NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 400 — LIGHTS OUT!
Nem tudom volt-e már, de tuti vissza nem nézem azt az 500 hozzászólást ami tegnap született.

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk az azert eleg ciki, hogy az egesz nyar az MLSZ es a magyaros ajanlas fikazasarol szolt a Fradinal, KG mindenkit konkretan uszitott, most meg Keane bevagja, hogy ahogy kiesett a kozeppalyan egy magyar, onnantol halott ugy volt. Kicsit ongol gyanus ez KG-nak, de meg Hajnalnak is, akik allandoan eloadast nyomnak, hogy nem eleg jok a magyarok.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 896 — Lucas Scott
Nem tudom mi történt a 2.félidoben a fradival, addig teljesen jónak tűntek, akik simán verhetik az azerieket. Csak fel szemmel láttam sajnos, de nekem azért mindenképp meglepetés volt. Az első golert nagy kar, nagyon eltalálta a srác és szerintem addig viszonylag rendben volt a meccs.

Amúgy volt már valami jó Kubaszov interjú? Gratulált már Csányi?
Klaci79
Nem ledolgozhatatlan alapból a két gol, csak amit nem értek hogy ha 36 fős a keret van vagy 10 belső középpályás akkor hogy hogy csak egyedül Ötvös az igazi hatos játékos az egész keretben. Így ha o kidől mehet oda Tóth aki 20 éves és kb 65 kg …
Amúgy már az elsőben is látszott h gond lehet az azeri letamadassal

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 652
Nem tudom mi történt a 2.félidoben a fradival, addig teljesen jónak tűntek, akik simán verhetik az azerieket. Csak fel szemmel láttam sajnos, de nekem azért mindenképp meglepetés volt. Az első golert nagy kar, nagyon eltalálta a srác és szerintem addig viszonylag rendben volt a meccs.

Amúgy volt már valami jó Kubaszov interjú? Gratulált már Csányi?
3 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 892
Fradi nem BL szint, de ilyen kedvező sorsolással nagy kihagyott ziccer.

Ugyanakkor koeff szempontjából az EL kedvezőbb, pláne, ha esetleg a Győr is bejutna a konferencia ligába.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Friss transzferek:

Jackson Tchatchoua (kameruni, v) Hellas Verona -> Wolverhampton 12.5 millió EUR
Sverre Nypan (norvég, kp) Manchester City -> Middlesbrough kölcsönbe
Rafik Belghali (algériai, v) KV Mechelen -> Hellas Verona 2 millió EUR
Carlos Fernández (spanyol, cs) Real Sociedad -> Mirandés kölcsönbe
Miguel Gutiérrez (spanyol, v) Girona -> Napoli 18 millió EUR
Vincent Sierro (svájci, kp) Toulouse -> Al-Shabab 3 millió EUR
Leander Dendoncker (belga, kp) Aston Villa -> Oviedo ingyé
Carlos Miguel (brazil, kapus) Nottingham Forest -> Palmeiras 5.5 millió EUR
Luka Hyryläinen (finn, kp) Hoffenheim -> Magdeburg 1 millió EUR
Derrick Köhn (német, v) Galatasaray -> Union Berlin 4 millió EUR
Oliver Abildgaard (dán, kp) Como -> Sampdoria átigazolási ár nem nyilvános
Kevin Trapp (német, kapus) Eintracht Frankfurt -> Paris FC 1 millió EUR
Jan Mlakar (szlovén, cs) Pisa -> Amiens kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 896 — Lucas Scott
Amúgy csebivel értek egyet nagyon érdekes lenne ha pont az utóbbi 5-7 év leggyengébb fradija jutna újra BL-be, az élet általában rámutat ezekre a dolgokra, a quarabag meg van annyira rutinos és masszív hogy ezt be is bizonyította.

davemayer
Asszem Kenny írta ezt most de ugyanezt gondolom.
Nekem vhogy Keane munkássága sem all össze bár tény h előző párharcban volt azért vmi köze a továbbjutáshoz. Plusz Tóth Alex felfedezése miatt érte meg idehozni.
Alapvetően jól néz ki az ot magyar kezdő és meg is találta a helyüket de ebbe a csapatba kb meg 15 millió eur kellene hogy értelme legyen a BLnek. Egyszerűen olyan szinten hiányzik egy-egy jatekosnal vmi alap képesség hogy kb annyiba kerülne eggyel magasabb polcról szerezni embert.
Jó az EL is amúgy, nem kell amiatt szégyenkezni de ilyen sorsolás nem tudom mikor lesz újra …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 839 — Colts Fan
🚨⚪️⚫️ FRISS: Newcastle nyilatkozata Alexander Isak ügyében.

