NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Amúgy a teknősbéka fejű játszott jól valaha igazán fontos meccsen?
több mint 1 éve
71. perc, lövési kísérlet.Felírtam
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nincs telt ház. Vicces.
több mint 1 éve
Egy kontra mèg beakadhatna.
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Esélyes hogy a horvát csajt ki sem engedik az országbólÉn már elfogadtam az argentin sikert.Na ez már igazi nyári nem arab vb feeling, tényleg ilyen képekkel szokták amúgy mindig beharangozni a csapatokat meg meccs közben őket mutogatni, na most ez teljesen kimaradt
Hasznosan töltöm az időmet:
Zsellértelkes Vrij
r.baggio
🤣
több mint 1 éve
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttamHogy függ össze? Könnyen lehet h még mindig 0-0 lenne, és akkor nem szamit gyakorlatilag hogy a franciák szarok. Akkor ha valaki egyertelmuen jobb mezonyben kapjon 11est mert jobb akkor ia ha nem lőtt gólt?
Wester
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
realcamp
141
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttamSzerintem az nem volt tizi, de ettől függetlenül az argentinok lefocizzák eddig a franciákat, így nem lehet kifogás
Wester
több mint 1 éve
Mondjuk ebben a Kolo Mouaniban legalabb van fantazia
több mint 1 éve
Én már elfogadtam az argentin sikert.Na ez már igazi nyári nem arab vb feeling, tényleg ilyen képekkel szokták amúgy mindig beharangozni a csapatokat meg meccs közben őket mutogatni, na most ez teljesen kimaradt
Hasznosan töltöm az időmet:
Zsellértelkes Vrij
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez a szaúdi meccs után nyilvánvaló volt🤮🤮🤮🤮Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttamPersze mert toljàk az argokat hogy a törpe végre VB-t nyerjen !
Wester
jobbágy#JC6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
5-nek vt lázas tünete, ezt nem vette át a magyar fordítás, de nehéz elképzelni h nem többen, mert szerdán tízen nem edzettek.“ Vírus dönti le sorra a francia válogatott labdarúgóit a lábukról, kezdetben Dayot Upamecano és Adrien Rabiot dőlt ki, majd Kingsley Coman is belázasodott, legutóbb pedig Raphaël Varane és Ibrahima Konaté produkált tüneteket.”A vírus volt a hibás, jönnek majd a főcímek, miatta kaptak ki a csigazabálókAzért megnéztem volna az Argentin csapatot is 2 nappal a döntő előtt full lázasan ...
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
Ez 5 játékos. 25 fős a keret..
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
legyen már egy francia gól, hogy egy picit felpörögjön a meccs
több mint 1 éve
Az nem lehet hogy ha nincs a tizi akkora franciak legalabb egyet lottek volna a kapu fele?Elég 1* kedvezni utána már mindegy....ha nincs az kamutizi ahol Mariska saját magát rúgta fel ez meccs még mindig 0-0Mindig jött valamiNeked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
Egyszer a tizik
A bíró
A fetrengés
Messi
Vírus
Nem unalmas?
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
3:0-ás Argentín győzelmet tippeltem, mert tudtam hogy nagyon megtolják őket 😊De akkor a 3. Alvarez rúgja, ő elég szimpi!
Jöhet a 3.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttamPersze mert toljàk az argokat hogy a törpe végre VB-t nyerjen !
Wester
több mint 1 éve
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttam1998
Wester
Draft
több mint 1 éve
Ez mekkora kezezes volt?Ezert a honved ellen 17 tizenegyest iteltek a var alapjan 🤣🤣🤣🤣
több mint 1 éve
Elég 1* kedvezni utána már mindegy....ha nincs az kamutizi ahol Mariska saját magát rúgta fel ez meccs még mindig 0-0Mindig jött valamiNeked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
Egyszer a tizik
A bíró
A fetrengés
Messi
Vírus
Nem unalmas?
jobbágy#JC6
Draft
több mint 1 éve
Ugye 2002 ota az aktualis vilagbajnok a csoportkort sem eli tul (2006os brazilok kivetel) szoval az ezust teljesen oke a franciaknak. Ez van. Elbaszott téli vb-hez, elbaszott győztes dukál. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Attól, hogy az NBA-t összemosod a konkrét témával, még nem lesz igazadpersze, mint ahoyg a 90es években több sztár volt az nba-benNem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.erről nem vagyok meggyőzve
dande2
de régen minden jobb volt
Negritis, a vajda
dande2
(nem volt)
csak a nosztalgia
Negritis, a vajda
Egyértelműen több sztár volt a kilencvenes években a labdarúgásban, mert ma már csak futóbolond csapatok vannak, ahova nem igazán kell művész. Hogy ki köré mekkora hype-ot generál a média, az megint más dolog, de ilyen téren is inkább szerencsésebb helyzetben vannak a maiak, mintsem fordítva.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
nemááár“ Vírus dönti le sorra a francia válogatott labdarúgóit a lábukról, kezdetben Dayot Upamecano és Adrien Rabiot dőlt ki, majd Kingsley Coman is belázasodott, legutóbb pedig Raphaël Varane és Ibrahima Konaté produkált tüneteket.”A vírus volt a hibás, jönnek majd a főcímek, miatta kaptak ki a csigazabálókAzért megnéztem volna az Argentin csapatot is 2 nappal a döntő előtt full lázasan ...
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
jobbágy#JC6
van akin kijön totál, van akin csak félig.
De ahogy írták korábban már Marokkó ellen is csak félgőzzel tolták, lehet ezért.
több mint 1 éve
Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttam
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
3:0-ás Argentín győzelmet tippeltem, mert tudtam hogy nagyon megtolják őket 😊Jöhet a 3.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
98 óta mióta nézem a VB döntőket a 2002-es kivételével mindig kikapott akinek szurkoltam.Évenkénti vb-vel ez szarabbul hangzana.
Bocs franciák!
Toca
több mint 1 éve
- JC6
6 951
“ Vírus dönti le sorra a francia válogatott labdarúgóit a lábukról, kezdetben Dayot Upamecano és Adrien Rabiot dőlt ki, majd Kingsley Coman is belázasodott, legutóbb pedig Raphaël Varane és Ibrahima Konaté produkált tüneteket.”A vírus volt a hibás, jönnek majd a főcímek, miatta kaptak ki a csigazabálókAzért megnéztem volna az Argentin csapatot is 2 nappal a döntő előtt full lázasan ...
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy