NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Ott azért nem voltak rosszak…még ha néha tényleg jobbak is voltak az angolokEgyenként a franciák már az előző meccsen sem vittek túlzásba a játékot…nyilván ennél jobbak voltak, de Marokkó néha lefocizta őket.Angolok meg depláne
Klaci79
zacknorb
több mint 1 éve
- JC6
6 951
Mindig jött valamiNeked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
ThundersNFL a Jobbágy
Egyszer a tizik
A bíró
A fetrengés
Messi
Vírus
Nem unalmas?
több mint 1 éve
98 óta mióta nézem a VB döntőket a 2002-es kivételével mindig kikapott akinek szurkoltam. Bocs franciák!
több mint 1 éve
A teszta miattAzzal az aprócska különbséggel, hogy 86-ban (javíts ki, ha tévedek) nem játszottunk vébé-döntőt.😊ez olyan lesz nekik, mint a nekünk a tészta volt '86-banVarane és Kounde nagyon furcsán mozog főleg utóbbi kurva lássúnak tunik.Benyaltak valami teveinfluenzát
Toca
FLZOLI
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A vírus volt a hibás, jönnek majd a főcímek, miatta kaptak ki a csigazabálókAzért megnéztem volna az Argentin csapatot is 2 nappal a döntő előtt full lázasan ...
jobbágy#JC6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Egyenként a franciák már az előző meccsen sem vittek túlzásba a játékot…nyilván ennél jobbak voltak, de Marokkó néha lefocizta őket.Angolok meg depláne
Klaci79
több mint 1 éve
Mondjuk biztos benne van, hogy egy epkezlab tamadast nem tudnak vezetni...
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Egyenként a franciák már az előző meccsen sem vittek túlzásba a játékot…nyilván ennél jobbak voltak, de Marokkó néha lefocizta őket.
több mint 1 éve
Azzal az aprócska különbséggel, hogy 86-ban (javíts ki, ha tévedek) nem játszottunk vébé-döntőt.😊ez olyan lesz nekik, mint a nekünk a tészta volt '86-banVarane és Kounde nagyon furcsán mozog főleg utóbbi kurva lássúnak tunik.Benyaltak valami teveinfluenzát
Toca
FLZOLI
gamerkr
több mint 1 éve
- JC6
6 951
A vírus volt a hibás, jönnek majd a főcímek, miatta kaptak ki a csigazabálók
több mint 1 éve
Akkor legyen úgy 😉persze, mint ahoyg a 90es években több sztár volt az nba-benNem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.erről nem vagyok meggyőzve
dande2
de régen minden jobb volt
Negritis, a vajda
dande2
(nem volt)
csak a nosztalgia
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tudnék drukkolni az Argentinoknak,de csak azt hallgatni pro és kontrába h Messi így, úgy, amúgy...már nagyon idegesítő!ha nem ugyanazt az undorító senkiházi játékot tolnák mint az atletico még el is gondolkoznék
steelwolf
de nope
mondjuk a franciákat eleve rühellem mint a szart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tudnék drukkolni az Argentinoknak,de csak azt hallgatni pro és kontrába h Messi így, úgy, amúgy...már nagyon idegesítő!
több mint 1 éve
Kampman
28 301
Messi nélkül 4 év múlva lehet a csoportkörből is kipottyannakIgen, az azért nekem is fura volt, ahogy HajdúB magyarázta, hogy rendben van a jövőjük, mert mindenki milyen fegyelmezett taktikailag meg élvezik a játékot. De ez kb. Tunéziára is igaz volt.
ThundersNFL a Jobbágy
A gólokat is az öregek rúgták.
több mint 1 éve
Amugy az kiderult hogy mi a szart nyeltek be a csigazabalok?Teveinfluenza ami a covid egyik altipusa
Vagy ez olyan mint anno ronaldo rosszullete, sose tudjuk meg mi tortent?
gabokocka
Draft
több mint 1 éve
értem, hogy rátesznek 10 percet, de az a nettó játékidő csak jobb lenneaz eddig eltelt 13 percből legalább 3-at fetrengtek az argentinok, teljesen szétszabdalják a játékot így
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Amugy az kiderult hogy mi a szart nyeltek be a csigazabalok?Tevehapci.
Vagy ez olyan mint anno ronaldo rosszullete, sose tudjuk meg mi tortent?
gabokocka
több mint 1 éve
persze, mint ahoyg a 90es években több sztár volt az nba-benNem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.erről nem vagyok meggyőzve
dande2
Negritis, a vajda
dande2
(nem volt)
csak a nosztalgia
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én már elfogadtam az argentin sikert.Hasznosan töltöm az időmet:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Neked meg fáj az igazság....mindig akkor toltak nekik egy jót amikor nagyon kellett ...Ezt a kamut, öcsém. Ha a horvátok jatszanák a döntöt vagy a hollandok, bezzeg őket nem nyomták volna.Srácok lehet itt pro és kontra de komplett világ annak drukkol ,hogy LM VB-t nyerjen....45 perc van tőle....2025ig övé az aranylabda, majd a highlightsban a tiziket fogják akkor is mutogatni. Én nem utalom, egy született zseni de ez ami ezzel a középszerű argentin csapattal történik a vbn az undorító. Minden meccsen megnyomták őket a fontos pillanatokban. Tényleg mint a gb zebras Rodgersszel.
Utána úgyis olyan fényezése jön mint még senkinek soha....
ThundersNFL a Jobbágy
davemayer
A gyűlölet jó barátod lett, látszik..
jobbágy#JC6
Draft
több mint 1 éve
Amugy az kiderult hogy mi a szart nyeltek be a csigazabalok?Vagy ez olyan mint anno ronaldo rosszullete, sose tudjuk meg mi tortent?
több mint 1 éve
Messi nélkül 4 év múlva lehet a csoportkörből is kipottyannak
Draft
több mint 1 éve
Nem hiszem, hogy erről van, legfeljebb annyi, hogy akkor kamaszkènt jobban tudtam nèzni, most esèlyem se volt rá. De azért összesègèben több volt akkor a klasszis ha minden csapatot egybe vetünk.Egyébként eddig szimpla 98-as VB döntő inverz, azzal a különbséggel, hogy az VB klasszisokkal jobb volt.erről nem vagyok meggyőzve
dande2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Csak a tésztát a szakértőink választották…ezt a vírust nem hiszem.ez olyan lesz nekik, mint a nekünk a tészta volt '86-banVarane és Kounde nagyon furcsán mozog főleg utóbbi kurva lássúnak tunik.Benyaltak valami teveinfluenzát
Toca
FLZOLI
gamerkr
több mint 1 éve
Elvileg Koundé volt az az 1 ember, aki nem kapta el? Ha jól rémlik...Varane és Kounde nagyon furcsán mozog főleg utóbbi kurva lássúnak tunik.Benyaltak valami teveinfluenzát
Toca
FLZOLI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)