Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Picsába, úgy nézett ki jön a telim
1 hónapja
1 perc alatt több száz ember telijei mentek a kukába 😃
1 hónapja
Ó teki ezt miért kellett2-0 volt nálam, így ezt most jobb 😀
Vitte a telitalálatot
gamerkr
1 hónapja
Ó teki ezt miért kellettVitte a telitalálatot
1 hónapja
faszom, majdnem jött a telitalálatom 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ez egy Sarr lövés volt 😉Mbaye belőtte volna.
Heisman nádor
deyell
built for this shit
1 hónapja
ez a francia kapus elég gólérzékenyMilan
NB2
1 hónapja
kis gól is gól 😊
1 hónapja
egyébként Szenegál zseniálisan tolt 4-5 kontrát, de azon kívül semmi
1 hónapja
hogy baszná meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
ez a francia kapus elég gólérzékeny
1 hónapja
Jogos, sorry fel sem tűntjeleztem én is, hogy th-val az egy másik magyar volt 😊Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ma is néha visszakeresem YouTube on a best of Horthy videókat
kapitnono
| ami amúgy szürke |
eaglesmcnabb
NB2

1 hónapja
Pont élőben lattam mikor Palermo befejelte félpályáról, ganxta benyögte hogy "így akarta"🤣Volt hogy csak azért fentmaradtam argentin bajnokit nézni, amikor Ganxtával voltak. Peak sportközvetítés volt.Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
Hanni
Nagyon nagy volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
jeleztem én is, hogy th-val az egy másik magyar volt 😊Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
| ami amúgy szürke |
eaglesmcnabb
1 hónapja
Volt hogy csak azért fentmaradtam argentin bajnokit nézni, amikor Ganxtával voltak. Peak sportközvetítés volt.Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
1 hónapja
gyerünk MbayeNiang, a Milan-klasszis?
deyell
1 hónapja
Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
| ami amúgy szürke |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21

1 hónapja
Barcola nem ma intézte, hogy a Liverpool hagyja a g*cibe 😊 Mondjuk nem tudom mennyire komoly az érdeklődés
1 hónapja
fél perce írtam be messengeren haveroknak hogy:kéne még 1 csigazabáló gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
ő egy picit korábban volt 😊Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
1 hónapja
Eldőlt.