Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Jo dontes h elvettek
1 hónapja
Na megint lehet vitáuni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kukuriqu vagy mégse?
1 hónapja
Én nem sok hasonlóságot látok Anton kapus elleni faltja és Tielemans meg egy védő kontaktja között.eppen az illetekesek mondjak ezt, elvileg nekik kellene hinni. ugye asszem Collina is a kozlemenyeben hangsulyozta, hogy kiemeltek a jatekvezetoknek a 16oson beluli kontaktokat, es hogy kiemelten buntessek az olyan tamado megmozdulast, ami a vedo csapatot megakadalyozza a labda megjatszasaban. ez mukodott a nemet meccsen, de utan 2 nappal a belgan mar nem.Viszont mindenki tudja, hogy hiába VAR, csúcstechnika, ezer kamera, hiába egyre cizelláltabb szabályok, ha azokat következetesen következetlenül alkalmazzák.igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
mert mig nem volt VAR, oke biro hibazott, ez van. de mikor nem telik el ugy nap, hogy van olyan dontes, amivel szemben maskepp dontottek elozo nap, az mar rohadtul idegesito. es nem csak piros lapokat. hanem golokat elvesznek olyan szabalytalansagert, aminel nagyobbat elengednek kovetkezo nap, es ezzel kozvetlenul eldontve tovabbjutasokat.
szoval,ja ez erthetetlen.
Collina is kiadhat kozlemenyeket tovabbra is, de o is kurvara hallgat, amikor lathatoan elkurtak dolgokat. pedig attol meg o is tudja, mki tudja.
csebi
slowmotion
Vagyis több ugyanoly esetnek más helyen, más időben lehet több különböző kimenetele.
Ez így nem jó, nem ideális, de ez van.
Ezért én azt nem értem, hogy ezt tudva, felfogva hogy a faszba lehet ezredjére is azon kattogni, azzal érvelni, hogy "de ez XY-nál korábban nem volt lap, tizenegyes volt, kéz volt, nem volt kéz, ha X-nél tizi, most miért nem az, ez piros volt tegnap, ez nem volt piros, satöbbi"?!
A foci is egy következetlen játék, nem kéne így lennie, de így van. Szar lehet annak, aki ezt nem látja vagy nem fogadja el.
Őszentsége Sobri Jóska
szoval tisztabb lenne, hogy ha Collina annyit adna ki kozlemenyben, hogy hat ahogy esik ugy puffan, es akkor el lehetne ezt fogadni.
csebi
Anton akadályozta, visszahúzta a labdát megjàtszani igyekvő kapust az ötösön belül. Kèzzel fogja, lábbal akadályozza.
Én Tielemansnál nem látok lökést, hanem felugranak a védővel együtt, valahol csìpőtájékon van köztük kontakt, a védő meg dob egy tök látványos pofáraesést, arra jàtszva, h lefújjàk.
Antonék körül senki nem volt, aki mehetett a lasztiért, a belga meccsen a kontaktolt védőn túl is volt TMans mögött plusz 1 védő és érkezett full feleslegesen a kapus, aki melléboxolt a labdának.
Azaz volt aki megjátszhatta volna, csak elszámolta.
Anton ellen a kapus nem alkalmazott kontaktot, a belgánál meg mindkettő belement a párharcba.
Szóval nem azonos esetnek látom a kettőt.
És tudom, h az Arsenal sok ilyen gólt lőtt.
De nem a vébén, ahol más felfogás van - nekem többnyire életszerűbb.
Sztem Steznek van igaza a Kane nem tizi vs a belga tizi tizi ügyben is pont emiatt.
Kane kereste a kontaktot, a belgák meg jól megrúgta védő, azaz a védekező indította a kontaktot.
1 hónapja
Csak én raktam Osztrák győzelmet, ezt már szeretem.Szerinted mi lehet ennek az oka?
KeyG
1 hónapja
Hát nem ez a legjobban várt meccs az első kieséses körben, úgy tűnik.
1 hónapja
Csak én raktam Osztrák győzelmet, ezt már szeretem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Csak nem veszed figyelembe azt a tényt, hogy következetesen következetlen a játékvezetés.Pontosan azert hoztak be a var-t, hogy minimalisra redukaljak a kovetkezetlenseget. Csak sikerult megcsinalni ugy az egeszet, hogy az amugy tok jo dolog (var) meg tobb vitat general. Csak sajnos amig emberek ulnek a rendszer mogott es hozzak meg a donteseket, mindig is baj lesz, mert sosem lesznek kepesek elfogultsag nelkul itelni. Lasd Messi, Bellingham, stb helyzetet.Viszont mindenki tudja, hogy hiába VAR, csúcstechnika, ezer kamera, hiába egyre cizelláltabb szabályok, ha azokat következetesen következetlenül alkalmazzák.igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
mert mig nem volt VAR, oke biro hibazott, ez van. de mikor nem telik el ugy nap, hogy van olyan dontes, amivel szemben maskepp dontottek elozo nap, az mar rohadtul idegesito. es nem csak piros lapokat. hanem golokat elvesznek olyan szabalytalansagert, aminel nagyobbat elengednek kovetkezo nap, es ezzel kozvetlenul eldontve tovabbjutasokat.
Collina is kiadhat kozlemenyeket tovabbra is, de o is kurvara hallgat, amikor lathatoan elkurtak dolgokat. pedig attol meg o is tudja, mki tudja.
csebi
slowmotion
Vagyis több ugyanoly esetnek más helyen, más időben lehet több különböző kimenetele.
Ezért én azt nem értem, hogy ezt tudva, felfogva hogy a faszba lehet ezredjére is azon kattogni, azzal érvelni, hogy "de ez XY-nál korábban nem volt lap, tizenegyes volt, kéz volt, nem volt kéz, ha X-nél tizi, most miért nem az, ez piros volt tegnap, ez nem volt piros, satöbbi"?!
A foci is egy következetlen játék, nem kéne így lennie, de így van. Szar lehet annak, aki ezt nem látja vagy nem fogadja el.
Őszentsége Sobri Jóska
Es igen, lehet hisztizni az amerikai piroson is epp emiatt tok joggal. Nem azert, mert nem volt talpalas, hanem azert, mert durvabb talpalasert meg Messi meg csak lapot sem kapott. Ha o nem kap, na kapjon mas sem. Ha o kap, kapjon mas is. Lehet jonni azzal, hogy o sztar, termeszetes, hogy megkapja a kivetelezest. Hat ne kapja. A szabalyok azok szabalyok, vonatkozzanak mindenkire egyforman. Ugyanazt a sportagat csinalja, mint a tobbiek, tehat legyen ugyanannyi joga. Akar Messinek, de barki masnak.
Stez
Ott is, ahol van VAR, ott is, ahol nincs.
Márpedig ha a kiindulópontot nem fogadod el, akkor érteni se fogod, hogy ez ilyen, miért ilyen, és mennyire felesleges ezzel utólag foglalkozni, és csak a saját ideáidat, vágyaidat projektálod, szajkózod, az meg sehova nem vezet, legfeljebb oda, hogy majd egyszer magadtól kikövetkezteted az alapot, az inkoherenciát, ami ráadásul koherens, állandó és ami kiküszöbölhetetlen.
1 hónapja
Én nem nézek értékeléseket, de azért érdekes, hogy őt pihentetni kell, viszont az idősebb Gueye 36 évesen mind a négy meccset végigjátszotta. Aztán ránézésre az idősebb Gueye se játszott olyan nagyot a belgák ellen, bár az nem vitás, hogy Diarra extra volt. Mindegy, én valahol értem őt, és értékelés ide vagy oda, de szerintem kár volt őt lecserélni. Rem nem látom rosszul, de szerintem középpályán nem volt erős cseréje Szenegálnak.Toronymagasan az ove volt a legszarabb ertekeles a csapatban az egesz kozeppalya-tamadosorban, amikor lehoztak. Nem az o dolga, hogy a kapitany kit cserel le, ha azt akarja, hogy az legyen, menjen el edzonek. A stab hozott egy szakmai dontest, es lehet mondani, hogy az o cserejen jott a tizenegyes, de attol meg azert hoztak le, mert hiaba vezetett a csapat, o nem jatszott jol. Tehat valojaban a szakmai stab nem azzal hibazott, hogy ot hozta le, hanem azzal, hogy az o helyere kit hozott be. Ot joggal hoztak le, es ha mas jon be a helyere, akkor is jogos lett volna az a csere, mert o nem volt jo.Jo ez a szenegali balhe, es amugy tok jogos is lenne, hogy behisztizunk a szakmai stabra, meg nem is lenne baj, csak egy ilyen kieses utan pont nem masra kene mutigatni, amikor igy kapsz ket golt pillanatok alatt a semmibol, aztan meg igy elkurod a hosszabbitast.Mondjuk Gueye pont nem tehet semmiről, mert a 66. percben lecserélték. Camara jött a helyére, aki első megmozdulásra egyből beszedett egy sárgát, ami után védekezésben kb tojásokon kellett lépkednie, plusz ő hozta össze a büntetőt is. Szerintem joggal érezheti, hogy ha marad a pályán, akkor nem kapnak ki.
Ebben az esetben lehet elsodlegesen magadba kene nezni, nem pedig a masodik mondatoddal besirni es fenyegetozni, hogy nem leszel valogatott, amig ez a szakmai stab van.
Stez
Nandito
Amugy meg szerintem nem azon van kiakadva, hogy bezzeg vele nyertek volna, hanem azon, hogy a kapitany Irak kivetelevel minden meccsen lecserelte - Irak ellen meg nem is kezdett, cserekent allt be a masodik felidoben. Ez meg ot zavarja, mert ugy gondolja, o neki stabilan jatszania kellett volna. Na most elnezve az o es a tobbiek teljesitmenyet, osztalyzatait, statisztikait, nem biztos, hogy igaza van. A Villarrealban is szamtalanszor hoztak le ugyanigy a 60-70. perc kornyeken, pedig a keret masodik legertekesebb jatekosa, ugyhogy lehet nem is veletlen, hogy itt is ez tortent, mert robotolos posztja van, es gondolom latjak, hogy visszaesik a hatekonysaga (nem, nem a borszine miatt, meg mielott valaki ezzel jonne az elmult napok temazai utan 😀).
Stez
Music City Miracle
1 hónapja
Pontosan azert hoztak be a var-t, hogy minimalisra redukaljak a kovetkezetlenseget. Csak sikerult megcsinalni ugy az egeszet, hogy az amugy tok jo dolog (var) meg tobb vitat general. Csak sajnos amig emberek ulnek a rendszer mogott es hozzak meg a donteseket, mindig is baj lesz, mert sosem lesznek kepesek elfogultsag nelkul itelni. Lasd Messi, Bellingham, stb helyzetet.Viszont mindenki tudja, hogy hiába VAR, csúcstechnika, ezer kamera, hiába egyre cizelláltabb szabályok, ha azokat következetesen következetlenül alkalmazzák.igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
csebi
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
Es igen, lehet hisztizni az amerikai piroson is epp emiatt tok joggal. Nem azert, mert nem volt talpalas, hanem azert, mert durvabb talpalasert meg Messi meg csak lapot sem kapott. Ha o nem kap, na kapjon mas sem. Ha o kap, kapjon mas is. Lehet jonni azzal, hogy o sztar, termeszetes, hogy megkapja a kivetelezest. Hat ne kapja. A szabalyok azok szabalyok, vonatkozzanak mindenkire egyforman. Ugyanazt a sportagat csinalja, mint a tobbiek, tehat legyen ugyanannyi joga. Akar Messinek, de barki masnak.
