Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 2 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
jobbágy#JC6Lassan meg lehetne szavazni a fiúnak az év legszánalmasabb topicteljesítménye díjat.
Úgy gondolom nagy volt a verseny, de kiemelkedtél mai munkáddal.
több mint 2 éve
Ezékiel 25, 17?Èzsaias 2,18 😊Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Jeremiás 32:17?
dande2
Kampman
dande2
Ja, az nem ez 😀
több mint 2 éve
Felnőtt emberek egy online eredmenykovetoben sertodnek be ilyenekre? Mivan veletek?Ne vagy az atyád...lassan leállhatnál valóban...Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Hányan voltak a misén, Atyám?
dande2
jobbágy#JC6
dande2
Mi lenne ha valaki az anyatokat szidnà mert olyan napja van? Megkeresitek?
Kezd vicces lenne egy a gyerekes irogatas…
több mint 2 éve
Spori időben észrevette 😀
több mint 2 éve
oopsMa egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Jeremiás 32:17?
dande2
Kampman
Ah, ah, Uram Isten! Ímé te teremtetted a mennyet és földet a te nagy hatalmaddal és a te kiterjesztett karoddal, és semmi sincs lehetetlen előtted!
több mint 2 éve
Èzsaias 2,18 😊Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Jeremiás 32:17?
dande2
Kampman
több mint 2 éve
Bassza meg, holnap 6 új stadionépítési tender jelenik meg a Közbesz. értesítőben.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Argentinok nagyon rottyon vannak, csigasoknak nyomni kene
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Ezert se sarga? Bazdmegmar
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Ne vagy az atyád...lassan leállhatnál valóban...Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Hányan voltak a misén, Atyám?
dande2
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Jeremiás 32:17?
dande2
több mint 2 éve
Ha itt valaki gólt szerez, az vezetni fog 😊
több mint 2 éve
Camavinga!
több mint 2 éve
mondjuk ez a les után lerúghatom a fejét a másiknak mentalitás is elég elbaszott a focibanSzarnó ra, ki kellett volna állítani!Romero talppal és még csak lap sincs...les volt
Toto21
NB2
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉Hányan voltak a misén, Atyám?
dande2
több mint 2 éve
csak azért úszta meg, mert meccs elött még templomban volt és épp onnan jött!Szarnó ra, ki kellett volna állítani!Romero talppal és még csak lap sincs...les volt
Toto21
NB2
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
ez a Kolombo se tud passzolni
több mint 2 éve
Ma egyébként arról prèdikáltam, hogy a "balvanyok vègül mind elpusztulnak" èrtse mindenki, ahogy akarja 😉😉😉
több mint 2 éve
🤦Szarnó ra, ki kellett volna állítani!Romero talppal és még csak lap sincs...les volt
Toto21
NB2
jobbágy#JC6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szarnó ra, ki kellett volna állítani!Romero talppal és még csak lap sincs...les volt
Toto21
NB2
több mint 2 éve
Amúgy nem értem miért nem tolják a bal szelt az argentinok. Kounde nagyon nincs képben
több mint 2 éve
Romero talppal és még csak lap sincs...les volt
Toto21
több mint 2 éve
A franciáknak nem kéne a büntetőkig hagyni, mert ott kevesebb esélyük lenne, mint ha most rendes körülmények között próbálnák eldönteni.Ezt mondtam a francia sógornak
Kampman
2-0 nál azt mondta még hogy M.acron lebiznoszelte energiahordozókért
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Romero talppal és még csak lap sincs...