Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Ez elment az Argóknak. A végén még az lesz, hogy a Steelers se nyeri meg a Superbowl-t. 😊
több mint 1 éve
franciáknak azért egy picit le kéne nyugodni, mert 1-2x úgy kitámadtak, hogy ha az argentinok higgadtabbak, egyet lőhettek volna itt a végénVagy csak be kell vágni a helyzetüket.
NB2
több mint 1 éve
franciáknak azért egy picit le kéne nyugodni, mert 1-2x úgy kitámadtak, hogy ha az argentinok higgadtabbak, egyet lőhettek volna itt a végén
több mint 1 éve
Ha nem lábfej akkor mindegy nem ?Inkább sípcsont voltTérddel adta haza, az nem számít hazaadásnak...Argentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
Bálesz
kapitnono
több mint 1 éve
Inkább sípcsont voltTérddel adta haza, az nem számít hazaadásnak...Argentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
Bálesz
több mint 1 éve
Remelem Camavinga eldonti!
több mint 1 éve
7-ig azért legyen vége, mert Eagles meccs leszNem értem mit aggódtok, tükörsima lesz.
mustaine
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Látod, annyi seattle-i traumánk volt, hogy már azt se tudjuk ki melyikről beszél.A Fail Mary-re gondoltam.Ez a bíró nyugodtan vezethetne egy Seattle-Green Bay--t.Ki az argentin Bostick?
Tactful Cactus
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Így igaz.Nem, az angol szabálykönyvben a hazaadásnál az szerepel, hogy by foot, tehát lábfejjel nem hazapasszolt labdát nem érintheti kézzel a kapus, a többi testrésszel szabályosArgentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
Hurka
több mint 1 éve
A soccer VB döntő csak az előétel lehet az NFL elé, ez azt hiszem itt mindenki szerint így van.7-ig azért legyen vége, mert Eagles meccs lesználam nem kérdés, hogy elkapcsolok NFL-re! 😀
mustaine
Toto21
több mint 1 éve
ha jól látom sikerült összehozni a megfelelő hozzászólásszámot, előztünk 😊Mondtam előre kell néhány kamu bírói döntés és meglesz! 😊
NB2
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
A Fail Mary-re gondoltam.Ez a bíró nyugodtan vezethetne egy Seattle-Green Bay--t.Ki az argentin Bostick?
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Térddel adta haza, az nem számít hazaadásnak...Argentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
több mint 1 éve
- JC6
6 950
A katari FIFA-szabálykönyvben még lábfejjel is szabadNem, az angol szabálykönyvben a hazaadásnál az szerepel, hogy by foot, tehát lábfejjel nem teheti haza, a többi testrésszel szabályosArgentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
Hurka
több mint 1 éve
ha jól látom sikerült összehozni a megfelelő hozzászólásszámot, előztünk 😊
több mint 1 éve
Toto21
5 950
7-ig azért legyen vége, mert Eagles meccs lesználam nem kérdés, hogy elkapcsolok NFL-re! 😀
mustaine
több mint 1 éve
Nem, az angol szabálykönyvben a hazaadásnál az szerepel, hogy by foot, tehát lábfejjel hazapasszolt labdát nem érintheti kézzel a kapus, a többi testrésszel szabályosArgentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
Szerkesztette: Hurka
több mint 1 éve
Most remelem igy folytatjak tovabb nem csaljak 30 percen keresztul a futballt100%, hogy vissza fognak állni... egyrészt franciák bepörögtek / argentinok picit el is fáradtak fizikálisan, nekik meg az agyuk gőzölt be.
gabokocka
Most lehiggadnak majd a szünet alatt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En is neztem de azt nem lehet? Szabadrugasnal is fekszenek mar.Argentin védő 1méterről fekve, mert ha nem teszi a kipattanót bebassza a francia,de persze semmi..Anyám, ez hazaadás, de az nem visszanézhetőLemaradtam....ki adta haza
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
kapitnono
több mint 1 éve
Most remelem igy folytatjak tovabb nem csaljak 30 percen keresztul a futballtSzerintem a francicák erőből vègig tolják. Sajna sikerült őket lendületbe hozni....
gabokocka
több mint 1 éve
Bazzeg itt gólnak kellett volna lenni..Ja egy franciának!
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Gyorsan eljárt a szájanem számítania kell, hanem együtt élnie a játékkal és megvárni mi lesz belöle.Előnyszabály, az mi?Nem számított arra, hogy továbbmegy
Willie Parker
slowmotion
Toto21
több mint 1 éve
Proxyi
88
M4... 😊De gusztustalan HajdúBé szurkolásaUtóbbi időben sokat romlott a színvonala
Willie Parker
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Valami gazdag katari odaszolt 2-0nal hogy ez igy uncsi sracok, csinaljatok valamit. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv