NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kampman
28 293
Most viszont az 1986-os döntőt idézi.
több mint 1 éve
Nem vagyok ideges fő a nyugalom 😊
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Végre meccs van
több mint 1 éve
ki ment ki WC-re?Én bazdmeg én már megint
Heisman nádor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Ez Messi hibája egyértelmű, igy elveszíteni a labdát az ellenfél térfelén. Le kéne cserélni
több mint 1 éve
Toltak egy Vikingst mondtam hogy ez lesz. 😀
több mint 1 éve
Na ilyen zseniális futballista. Nem szeretem, de a tehetsege elvitathatalan.Megtölte őket tizi, mocskos bírók tolják őket. Viccelek zseniális mozdulat volt 😀
Na milyen a brillians argentin vedelem???
davemayer
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
5 perc alatt kapunk 2 gólt, ez nagyon megy az argentinoknak, lol 😀Vajon most visszaállnak-e a franciák ezután...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
ki ment ki WC-re?én 😀
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Senki ne mondja hogy ez a kibaszott VB nint megírva előre már..Durva
több mint 1 éve
Nem kell szabalytalankodni a 16oson belul.Újra csebi szócsöve leszek: tessék bevezetni a közvetett szabadrúgás a 16-oson belül!!négyNa ez haterk tessèkNem volt sokkal nagyobb büntető az tény, de inkább az talán. Egyiket se adtam volna, mert ez vezet ahhoz, hogy dobálják magukat…legalább izgalmas lesz.
dande2
Klaci79
r.baggio
Serdulo 5ben tanitjak, hatulrol nem akarsz szerelni a 16oson belul.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kampman
28 293
Egy kicsit visszajött a hitem a futballban.
több mint 1 éve
ki ment ki WC-re?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na ki adta el a labdát a 2. francia gólnál?
több mint 1 éve
beállt camavinga na
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na ilyen zseniális futballista. Nem szeretem, de a tehetsege elvitathatalan.Na milyen a brillians argentin vedelem???
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jo nagyot altattak a franciak. Mi a legveszelyesebb eredmeny?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Újra csebi szócsöve leszek: tessék bevezetni a közvetett szabadrúgás a 16-oson belül!!négyNa ez haterk tessèkNem volt sokkal nagyobb büntető az tény, de inkább az talán. Egyiket se adtam volna, mert ez vezet ahhoz, hogy dobálják magukat…legalább izgalmas lesz.
dande2
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
wao
több mint 1 éve
Toto21
5 950
ott van, jó lesz ez!
több mint 1 éve
azta kurva 😀😀😀D
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezt pedig Messi szúrta el........
több mint 1 éve
Neeeeeeee
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv