Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
1 perc alatt több száz ember telijei mentek a kukába 😃2-0t tippeltem
Hanni
legalább talán a gólkülönbség meglesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Én 3-0-ra tippeltem, az ellenfelem 3-1-re, basszus.... telizni kell a Norvég-Irakot, vagy rúgjon még egyet Mbappé...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Picsába, úgy nézett ki jön a telim
2 hónapja
1 perc alatt több száz ember telijei mentek a kukába 😃
2 hónapja
Ó teki ezt miért kellett2-0 volt nálam, így ezt most jobb 😀
Vitte a telitalálatot
gamerkr
2 hónapja
Ó teki ezt miért kellettVitte a telitalálatot
2 hónapja
faszom, majdnem jött a telitalálatom 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ez egy Sarr lövés volt 😉Mbaye belőtte volna.
Heisman nádor
deyell
built for this shit
2 hónapja
ez a francia kapus elég gólérzékenyMilan
NB2
2 hónapja
kis gól is gól 😊
2 hónapja
egyébként Szenegál zseniálisan tolt 4-5 kontrát, de azon kívül semmi
2 hónapja
hogy baszná meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ez a francia kapus elég gólérzékeny
2 hónapja
Jogos, sorry fel sem tűntjeleztem én is, hogy th-val az egy másik magyar volt 😊Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ma is néha visszakeresem YouTube on a best of Horthy videókat
kapitnono
| ami amúgy szürke |
eaglesmcnabb
NB2

2 hónapja
Pont élőben lattam mikor Palermo befejelte félpályáról, ganxta benyögte hogy "így akarta"🤣Volt hogy csak azért fentmaradtam argentin bajnokit nézni, amikor Ganxtával voltak. Peak sportközvetítés volt.Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
Hanni
Nagyon nagy volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
jeleztem én is, hogy th-val az egy másik magyar volt 😊Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
| ami amúgy szürke |
eaglesmcnabb
2 hónapja
Volt hogy csak azért fentmaradtam argentin bajnokit nézni, amikor Ganxtával voltak. Peak sportközvetítés volt.Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
2 hónapja
gyerünk MbayeNiang, a Milan-klasszis?
deyell
2 hónapja
Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
| ami amúgy szürke |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21

2 hónapja
Barcola nem ma intézte, hogy a Liverpool hagyja a g*cibe 😊 Mondjuk nem tudom mennyire komoly az érdeklődés