K失望tunk, hogy ma este Alexander Isak közösségi médiás bejegyzésére figyelmeztettek minket.

Egyértelműen kijelentjük, hogy Alex továbbra is szerződés alatt áll, és egyetlen klubtisztviselő sem tett soha olyan ígéretet, hogy Alex elhagyhatja a Newcastle Unitedet ezen a nyáron.

Szeretnénk megtartani legjobb játékosainkat, de megértjük, hogy a játékosoknak saját kívánságaik vannak, és meghallgatjuk az ő nézeteiket. Ahogy Alexnek és képviselőinek is elmagyaráztuk, mindig a Newcastle United, a csapat és a szurkolóink legjobb érdekeit kell figyelembe vennünk minden döntésnél, és egyértelműen jeleztük, hogy az eladás feltételei ezen a nyáron nem álltak fenn.

Nem látjuk előre, hogy ezek a feltételek teljesülni fognak.

Ez egy büszke futballklub, büszke hagyományokkal, és arra törekszünk, hogy megőrizzük családi érzésünket. Alex továbbra is a családunk része, és szívesen látjuk vissza, amikor készen áll arra, hogy újra csatlakozzon csapattársaihoz.
ozibozi
3 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Szerintem kene meg költeni par milliot a csapatra. De leginkabb kene egy kapus!
Toto21
Amúgy viccen kívül ja. Innen a következő szintre csak akkor van esély ha hozol 3-4 2-4M euro közötti jatekost (akiket utána 10 felett értékesítessz tovább). Ha szerencséd van lehet olcsóbban de abból meg ilyen felduzzadt keret lesz mert minden harmadik válik csak be.

Amúgy csebivel értek egyet nagyon érdekes lenne ha pont az utóbbi 5-7 év leggyengébb fradija jutna újra BL-be, az élet általában rámutat ezekre a dolgokra, a quarabag meg van annyira rutinos és masszív hogy ezt be is bizonyította.

Örüljünk az EL-nek, ne legyen hatalmas kiütés Bakuban én csak ennyit kérek.

Igazság szerint én nem latom azt hogy Keane bármi érdemlegeset mutatna edzőként, nincs olyan impact ami egy közepesen szar keretet jó szintre emelne (Thomas Doll 2.0 kb). Sajnos ez vele szvsz elvesztegetett idő, nemsokára lesz egy olyan időszak amikor nem pattan be semmi aztán jönnek neki is a sorozatos rossz eredmények - láttuk mi volt tavasszal... nem bánnám kicsit ha egy nemzetközi szinten már évekig (!) bizonyított edzőt sikerülne idehozni, vagy találni egy másik Rebrovot csak hát látjuk hogy azt meg nehéz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
Levitol megkerdezitek majd hova a picsaba rugdossa a labdakat?
Kenny
Ugyanez az úriember jutott eszembe csak az " nb2es focisták a fa..mat már..!"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
Gundirol, mint kommentator, allandoan a jatek hatarok nelkul jut eszembe. Mondjuk az is az o szintje
Stez
Halljunk egy cseh csatakiáltást, miközben a mieink jokereznek ebben a futamban!
iktriad
Ott süvít a magyar répa

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 696 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Keane nagy kín....(Hogy ezen mennyitn"gondolkodtam" 😎)....
dande2
Te nem érzed ezt a Keane-t
Nem voltál fradista soha
Nincs benned semmi küszködés
Ha az azeri ér BL-ben oda
FuckYoElonMusk
aranyköpés gyanús

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 188
🚨⚪️⚫️ FRISS: Newcastle nyilatkozata Alexander Isak ügyében.

K失望tunk, hogy ma este Alexander Isak közösségi médiás bejegyzésére figyelmeztettek minket.

Egyértelműen kijelentjük, hogy Alex továbbra is szerződés alatt áll, és egyetlen klubtisztviselő sem tett soha olyan ígéretet, hogy Alex elhagyhatja a Newcastle Unitedet ezen a nyáron.

Szeretnénk megtartani legjobb játékosainkat, de megértjük, hogy a játékosoknak saját kívánságaik vannak, és meghallgatjuk az ő nézeteiket. Ahogy Alexnek és képviselőinek is elmagyaráztuk, mindig a Newcastle United, a csapat és a szurkolóink legjobb érdekeit kell figyelembe vennünk minden döntésnél, és egyértelműen jeleztük, hogy az eladás feltételei ezen a nyáron nem álltak fenn.

Nem látjuk előre, hogy ezek a feltételek teljesülni fognak.

Ez egy büszke futballklub, büszke hagyományokkal, és arra törekszünk, hogy megőrizzük családi érzésünket. Alex továbbra is a családunk része, és szívesen látjuk vissza, amikor készen áll arra, hogy újra csatlakozzon csapattársaihoz.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 188
Legalább nem kapnak megalázó 5-6 gólokat a BL-ben ezzel a védelemmel.
Az EL-ben meg simán nyerhetnek meccseket is-nem is egyet-
A pénzt meg tök felesleges felemlegetni egy olyan csapatnál amelyik nem piaci alapon működik, max kapnak egy 10 millió eurós csekket az MVM-től cserébe.
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 634 — Csodabogár
"Gratulálunk a Qarabagnak, ma nekik minden bejött. De mi az a csapat vagyunk, aki sosem adja fel! Mindörökké Ferencváros!" (Netuddki)
nagylaza, főpohárnok
ezennel bejelentem a Qarabag Digitális Polgári Kör megalakulását! Itt sosem győznek le minket!

Szerkesztette: petey

3 hónapja
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
Hosszu evek kb teljes kihagyasa (Grasshoppers , Real, Newcastle Ajax) utan a legutobbi Ludogorec meccsen latott sok jol jatszo magyar gyerek (ugynez ki 1 meccs eleg volt😀)visszahozta a lelkesedesem a Fradi irant igy kimentunk a mai Bl selejtezore es,oszinten mondom minden adott volt egy fasza estere de hat vegul ez lett belole....szerintem tobb van ebben , kar hogy ilyen elbsszott az edzoi stab meg hianyzik a rutin de ha latok legalabb 4-5 magyart a kezdobe tovabra is reszemrol szivesen jarok majd ujra Fradi meccsekre legyen az Konferencia, el,bl😀, akarmi!
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 633 — beers & Packers
"Gratulálunk a Qarabagnak, ma nekik minden bejött. De mi az a csapat vagyunk, aki sosem adja fel! Mindörökké Ferencváros!" (Netuddki)
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 526
Makkrecskás egy gyoker volt mindig is. Mellette esze sincs.
Dibusztól kérdezném hogy az ötösön csúsztatták meg a labdát a második gól előtt, nem lett volna kedve lépni négyet és öklözni?
Hajnal te pöcs, amit Kadyval csináltál, frappáns választ kaptál, hogy kapnád be.
Félelmetesen gyengék voltunk. Nincs hozzászokva a csapat ennyi futáshoz…
Az a 28-as a második gól előtt elesett a saját lábában vagy fejjel akart a földön tisztázni, nem láttam pontosan, de “vicces” volt.
Öröm az ürömben amioor a kormányszóvivő gyoker buzi Menczer köcsög tenyerbemaszo retek kiírja hogy Irány a BL…
Sutyerák.
Remelem a telekom meg az MVM utal még pár milliárdot hogy Hajnal kedvére koltekezzen.
Joseph vagy ki vagy! Zavar a labda öreg!

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
basszatok meg, hogy a csomagdijat tudjatok emelni, de egy normalis kibaszott mikrofont nem tudtok venni.
Kenny
Wizzair?

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
basszatok meg, hogy a csomagdijat tudjatok emelni, de egy normalis kibaszott mikrofont nem tudtok venni.

3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 633 — beers & Packers
Ne sírj, Kubi! Lesz még (zöld) szőlő, lesz még lágy (fehér) kenyér!
3 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 340
Keane nagy kín....(Hogy ezen mennyitn"gondolkodtam" 😎)....
dande2
Te nem érzed ezt a Keane-t
Nem voltál fradista soha
Nincs benned semmi küszködés
Ha az azeri ér BL-ben oda
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Hajnal nezi a meccset. Kady Borges-t lehet le kene igazolnia, tehetseges sracnak tunik.
Toto21
Az egyik leggyűlöltebb Fradi játékos ever. Mármint nekem.
vpi
O nekem az Misidjian es a nagy Saldanha
Toto21
Saldanhat nem lehet utalni. Egy 7 eves kislany ikujaval vetekvo Firminho-klon mindenki vagya.

3 hónapja
na itt mi volt az elgondolás sporttárs úr? mit teccett látni?

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
spori hat ez mivolt😃

Szerkesztette: Kenny