NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Na ezt nezzuk vissza
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
nah most ki kapott sárgát? 😊
több mint 1 éve
- JC6
6 950
The FI__________________NALTHE FIFA CORRUPTIONAL
Ezt a reklámtáblát érti valaki?
Kampman
több mint 1 éve
Ááá őt hagyják. Egészségesen kell Romaba!Ez Messi hibája egyértelmű, igy elveszíteni a labdát az ellenfél térfelén. Le kéne cserélniDybala kellene ide
Bazsinho
deyell
több mint 1 éve
@Negritis, azonnal süss egy pizzátmár meccs előtt kész volt
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
6 950
@Negritis, azonnal süss egy pizzát
több mint 1 éve
Toto21
5 950
menj ki tejért és cukorért is, ha franciák nyernek te nyered a tippversenyt! 😀ki ment ki WC-re?Én, de kávét főzni 😊
Heisman nádor
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Coman mennyivel dimanikusabb és jobban passzol, mint DembeléGriezmann, Dembele es Giroud is nagy 0 volt
Toto21
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Inkább Batistuta😁Ez Messi hibája egyértelmű, igy elveszíteni a labdát az ellenfél térfelén. Le kéne cserélniDybala kellene ide
Bazsinho
deyell
több mint 1 éve
Miért a WC-n főződ a kvt ?ki ment ki WC-re?Én, de kávét főzni 😊
Heisman nádor
több mint 1 éve
Mi a fasz?Elkapcsoltam ,erre jön a telexes értesítő h 2-2 🤣🤣
több mint 1 éve
A wc-n főzöd a kavet?ki ment ki WC-re?Én, de kávét főzni 😊
Heisman nádor
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Jó hát innentől a francicák behúzzák meg is èrdemeljük....
több mint 1 éve
ki ment ki WC-re?Én kávét főzni a vendégeknek 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
ki ment ki WC-re?Én, de kávét főzni 😊
Heisman nádor
több mint 1 éve
Rohognek ha jonne a vb elso es utolso 0-2rol forditasa.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Toltak egy Vikingst mondtam hogy ez lesz. 😀Na jó de te ebben expert vagy
Toca
Akkor most Mbappe a gólkirály hét góllal?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
deyell
11 702
Ez Messi hibája egyértelmű, igy elveszíteni a labdát az ellenfél térfelén. Le kéne cserélniDybala kellene ide
Bazsinho
choose life
több mint 1 éve
- JC6
6 950
Törpe elfáradt
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ki ment ki WC-re?Packers próbálkozik még
Heisman nádor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Még mindig a 2-0 a legveszélyesebb eredmény a fociban. A soccer 28-3-ja (vagy 33-0-ja)?
több mint 1 éve
nekik szurkolok, de rohadtul nem érdemelték meg a franciák!
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Coman mennyivel dimanikusabb és jobban passzol, mint Dembelé