1 hónapja
De a nyilatkozatok is konzekvensen következetlenek, nem csak a szabályalkalmazás.eppen az illetekesek mondjak ezt, elvileg nekik kellene hinni. ugye asszem Collina is a kozlemenyeben hangsulyozta, hogy kiemeltek a jatekvezetoknek a 16oson beluli kontaktokat, es hogy kiemelten buntessek az olyan tamado megmozdulast, ami a vedo csapatot megakadalyozza a labda megjatszasaban. ez mukodott a nemet meccsen, de utan 2 nappal a belgan mar nem.Viszont mindenki tudja, hogy hiába VAR, csúcstechnika, ezer kamera, hiába egyre cizelláltabb szabályok, ha azokat következetesen következetlenül alkalmazzák.igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
csebi
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
szoval tisztabb lenne, hogy ha Collina annyit adna ki kozlemenyben, hogy hat ahogy esik ugy puffan, es akkor el lehetne ezt fogadni.
csebi
1 hónapja
eppen az illetekesek mondjak ezt, elvileg nekik kellene hinni. ugye asszem Collina is a kozlemenyeben hangsulyozta, hogy kiemeltek a jatekvezetoknek a 16oson beluli kontaktokat, es hogy kiemelten buntessek az olyan tamado megmozdulast, ami a vedo csapatot megakadalyozza a labda megjatszasaban. ez mukodott a nemet meccsen, de utan 2 nappal a belgan mar nem.Viszont mindenki tudja, hogy hiába VAR, csúcstechnika, ezer kamera, hiába egyre cizelláltabb szabályok, ha azokat következetesen következetlenül alkalmazzák.igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
csebi
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Viszont mindenki tudja, hogy hiába VAR, csúcstechnika, ezer kamera, hiába egyre cizelláltabb szabályok, ha azokat következetesen következetlenül alkalmazzák.igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
csebi
slowmotion
1 hónapja
Toronymagasan az ove volt a legszarabb ertekeles a csapatban az egesz kozeppalya-tamadosorban, amikor lehoztak. Nem az o dolga, hogy a kapitany kit cserel le, ha azt akarja, hogy az legyen, menjen el edzonek. A stab hozott egy szakmai dontest, es lehet mondani, hogy az o cserejen jott a tizenegyes, de attol meg azert hoztak le, mert hiaba vezetett a csapat, o nem jatszott jol. Tehat valojaban a szakmai stab nem azzal hibazott, hogy ot hozta le, hanem azzal, hogy az o helyere kit hozott be. Ot joggal hoztak le, es ha mas jon be a helyere, akkor is jogos lett volna az a csere, mert o nem volt jo.Jo ez a szenegali balhe, es amugy tok jogos is lenne, hogy behisztizunk a szakmai stabra, meg nem is lenne baj, csak egy ilyen kieses utan pont nem masra kene mutigatni, amikor igy kapsz ket golt pillanatok alatt a semmibol, aztan meg igy elkurod a hosszabbitast.Mondjuk Gueye pont nem tehet semmiről, mert a 66. percben lecserélték. Camara jött a helyére, aki első megmozdulásra egyből beszedett egy sárgát, ami után védekezésben kb tojásokon kellett lépkednie, plusz ő hozta össze a büntetőt is. Szerintem joggal érezheti, hogy ha marad a pályán, akkor nem kapnak ki.
Ebben az esetben lehet elsodlegesen magadba kene nezni, nem pedig a masodik mondatoddal besirni es fenyegetozni, hogy nem leszel valogatott, amig ez a szakmai stab van.
Stez
Nandito
Amugy meg szerintem nem azon van kiakadva, hogy bezzeg vele nyertek volna, hanem azon, hogy a kapitany Irak kivetelevel minden meccsen lecserelte - Irak ellen meg nem is kezdett, cserekent allt be a masodik felidoben. Ez meg ot zavarja, mert ugy gondolja, o neki stabilan jatszania kellett volna. Na most elnezve az o es a tobbiek teljesitmenyet, osztalyzatait, statisztikait, nem biztos, hogy igaza van. A Villarrealban is szamtalanszor hoztak le ugyanigy a 60-70. perc kornyeken, pedig a keret masodik legertekesebb jatekosa, ugyhogy lehet nem is veletlen, hogy itt is ez tortent, mert robotolos posztja van, es gondolom latjak, hogy visszaesik a hatekonysaga (nem, nem a borszine miatt, meg mielott valaki ezzel jonne az elmult napok temazai utan 😀).
