Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 759 — nabege2@yahoo.com
warr_b az Illovszkyban minőséghez szokott 😀 😀 😀
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 025 — Sworn to the Dark
gól és piroslap egy vb meccsen

Folarin Balogun (Egyesült Államok vs Bosznia, 2026)
Zinedine Zidane (Franciaország vs Olaszország, 2006)
Ronaldinho (Brazília vs Anglia, 2002)
Garrincha (Brazília vs Chile, 1962) – két gól

ez mind az egyenes kiesési szakaszban.

és a leghülyébb:

Vincent Aboubakar (Kamerun vs Brazília, 2022) – a 92. percben lőtt győztes gólt, ami után levette a mezét. mivel már volt egy sárga lapja, második sárgával kiállítás sorsára jutott. ez az egy történt csoportmeccsen

built for this shit

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 397 — The Mathematician
Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.
warr_b
Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
Brouwerij van de Vrij
Hát túl sokat nem is néztem eddig szerencsére 😀 De legalább azok nagy része is nézhetetlen fos volt.
warr_b
Nem igazán értem, továbbra sem, hogy mi a gondod ezzel a VB-vel. Szerintem semennyire nem különbözik a színvonal az elmúlt 16 év tornáihoz képest. Mindig ugyanilyen fos a meccsek 90%-a 😀
Hanni
😀
Azért ennyire nem volt gyalázat nagy általánosságban eddig.
warr_b
de
csak ahogy haladunk az internet korában egyre kevésbé lehet elfogadni hogy vannak dolgok amik "mid", nem szar de nem is jó hanem semmilyen
és ez a VB nagyon mid kevés 20 perces etapoktól eltekintve

amiben sztem a reklámszünet masszívan benne van mert teljesen széttöri a meccsek dinamikáját

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
Brouwerij van de Vrij
Hát túl sokat nem is néztem eddig szerencsére 😀 De legalább azok nagy része is nézhetetlen fos volt.
warr_b
Nem igazán értem, továbbra sem, hogy mi a gondod ezzel a VB-vel. Szerintem semennyire nem különbözik a színvonal az elmúlt 16 év tornáihoz képest. Mindig ugyanilyen fos a meccsek 90%-a 😀
Hanni
😀
Azért ennyire nem volt gyalázat nagy általánosságban eddig.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Kongói fejeseknél van baj rendesen. Sajtótájékoztató végére bemennek majd közlik hogy meghalt az edző faterja. Szegény csávó semmiről nem tudott addig🤦‍♂️
remontada
kb mint a román tornászlányok esete.

"Mindenki lépjen előre egy lépést, akinek él a nagymamája!"
...
"Lányok, ne olyan gyorsan!"
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 025 — Sworn to the Dark
Balogun gólt lőtt, majd egy teljesen ostoba, kifejezetten veszélyes falttal ki is állíttatta magát.
A bosnyákoknak itt az esély, mert egyébként nem sok közük van a meccshez.
Kampman
az isten verje meg ezt a hülyét. de annyira nem lehetek mérges, még így is szépen termelt fantasyban, szerencsére megvárta a 60. percet és csak utána állíttatta ki magát, meg rúgott gólt, jött a scouting bonus + qualification bonus utána

built for this shit

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 152
Kongói fejeseknél van baj rendesen. Sajtótájékoztató végére bemennek majd közlik hogy meghalt az edző faterja. Szegény csávó semmiről nem tudott addig🤦‍♂️
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 16 099 — a new hope (again)
Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni-amire képesek- még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.
ozibozi
Csak az afrikai feketék? Az európaiak már meglépték ezt a generációs ugrást? 😀 Pl. franciák?
Ja, és Dél-Amerika? Pelével például mi történt? Ő hatvan éve volt jó. Akkor még a fehérek se tudtak koncentrálni?
peterk2005 udvari bolond
rossz a példa. az európai csapatokban mindben találsz fehér embert. vagy szerinted rabiot akkora zseni, hogy kihagyhatatlan foci tudás alapján a francia csapatból?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
warr_b
Brouwerij van de Vrij
warr_b
1 hónapja
Mikibácsinak igaza volt
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Brouwerij van de Vrij

1 hónapja
YoungZeeZee 9 988
warr_b
baggio 2.0 leszek 😉
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
warr_b

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Grat és köszönet az USA-nak, 10 emberrel is hozták a telim.

Belgáknak is örülök, hátha felszívják magukat még jobban ezután, és jó meccs lesz az USA-Belgium.
Brouwerij van de Vrij
a belgák 4 meccset játszottak és mind a 4 nézhetetlen volt, ha nincs az a hurka csoport már lehet itt sem lennének, de ha tegnap nem Szenegállal játszanak, akik csak 70 percen át voltak képesek koncentrálni, régen a holland, német, belga 3-as egy repülőn utazhatott volna haza
NB2
Oké. Azért írtam, hogy hátha felszívják magukat.

1 hónapja

1 hónapja

Belgáknak is örülök, hátha felszívják magukat még jobban ezután, és jó meccs lesz az USA-Belgium.
Brouwerij van de Vrij
a belgák 4 meccset játszottak és mind a 4 nézhetetlen volt, ha nincs az a hurka csoport már lehet itt sem lennének, de ha tegnap nem Szenegállal játszanak, akik csak 70 percen át voltak képesek koncentrálni, régen a holland, német, belga 3-as egy repülőn utazhatott volna haza
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
rohadtul ki vagyok akadva az amerikai piroson...
basszus ez a világ vicce, totál szerencsétlen sérülés, de ez miért piros???
NB2
Mert teljesen random az egész.
Belgák egyenlítő gólja előtt is van Tielemans két kézzel ellöki a védőt maga elől aztán ez maradt, a németek gólját kevesebb kontaktra elveszik

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja

1 hónapja
YoungZeeZee 9 988
amugy nevettunk Paraguayon h megsugtak nekem h jok lesznek....dikk.16ban vannak,mondjuk nem jok!
1 hónapja
rohadtul ki vagyok akadva az amerikai piroson...
basszus ez a világ vicce, totál szerencsétlen sérülés, de ez miért piros???
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
IMG-0028
KeyG
Ez nem ugyanaz, mert nem áll rajta a lábán és így nem sérülésveszélyes 🙂
Matthew99
IMG-0030

Szerintem ugyanaz.
KeyG
Most néztem meg újra az amerikait és hát az olyan vétlen, hogy csak na. Messi látja és nézi is az ellenfelet, az amerikai viszont nem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 498
IMG-0028
KeyG
Matthew99
IMG-0030

Szerintem ugyanaz.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 522 — Saturday Night Lights
ha lőnek mégegyet a belgák mikibácsi megigazul, stez meg át fogja sirdogálni az egész estét. na ez a dilemma
fake.id
Ugyan, en leszarom, ki nyer, a vegen ugyis Anglia lesz a vilagbajnok
Stez
Furán írod Franciaországot.
iktriad
Na itt lettek eljinxelve, Kylian diktátor téged is megtalál majd

Heisman nádor
 www.facebook.com/share/p/1CQE9fxbN4/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 621 — Invisible man
IMG-0028
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.