatán.
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Igor
több mint 1 éve
Forintos labda volt.Igazi felüdülés ez a meccs, de a 2-0 a legveszélyesebb eredmény.
A titkos esélyes továbbra is
több mint 1 éve
oda hogy a faszba kap gólt bárki?ez nem bárki, ez az a csávó aki az előbb letette lövőre üres kapura az ellenfélnek
Negritis, a vajda
brutál hogy mennyire nincs sebesség se a horvátokban se a belgákbanja pont ezért volt nehéz a tipper, 2 nyuggercsapat
előbbi legalább technikából megoldja
Negritis, a vajda
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
brutál hogy mennyire nincs sebesség se a horvátokban se a belgákbanelőbbi legalább technikából megoldja
több mint 1 éve
Úristen, hogy lehet les ha nem akar játékba avatkozni, nem is arra ment a labda 😀Nem vettek még el így elég TDt tőletek? Mi aztán tudjuk mit jelent ez 😉 😛
kapitnono
több mint 1 éve
oda hogy a faszba kap gólt bárki?
több mint 1 éve
Hadji büszke lesz 😃
több mint 1 éve
Marokkó csoportelső jelenleg 😀 Kanadának se sok értelme volt kijutni...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
0-2, akkor már csak egy meccset kell nézni úgy néz ki
több mint 1 éve
Bakker tényleg. Visszavonom. Majd akkor szólok legközelebb ha kezdenek összeállni.A VAR szoba is kezd szétesni.aszondod volt mikor nem random faszságok voltak? 😊
Matthew99
Negritis, a vajda
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Na menjenek a büdös picsába... ezt Taylor hogyan tudta volna...
több mint 1 éve
Amúgy ha el is érte volna, ezek szerint akkor, ha les volt, utána/közben agyon lehet rúgni a másikat?igen, de attól még lapok járhatnak
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz