Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
warr_b az Illovszkyban minőséghez szokott 😀 😀 😀
1 hónapja
gól és piroslap egy vb meccsenFolarin Balogun (Egyesült Államok vs Bosznia, 2026)
Zinedine Zidane (Franciaország vs Olaszország, 2006)
Ronaldinho (Brazília vs Anglia, 2002)
Garrincha (Brazília vs Chile, 1962) – két gól
ez mind az egyenes kiesési szakaszban.
és a leghülyébb:
Vincent Aboubakar (Kamerun vs Brazília, 2022) – a 92. percben lőtt győztes gólt, ami után levette a mezét. mivel már volt egy sárga lapja, második sárgával kiállítás sorsára jutott. ez az egy történt csoportmeccsen
built for this shit
1 hónapja
de😀Nem igazán értem, továbbra sem, hogy mi a gondod ezzel a VB-vel. Szerintem semennyire nem különbözik a színvonal az elmúlt 16 év tornáihoz képest. Mindig ugyanilyen fos a meccsek 90%-a 😀Hát túl sokat nem is néztem eddig szerencsére 😀 De legalább azok nagy része is nézhetetlen fos volt.Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
warr_b
Brouwerij van de Vrij
warr_b
Hanni
Azért ennyire nem volt gyalázat nagy általánosságban eddig.
warr_b
csak ahogy haladunk az internet korában egyre kevésbé lehet elfogadni hogy vannak dolgok amik "mid", nem szar de nem is jó hanem semmilyen
és ez a VB nagyon mid kevés 20 perces etapoktól eltekintve
amiben sztem a reklámszünet masszívan benne van mert teljesen széttöri a meccsek dinamikáját
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
😀Nem igazán értem, továbbra sem, hogy mi a gondod ezzel a VB-vel. Szerintem semennyire nem különbözik a színvonal az elmúlt 16 év tornáihoz képest. Mindig ugyanilyen fos a meccsek 90%-a 😀Hát túl sokat nem is néztem eddig szerencsére 😀 De legalább azok nagy része is nézhetetlen fos volt.Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
warr_b
Brouwerij van de Vrij
warr_b
Hanni
Azért ennyire nem volt gyalázat nagy általánosságban eddig.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kongói fejeseknél van baj rendesen. Sajtótájékoztató végére bemennek majd közlik hogy meghalt az edző faterja. Szegény csávó semmiről nem tudott addig🤦♂️kb mint a román tornászlányok esete.
remontada
"Mindenki lépjen előre egy lépést, akinek él a nagymamája!"
...
"Lányok, ne olyan gyorsan!"
1 hónapja
Balogun gólt lőtt, majd egy teljesen ostoba, kifejezetten veszélyes falttal ki is állíttatta magát.az isten verje meg ezt a hülyét. de annyira nem lehetek mérges, még így is szépen termelt fantasyban, szerencsére megvárta a 60. percet és csak utána állíttatta ki magát, meg rúgott gólt, jött a scouting bonus + qualification bonus utána
A bosnyákoknak itt az esély, mert egyébként nem sok közük van a meccshez.
Kampman
built for this shit
1 hónapja
Kongói fejeseknél van baj rendesen. Sajtótájékoztató végére bemennek majd közlik hogy meghalt az edző faterja. Szegény csávó semmiről nem tudott addig🤦♂️
1 hónapja
rossz a példa. az európai csapatokban mindben találsz fehér embert. vagy szerinted rabiot akkora zseni, hogy kihagyhatatlan foci tudás alapján a francia csapatból?Az ismétlésben látszik ahogy a kongói kapus a labda mellé ütött az egyenlítő gólnál rendesen. Azt 70-80 perces koncentrációt kinőni-amire képesek- még generációk kérdése. Utána már vlsz mindent meg fognak nyerni.Csak az afrikai feketék? Az európaiak már meglépték ezt a generációs ugrást? 😀 Pl. franciák?
ozibozi
Ja, és Dél-Amerika? Pelével például mi történt? Ő hatvan éve volt jó. Akkor még a fehérek se tudtak koncentrálni?
peterk2005 udvari bolond
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Nem igazán értem, továbbra sem, hogy mi a gondod ezzel a VB-vel. Szerintem semennyire nem különbözik a színvonal az elmúlt 16 év tornáihoz képest. Mindig ugyanilyen fos a meccsek 90%-a 😀Hát túl sokat nem is néztem eddig szerencsére 😀 De legalább azok nagy része is nézhetetlen fos volt.Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
warr_b
Brouwerij van de Vrij
warr_b
1 hónapja
Mikibácsinak igaza volt
1 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Hát túl sokat nem is néztem eddig szerencsére 😀 De legalább azok nagy része is nézhetetlen fos volt.Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
warr_b
Brouwerij van de Vrij

1 hónapja
Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.Egyiket sem kötelező nézni. 😀 Vagy nem értem. Szerencsédre sok meccs hajnalban lesz továbbra is. 😀
warr_b
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Oké. Azért írtam, hogy hátha felszívják magukat.Grat és köszönet az USA-nak, 10 emberrel is hozták a telim.a belgák 4 meccset játszottak és mind a 4 nézhetetlen volt, ha nincs az a hurka csoport már lehet itt sem lennének, de ha tegnap nem Szenegállal játszanak, akik csak 70 percen át voltak képesek koncentrálni, régen a holland, német, belga 3-as egy repülőn utazhatott volna haza
Belgáknak is örülök, hátha felszívják magukat még jobban ezután, és jó meccs lesz az USA-Belgium.
Brouwerij van de Vrij
NB2
1 hónapja
Már csak 22 meccs van hátra szerencsére.

1 hónapja
Grat és köszönet az USA-nak, 10 emberrel is hozták a telim.a belgák 4 meccset játszottak és mind a 4 nézhetetlen volt, ha nincs az a hurka csoport már lehet itt sem lennének, de ha tegnap nem Szenegállal játszanak, akik csak 70 percen át voltak képesek koncentrálni, régen a holland, német, belga 3-as egy repülőn utazhatott volna haza
Belgáknak is örülök, hátha felszívják magukat még jobban ezután, és jó meccs lesz az USA-Belgium.
Brouwerij van de Vrij
1 hónapja
rohadtul ki vagyok akadva az amerikai piroson...Mert teljesen random az egész.
basszus ez a világ vicce, totál szerencsétlen sérülés, de ez miért piros???
NB2
Belgák egyenlítő gólja előtt is van Tielemans két kézzel ellöki a védőt maga elől aztán ez maradt, a németek gólját kevesebb kontaktra elveszik
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Grat és köszönet az USA-nak, 10 emberrel is hozták a telim.Belgáknak is örülök, hátha felszívják magukat még jobban ezután, és jó meccs lesz az USA-Belgium.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 988
amugy nevettunk Paraguayon h megsugtak nekem h jok lesznek....dikk.16ban vannak,mondjuk nem jok!
1 hónapja
rohadtul ki vagyok akadva az amerikai piroson...basszus ez a világ vicce, totál szerencsétlen sérülés, de ez miért piros???
1 hónapja
Most néztem meg újra az amerikait és hát az olyan vétlen, hogy csak na. Messi látja és nézi is az ellenfelet, az amerikai viszont nem.Ez nem ugyanaz, mert nem áll rajta a lábán és így nem sérülésveszélyes 🙂
KeyG
Matthew99
Szerintem ugyanaz.
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
www.facebook.com/share/p/1CQE9fxbN4/Na itt lettek eljinxelve, Kylian diktátor téged is megtalál majdFurán írod Franciaországot.ha lőnek mégegyet a belgák mikibácsi megigazul, stez meg át fogja sirdogálni az egész estét. na ez a dilemmaUgyan, en leszarom, ki nyer, a vegen ugyis Anglia lesz a vilagbajnok
fake.id
Stez
iktriad
Heisman nádor
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)