NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer VB 2022

16 feliratkozó

több mint 1 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 380 — no es importante
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amúgy a teknősbéka fejű játszott jól valaha igazán fontos meccsen?

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
71. perc, lövési kísérlet.
Felírtam

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 242 — beers & Packers
Nincs telt ház. Vicces.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 660 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kontra mèg beakadhatna.
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 951
Én már elfogadtam az argentin sikert.

Hasznosan töltöm az időmet:

Zsellértelkes Vrij
Na ez már igazi nyári nem arab vb feeling, tényleg ilyen képekkel szokták amúgy mindig beharangozni a csapatokat meg meccs közben őket mutogatni, na most ez teljesen kimaradt
r.baggio
Esélyes hogy a horvát csajt ki sem engedik az országból
🤣
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 14 748 — "Grammar maci"
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttam
Wester
Hogy függ össze? Könnyen lehet h még mindig 0-0 lenne, és akkor nem szamit gyakorlatilag hogy a franciák szarok. Akkor ha valaki egyertelmuen jobb mezonyben kapjon 11est mert jobb akkor ia ha nem lőtt gólt?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
realcamp 141
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttam
Wester
Szerintem az nem volt tizi, de ettől függetlenül az argentinok lefocizzák eddig a franciákat, így nem lehet kifogás
több mint 1 éve
Mondjuk ebben a Kolo Mouaniban legalabb van fantazia

több mint 1 éve
Én már elfogadtam az argentin sikert.

Hasznosan töltöm az időmet:

Zsellértelkes Vrij
Na ez már igazi nyári nem arab vb feeling, tényleg ilyen képekkel szokták amúgy mindig beharangozni a csapatokat meg meccs közben őket mutogatni, na most ez teljesen kimaradt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 024 — !SuPeR6BoWL!
Wester
Persze mert toljàk az argokat hogy a törpe végre VB-t nyerjen !
jobbágy#JC6
Ez a szaúdi meccs után nyilvánvaló volt🤮🤮🤮🤮

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
A vírus volt a hibás, jönnek majd a főcímek, miatta kaptak ki a csigazabálók
jobbágy#JC6
Azért megnéztem volna az Argentin csapatot is 2 nappal a döntő előtt full lázasan ...
ThundersNFL a Jobbágy
“ Vírus dönti le sorra a francia válogatott labdarúgóit a lábukról, kezdetben Dayot Upamecano és Adrien Rabiot dőlt ki, majd Kingsley Coman is belázasodott, legutóbb pedig Raphaël Varane és Ibrahima Konaté produkált tüneteket.”

Ez 5 játékos. 25 fős a keret..
jobbágy#JC6
5-nek vt lázas tünete, ezt nem vette át a magyar fordítás, de nehéz elképzelni h nem többen, mert szerdán tízen nem edzettek.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
legyen már egy francia gól, hogy egy picit felpörögjön a meccs
több mint 1 éve
Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
davemayer
Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
Neked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...
ThundersNFL a Jobbágy
Mindig jött valami
Egyszer a tizik
A bíró
A fetrengés
Messi
Vírus
Nem unalmas?
jobbágy#JC6
Elég 1* kedvezni utána már mindegy....ha nincs az kamutizi ahol Mariska saját magát rúgta fel ez meccs még mindig 0-0
ThundersNFL a Jobbágy
Az nem lehet hogy ha nincs a tizi akkora franciak legalabb egyet lottek volna a kapu fele?

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 414 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
3:0-ás Argentín győzelmet tippeltem, mert tudtam hogy nagyon megtolják őket 😊
Jöhet a 3.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
De akkor a 3. Alvarez rúgja, ő elég szimpi!
több mint 1 éve
Wester
Persze mert toljàk az argokat hogy a törpe végre VB-t nyerjen !
több mint 1 éve
Wester
1998

Draft

több mint 1 éve
Ez mekkora kezezes volt?
Ezert a honved ellen 17 tizenegyest iteltek a var alapjan 🤣🤣🤣🤣

több mint 1 éve
Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
davemayer
Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
Neked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...
ThundersNFL a Jobbágy
Mindig jött valami
Egyszer a tizik
A bíró
A fetrengés
Messi
Vírus
Nem unalmas?
jobbágy#JC6
Elég 1* kedvezni utána már mindegy....ha nincs az kamutizi ahol Mariska saját magát rúgta fel ez meccs még mindig 0-0

Draft

több mint 1 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
Ugye 2002 ota az aktualis vilagbajnok a csoportkort sem eli tul (2006os brazilok kivetel) szoval az ezust teljesen oke a franciaknak. Ez van. Elbaszott téli vb-hez, elbaszott győztes dukál. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.
dande2
erről nem vagyok meggyőzve

de régen minden jobb volt
Negritis, a vajda
Nem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.
dande2
persze, mint ahoyg a 90es években több sztár volt az nba-ben
(nem volt)

csak a nosztalgia
Negritis, a vajda
Attól, hogy az NBA-t összemosod a konkrét témával, még nem lesz igazad

Egyértelműen több sztár volt a kilencvenes években a labdarúgásban, mert ma már csak futóbolond csapatok vannak, ahova nem igazán kell művész. Hogy ki köré mekkora hype-ot generál a média, az megint más dolog, de ilyen téren is inkább szerencsésebb helyzetben vannak a maiak, mintsem fordítva.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
jobbágy#JC6
Azért megnéztem volna az Argentin csapatot is 2 nappal a döntő előtt full lázasan ...
ThundersNFL a Jobbágy
“ Vírus dönti le sorra a francia válogatott labdarúgóit a lábukról, kezdetben Dayot Upamecano és Adrien Rabiot dőlt ki, majd Kingsley Coman is belázasodott, legutóbb pedig Raphaël Varane és Ibrahima Konaté produkált tüneteket.”

jobbágy#JC6
nemááár
van akin kijön totál, van akin csak félig.
De ahogy írták korábban már Marokkó ellen is csak félgőzzel tolták, lehet ezért.
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 698 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
3:0-ás Argentín győzelmet tippeltem, mert tudtam hogy nagyon megtolják őket 😊
Jöhet a 3.

több mint 1 éve
csipkelli 4 008
98 óta mióta nézem a VB döntőket a 2002-es kivételével mindig kikapott akinek szurkoltam.
Bocs franciák!
Toca
Évenkénti vb-vel ez szarabbul hangzana.
több mint 1 éve
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy