Soccer
41 feliratkozó
1 órája
Jaja, pont erre gondoltam. Mert oké hogy rohadtul semmit nem tehetett ellene, de mégiscsak átment rajtuk.sehogy, ahogy látom, pont alápotyogott pár áldozat, még ha maga az ütközés nem is ég bele élesen az emlékezetébe, neki valószínűleg ki kellett másznia elsősegélyt adni, és valószínűleg azokat is látta, akiken ő hajtott át.sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.Az igazi baj az hogy pl. a kamionsofőr, akinek a fedélzeti kamerájából látszik a baleset... na ő vajon hogy fogja ezt a látványt feldolgozni.
mert nem az a baj, hogy nem értek vissza a sávjukba, hanem hogy meg sem próbálták. simán visszaértek volna, de az elválasztó vonal felett meggondolja magát, és visszakormányozza teljesen a szembe sávba a kisbuszt, pedig ott már simán látszik a nagy piros kamion.
slowmotion
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 órája
sehogy, ahogy látom, pont alápotyogott pár áldozat, még ha maga az ütközés nem is ég bele élesen az emlékezetébe, neki valószínűleg ki kellett másznia elsősegélyt adni, és valószínűleg azokat is látta, akiken ő hajtott át.sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.Az igazi baj az hogy pl. a kamionsofőr, akinek a fedélzeti kamerájából látszik a baleset... na ő vajon hogy fogja ezt a látványt feldolgozni.
mert nem az a baj, hogy nem értek vissza a sávjukba, hanem hogy meg sem próbálták. simán visszaértek volna, de az elválasztó vonal felett meggondolja magát, és visszakormányozza teljesen a szembe sávba a kisbuszt, pedig ott már simán látszik a nagy piros kamion.
slowmotion
Mikey
2 órája
sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.Az igazi baj az hogy pl. a kamionsofőr, akinek a fedélzeti kamerájából látszik a baleset... na ő vajon hogy fogja ezt a látványt feldolgozni.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
23 órája
Igen, ez is lehetVagy rosszul lett, nem hirtelen mozdulattal vette balra a kormányt, miután már jobbra húzott. De ez már sose derül ki.sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.A kocsi fele már ott van a saját sávban, simán visszaért volna, aztán még kihúzza a szembe sávba.... Érthetetlen.... Lehet hogy telefon birizgált, aztán megriadt, de pont egy előzés közben ennyire nem figyelni...
slowmotion
Gergőbácsi
szaba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
23 órája
Vagy rosszul lett, nem hirtelen mozdulattal vette balra a kormányt, miután már jobbra húzott. De ez már sose derül ki.sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.A kocsi fele már ott van a saját sávban, simán visszaért volna, aztán még kihúzza a szembe sávba.... Érthetetlen.... Lehet hogy telefon birizgált, aztán megriadt, de pont egy előzés közben ennyire nem figyelni...
slowmotion
Gergőbácsi
1 napja
sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.A kocsi fele már ott van a saját sávban, simán visszaért volna, aztán még kihúzza a szembe sávba.... Érthetetlen.... Lehet hogy telefon birizgált, aztán megriadt, de pont egy előzés közben ennyire nem figyelni...
slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 napja
Sokaig tartott ez a futsalmeccs. xd23 mp utan vezetnek a portugalok.
1 napja
sztakurva. megnéztem a PAOK-szurkolók balesetét, hát hirtelen nem is tudom, mire gondolt a költő.mert nem az a baj, hogy nem értek vissza a sávjukba, hanem hogy meg sem próbálták. simán visszaértek volna, de az elválasztó vonal felett meggondolja magát, és visszakormányozza teljesen a szembe sávba a kisbuszt, pedig ott már simán látszik a nagy piros kamion.
1 napja
sztem van de Ven az egyetleg aki "kell"ez valos h ok jovok de kell ez az 5 ember mert ha nem nem?lenne értelmük igen. de ezek Football Manager-jellegű igazolások, és a nyári költekezéssel kb ki is merítettünk minden mozgásteret az ffp-n belül.de mondjuk ezek értelmes igazolások lennének. Nem az amit idén nyáron csinált a Pool 😀a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
Liverpool are hesitant to spend again in the summer
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
slowmotion
Toto21
egyékbként a nyári igazolásokra azt mondanám, hogy be fognak válni, csak kicsit sokat költöttünk rájuk. a baj az, hogy CB-ben nem rövidtávon mélyvízbe dobható embereket szereztünk, hanem többéves projekteket, most igazoltuk le fél év alatt a negyedik fiatal CB-t. hát meglátjuk, beválnak-e, és leginkább hogy ha igen, akkor mennyi idő alatt?
slowmotion
ezt pinter attila is mwgcsinalna.
YoungZeeZee
Barcola max akkor ha Gakpo megy
ahogy sztem Olisenak sincs értelme míg itt van Salah
Wharton helyén is van 4-5 játékosunk, nyilván előre mutató lenne de ettől még inkább hosszabbítsunk Dominikkal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
YoungZeeZee
9 469
ez valos h ok jovok de kell ez az 5 ember mert ha nem nem?lenne értelmük igen. de ezek Football Manager-jellegű igazolások, és a nyári költekezéssel kb ki is merítettünk minden mozgásteret az ffp-n belül.de mondjuk ezek értelmes igazolások lennének. Nem az amit idén nyáron csinált a Pool 😀a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
slowmotion
Toto21
egyékbként a nyári igazolásokra azt mondanám, hogy be fognak válni, csak kicsit sokat költöttünk rájuk. a baj az, hogy CB-ben nem rövidtávon mélyvízbe dobható embereket szereztünk, hanem többéves projekteket, most igazoltuk le fél év alatt a negyedik fiatal CB-t. hát meglátjuk, beválnak-e, és leginkább hogy ha igen, akkor mennyi idő alatt?
slowmotion
ezt pinter attila is mwgcsinalna.
1 napja
lenne értelmük igen. de ezek Football Manager-jellegű igazolások, és a nyári költekezéssel kb ki is merítettünk minden mozgásteret az ffp-n belül.de mondjuk ezek értelmes igazolások lennének. Nem az amit idén nyáron csinált a Pool 😀a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
slowmotion
Toto21
1 napja
pontosan abból a pénzböl egy jobb szélsö és egy belsö vagy jobb védö jöhetett volna és akkor most minden jobban nézne ki.Idén amúgy minden értelmes volt akkori állapot szerint egészen az Isak dealig.de mondjuk ezek értelmes igazolások lennének. Nem az amit idén nyáron csinált a Pool 😀a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
slowmotion
Toto21
zacknorb
1 napja
Idén amúgy minden értelmes volt akkori állapot szerint egészen az Isak dealig.de mondjuk ezek értelmes igazolások lennének. Nem az amit idén nyáron csinált a Pool 😀a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
slowmotion
Toto21
Poloska vagyok.
1 napja
Dorgu 10 hétre kidőlt egy combhajlító sérülés miatt.megharapta a hamstring monster? hát az szopó
Sixo
1 napja
de mondjuk ezek értelmes igazolások lennének. Nem az amit idén nyáron csinált a Pool 😀a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
slowmotion
1 napja
a indikayla. de én csak akkor fogom elhinni, ha az nso is lehozza.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
1 napja
Nem, a Buci Maci Magazin.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
alatriste
Poloska vagyok.
1 napja
𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:A blikk hozta le? 😀
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi

Liverpool Fc
1 napja
MTS tegnap már hozott is 1 pontot a Gironanak. Kivancsi leszek megkapja e a kezdőt vbre
1 napja
stez kiégettSenkit sem zavar hogy Stez mindenhez is ért?A politikahoz peldaul hozza sem tudok szagolni, a kozelebe sem megyek. Xd
(😆)
JC6 (Mr. Miele)
A sport mondjuk a munkam, az megkoveteli, hogy allandoan es sok mindent nezzek, ha ugy van, elemezgessek is, etc (sokszor mar nem is esik jol amugy ez a sok sport nezes).
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
a kerdes az, hogy most van-e kivasarlasi ar. emlekeim szerint van, csak mikortol hatalyos, mikor lehet aktivalni stb.Mert 2029-ig van szerzodese, az a megfelelo ar az legalabb 150 millio lenne, es a Bayern aligha engedne el, amugy meg a Liverpoolnak egy sokszaz millios nyar utan aligha ferne bele az fpp-be egybol meg egy nagy koltekezes, raadasul Van Dijk a veget jarja, a vedelem totalis csod, nem egy szelso hianyzik a megvaltashoz, amikor arra meg ott van vagy Wirtz vagy Szobo, de jatszhat Gapko is, mint ahogy Frimpong is. Plusz egyelore meg ott van Szalah is, aki ha el is megy, a Liverpool erte fillereket kap maximum ahhoz kepest, hogy Eliseert mekkora osszeget kell mozgositani. Sok szempontbol nem gondolom megvalosithatonak a kovetkezo fel evben ezt az uzletet.Miért ne szerezhetnék meg a megfelelő áron? Főleg hogy angol is részben, nem hinném hogy élete végéig a Bundesligaban szeretne játszani.𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗜𝗡: Xabi Alonso has told Liverpool he wants:Igen, minden bizonnyal meg tudjak szerezni Oliset. xd
Micky van de Ven,
Adam Wharton,
Bradley Barcola and
Michael Olise
if he is to join them.
#XabiAlonso #Liverpool
ozibozi
Amugy megnezve ezt a listat, egy dolog, hogy nem realis, de szerintem meg az fpp-t sem tudnak megoldani.
Stez
kapitnono
Stez
amugy a Bayern mar kemenyen keszul az Olise utani idokre sztem, ilyen teljesitmennyel a nyar legnagyobb igazolasa lenne a Munchennek, ha maradna.
mert oke a Pool nem biztos, hogy megint kolt ennyit, de mondjuk Oliset a listabol megvehetik lazan. de a Liverpoolon kivul van kb 3-4 masik angol csapat, amely rohogve kifizeti azt a 80-90 milliot, amire nehez lesz nemet mondani foleg ha Olise menni is akarna, es miert ne akarna.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja