NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Ha leírom hogy kamu volt a tizi, többet nem írjátok be, jó? Deal?
több mint 1 éve
Porto-Monaco BL-döntő se lesz már soha a büdös életben.És ha a kínai állam felvásárolja mondjuk a Porto-t, Jeff Bezos meg Monaco-t?
Kampman
Na tessék, lehetnek még itt cinderella sztorik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Franciákban egyszerűen nincs erő, sztem nagyon megsínylette a kondijuk ezt a vírust.De volt kontakt a labaknak, nezd vissza.
Argentinok sokkal jobbak játékban, akaratban, lehet h emiatt, lehet, h enélkül is.
A tizi ettől függetlenül jogtalan volt, nem volt lábaknál kontakt, Dembele egy minimálisan ért kézzel DiMaria hátához. Nem értem, h a spori miért nem ment ki megnézni, ha nem eleve tizit akart adni.
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Annyira szarok a franciak hogy az argentinok fel gozzel ciganykodnak csakVB döntő kommentje!!!
gabokocka
több mint 1 éve
Kar igy a vegjatekert. A ket elodonto, meg a donto is rem unalmas volt összessegeben. Az argentin-holland, meg a francia-angol negyeddontok voltak szamomra az utolso elvezheto meccsek a tornan.Általában nem a döntők szoktak a leglátványosabb meccsek lenni
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Franciákban egyszerűen nincs erő, sztem nagyon megsínylette a kondijuk ezt a vírust.Argentinok sokkal jobbak játékban, akaratban, lehet h emiatt, lehet, h enélkül is.
A tizi ettől függetlenül jogtalan volt, nem volt lábaknál kontakt, Dembele egy minimálisan ért kézzel DiMaria hátához. Nem értem, h a spori miért nem ment ki megnézni, ha nem eleve tizit akart adni.
több mint 1 éve
Félórás fetrengések még hiányoztak. Valami kis favágás kéne még de a Franciák lassuak.
több mint 1 éve
Kar igy a vegjatekert. A ket elodonto, meg a donto is rem unalmas volt összessegeben. Az argentin-holland, meg a francia-angol negyeddontok voltak szamomra az utolso elvezheto meccsek a tornan.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
korrekt afrikaválogatott lesznek már így a franciák 😊A dél-amerikai fehérek elverik az európai feketéket…
NB2
Ez sem lehet véletlen,
több mint 1 éve
Kampman
28 299
Porto-Monaco BL-döntő se lesz már soha a büdös életben.Ezzel egyetértve, abban az időben játszott egy Denilson a Betisben, Riquelme a Villarealban, Mendieta a Valenciaban. Ezek közül bárki simán beférne ma egy topcsapatba, akkoriban ilyen játékosok szaladgáltak kozepcsapatokban.Attól, hogy az NBA-t összemosod a konkrét témával, még nem lesz igazadpersze, mint ahoyg a 90es években több sztár volt az nba-benNem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.erről nem vagyok meggyőzve
dande2
de régen minden jobb volt
Negritis, a vajda
dande2
(nem volt)
csak a nosztalgia
Negritis, a vajda
Egyértelműen több sztár volt a kilencvenes években a labdarúgásban, mert ma már csak futóbolond csapatok vannak, ahova nem igazán kell művész. Hogy ki köré mekkora hype-ot generál a média, az megint más dolog, de ilyen téren is inkább szerencsésebb helyzetben vannak a maiak, mintsem fordítva.
r.baggio
Proxyi
több mint 1 éve
- JC6
6 950
MaCa nagyot megy ma is
több mint 1 éve
Igen, meg is jegyeztem, hogy benne pislakol vmi.71. perc, lövési kísérlet.Kolo fejelt a 67/68. percben már egyet, az volt sztem az első kísérlet.
Felírtam
gabokocka
Igor
Tuti benne van a korsag, ennyire fosul nem lehet jatszani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Proxyi
88
Ezzel egyetértve, abban az időben játszott egy Denilson a Betisben, Riquelme a Villarealban, Mendieta a Valenciaban. Ezek közül bárki simán beférne ma egy topcsapatba, akkoriban ilyen játékosok szaladgáltak kozepcsapatokban.Attól, hogy az NBA-t összemosod a konkrét témával, még nem lesz igazadpersze, mint ahoyg a 90es években több sztár volt az nba-benNem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.erről nem vagyok meggyőzve
dande2
de régen minden jobb volt
Negritis, a vajda
dande2
(nem volt)
csak a nosztalgia
Negritis, a vajda
Egyértelműen több sztár volt a kilencvenes években a labdarúgásban, mert ma már csak futóbolond csapatok vannak, ahova nem igazán kell művész. Hogy ki köré mekkora hype-ot generál a média, az megint más dolog, de ilyen téren is inkább szerencsésebb helyzetben vannak a maiak, mintsem fordítva.
r.baggio
több mint 1 éve
Ez Mac Allister nagyon jó újra csak mondom 😊
több mint 1 éve
Franciák ha holnap reggelig játszanak akkor sem rúgnak gólt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mindenképp nyertek volna az argentínok, így sajnos a semleges nézőknek rossz lehet a szájíze. Ha legalább a második gól születik előbb, de ez van, a vb azért csak szépen mindig leképezi a sportág aktuális állapotát.Érteném a tizenegyes miatti sírást ha legalább a franciák csinálnának valamit, de ez eddig a legsimább vb döntő amit láttamHogy függ össze? Könnyen lehet h még mindig 0-0 lenne, és akkor nem szamit gyakorlatilag hogy a franciák szarok. Akkor ha valaki egyertelmuen jobb mezonyben kapjon 11est mert jobb akkor ia ha nem lőtt gólt?
Wester
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Foldesi26
317
Hát de, ha minden meccsen kapnak tizit, minden meccsen fetrengenek, favagnak es pofaznak, akkor mit lehet tenni? Ja ertem, leborulni a fodballjuk nagysaga elott.Mindig jött valamiNeked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
Egyszer a tizik
A bíró
A fetrengés
Messi
Vírus
Nem unalmas?
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Amúgy a teknősbéka fejű játszott jól valaha igazán fontos meccsen?4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jön Camavinga innen sima
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Nincs telt ház. Vicces.A Szponzorok meg a FIFA herék már csak ilyenek. Elveszik majd leszarják
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
71. perc, lövési kísérlet.Kolo fejelt a 67/68. percben már egyet, az volt sztem az első kísérlet.
Felírtam
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
korrekt afrikaválogatott lesznek már így a franciák 😊
több mint 1 éve
Kampman
28 299
Nincs telt ház. Vicces.Biztos eladtak minden jegyet, csak nem mindenki jött el.
nagylaza, főpohárnok