1 hónapja
jövő héten végre Ararát-Armenia - Riga FC 6-tól!!warr_b az Illovszkyban minőséghez szokott 😀 😀 😀Hát baszki ezeknek a nagy részénél meg egy Vasas-Szentlőrinc is jobb Szivacskival meg Radó Banditával 😀
NB2
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Jo ez a szenegali balhe, es amugy tok jogos is lenne, hogy behisztizunk a szakmai stabra, meg nem is lenne baj, csak egy ilyen kieses utan pont nem masra kene mutigatni, amikor igy kapsz ket golt pillanatok alatt a semmibol, aztan meg igy elkurod a hosszabbitast.Mondjuk Gueye pont nem tehet semmiről, mert a 66. percben lecserélték. Camara jött a helyére, aki első megmozdulásra egyből beszedett egy sárgát, ami után védekezésben kb tojásokon kellett lépkednie, plusz ő hozta össze a büntetőt is. Szerintem joggal érezheti, hogy ha marad a pályán, akkor nem kapnak ki.
Stez
Music City Miracle
1 hónapja
igen, a baj mindig a következetlenség.és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
csebi
1 hónapja
és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.igen, csak ezt a VAR miatt egyre nehezebb megerteni.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
warr_b az Illovszkyban minőséghez szokott 😀 😀 😀Hát baszki ezeknek a nagy részénél meg egy Vasas-Szentlőrinc is jobb Szivacskival meg Radó Banditával 😀
NB2
warr_b
1 hónapja
Re: Balogun pirosMost néztem meg újra az amerikait és hát az olyan vétlen, hogy csak na. Messi látja és nézi is az ellenfelet, az amerikai viszont nem.
Matthew99
rohadtul ki vagyok akadva az amerikai piroson...azt kellene megérteni felnőtt embereknek, hogy a jó ítélet nem az, amit a támogatott csapat mellett hoznak, hanem amit ellene is elfogadnánk.
basszus ez a világ vicce, totál szerencsétlen sérülés, de ez miért piros???
NB2
meg azt kellene megérteni, hogy a piros lapnak a szándékosság nem szükséges feltétele. lehet piros lapot kapni gondatlanságért is, és amikor az ember fizikálisan megy bele egy párharcba, akkor akaratlanul is átcsúszhat a határon.
a piros lap feltétele a két sárga lapos fault VAGY a súlyos sportszerűtlenség VAGY az ellenfél testi épségének súlyos kockáztatása, függetlenül attól, hogy szándékosan, vagy gondatlanul teszi.
és azt kell még megérteni, hogy még ha Messi nem is kapta meg a megérdemelt pirosat, attól még az ilyen esetekben jár a kiállítás. akárhova teszed a lábad, azért felelősséggel tartozol.
1 hónapja
Jo ez a szenegali balhe, es amugy tok jogos is lenne, hogy behisztizunk a szakmai stabra, meg nem is lenne baj, csak egy ilyen kieses utan pont nem masra kene mutigatni, amikor igy kapsz ket golt pillanatok alatt a semmibol, aztan meg igy elkurod a hosszabbitast.Ebben az esetben lehet elsodlegesen magadba kene nezni, nem pedig a masodik mondatoddal besirni es fenyegetozni, hogy nem leszel valogatott, amig ez a szakmai stab van.
1 hónapja
jaja, a fos európai csapatok lehúzzák a színvonalat. Essen ki mindegyik, akkor lesz itt jó foci.warr_b az Illovszkyban minőséghez szokott 😀 😀 😀Hát baszki ezeknek a nagy részénél meg egy Vasas-Szentlőrinc is jobb Szivacskival meg Radó Banditával 😀
NB2
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
warr_b az Illovszkyban minőséghez szokott 😀 😀 😀Hát baszki ezeknek a nagy részénél meg egy Vasas-Szentlőrinc is jobb Szivacskival meg Radó Banditával 😀
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja