Soccer
42 feliratkozó
1 órája
Nem láttam, milyen ez a lengyel csapat?Nem rosszak, ma nem érdemeltek vereséget az biztos. Mondjuk ha Joseph belövi 2 méterről az üres kapura az első félidőben akkor lehet simább, így elég nyögvenyelős győzelem volt. Fradiból kiemelkedően jól senki sem játszott, többször szerencséjük is volt.
Gondolom fel lesznek tüzelte jövő héten, nem sok az egy gól.
JC6 (Mr. Miele)
Ez a teljesítmény nem hiszem hogy elég lesz, Zakinak meg Joseph-nek hoznia kell magát különben sztem kiesnek, ami egyet jelent azzal hogy idén nem lesz magyar főtáblás ősszel.
Mondanám hogy vmi mákkal meg kellene csípni vhogy az Xet idegenben, de félek hogy a párharcra "kiszabott" mákfaktort ellőtték ezen az egy meccsen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 órája
Vasasnak honnann a vérből van ennyi pénze hogy most mar Mezei Szabikát is leigazolták? Mi meg itt toljuk a low budget-ot evek ota...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Nem láttam, milyen ez a lengyel csapat?Gondolom fel lesznek tüzelte jövő héten, nem sok az egy gól.
5 órája
Wyciągaj to z siatki, klaunie!” azaz Szedd ki bohóc
5 órája
Épp írni akartam nem nagyon látom hogy gólt lövünk 😄😛
6 órája
Troll üzemmódba kapcsolunk ezzel a brazil kolóniával.Előző szezonban mindenki köpködött minket, hogy mekkora undorító csapat vagyunk. Ehhez még leigazoljuk a PL egyik legutáltabb játékosát Bruno Guimarest, meg a világ egyik (ha nem a) legutáltabb játékosát Vinit. Ez már az a szint lenne, hogy kajak szurkolok neki hogy összejöjjön, pedig hülyét kapok ettől a gyerektől. Focizni viszont azt tud.Egyre komolyabb A Vinicius Arsenal transzfer. Igazából ez win-win-win lenne mindhárom félnek. Nem sok top csapatot tudnék mondani ahol még előrelépést hozna ez a suttyó de az Arsenal spec pont ilyen. Azért a Vinicius, Gyökeres kettősnél kevés foci IQ hiányosabb duót tudnék mondanisztem az Arsenalnak nem tenne jót
Csak legyen kamera ami veszi folyamatosan az Arteta-Vinicius csörtéket 🙃
FLZOLI
Negritis, a vajda
Sebii
Brunot még szódával elviselem, de az előember már zavarólag hatna az erőteremben.
Lautaro Martinezzel sztem jobban járnánk, állítólag Vini és Alvarez mellett még ő célpont most.
6 órája
Patyis uram 4-6-on rádión hallgatja xddTolt egy Hajrá Hajrá Hungária, Hajrá Romániát
6 órája
Lenny🤦♂️
6 órája
kegyetlen befejezés 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 órája
nézve a híreket nemtom hogy örülnék-e KonsánakÉn nagyon örülnék, szóval nem lesz ebből sem semmi.
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 órája
Csak nem sikerült egy hét után sem alkudni a Realnak és több forrás szerint is 140 millió euró lesz Diomande ára www.getfootballnewsgermany.com/2026/yan-diomande-madrid-done/?utm_source=bleacherreport&utm_medium=referral

8 órája
nézve a híreket nemtom hogy rülnék-e Konsánakaz viszont meglepett hogy Barcola mellet Mbaye-t is hoznánk a PSGtől
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 órája
Egyébként meg trivia:Az elmúlt 30 idényben a topbajnokságok közül hányat nyert angol edző?
| Pont...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................nullát.
|
9 órája
A 95/96-os idény az nem az elmúlt 30 évben volt.a tavalyi premier league is elmaradtxD Most a MU tavalyi 3. helyét tagadod, vagy Carrick angolságát?Mindent elmond az angol edzőkről, hogy még egy sem nyert PL-t.Az hagyján, de az elmúlt 30 évben még dobogóra se került egyetlen angol edző sem.
dugo93
Durva, de az utolsó angol bajnok angol edző még Wilkinson volt a Leedssel.
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
edit
amúgy a 30 év is vicces mer 95/96ban Keegan és a Castle 2. lett
Negritis, a vajda
De szívesen átfogalmazom:
Az elmúlt 30 idényben a PL-ben megszerezhető 90 dobogós helyből egyetlenegyet szerzett meg csapat angol edzővel, amikor Carrick beugrott egy fél idényre, akkor összejött egy bronz.
Ez így is elégge szemléletes az alapállítást demonstrálandó.
10 órája
nyilván 70ért lehet vinniVárjuk már meg az átigazolási szezon lezárultát, aggódni ráérünk utána is.szűken vagyunk létszámra sztemvajon mennyire gondoljuk komolyan Gakpo elengedését a Spursbe?Mit kéne pótolni? Az átlagban 400 percenként szerzett gólt 80ezer lövésből? A csávó szerintem rohadtul nem hatékony, ráadásul egysíkú is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire el van veszve, ha betolják centerbe. Elvileg 70 millát akar adni a Spurs, teljesen érthetetlen, én a helyetekben pezsgőt bontanék, szerintem jobb lesz a Pool nélküle. 😀 Az az ifi srác nekem sokkal bíztatóbbnak tűnt a szélen, amikor láttam játszani.
és mennyit kérünk érte?
és hogy a faszba pótoljuk?!
Negritis, a vajda
Duff
de aztán simán lehet hogy
Isak
Wirtz - Dominik - Rio
lesz a támadó 4es
és akkor Ekitike meg Munoz még ott van padon
esetleg Chiesa, Elliott, Jones/Macca?
Negritis, a vajda
Ha tényleg megadja a kért 70+ milliót a Spurs, akkor felőlem mehet Gakpo isten hírével.
Mikey
meg mondjuk én CB-t szeretnék leginkább első körben
10 órája
Várjuk már meg az átigazolási szezon lezárultát, aggódni ráérünk utána is.szűken vagyunk létszámra sztemvajon mennyire gondoljuk komolyan Gakpo elengedését a Spursbe?Mit kéne pótolni? Az átlagban 400 percenként szerzett gólt 80ezer lövésből? A csávó szerintem rohadtul nem hatékony, ráadásul egysíkú is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire el van veszve, ha betolják centerbe. Elvileg 70 millát akar adni a Spurs, teljesen érthetetlen, én a helyetekben pezsgőt bontanék, szerintem jobb lesz a Pool nélküle. 😀 Az az ifi srác nekem sokkal bíztatóbbnak tűnt a szélen, amikor láttam játszani.
és mennyit kérünk érte?
Negritis, a vajda
Duff
Isak
Wirtz - Dominik - Rio
lesz a támadó 4es
Negritis, a vajda
Ha tényleg megadja a kért 70+ milliót a Spurs, akkor felőlem mehet Gakpo isten hírével.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 órája
a tavalyi premier league is elmaradtxD Most a MU tavalyi 3. helyét tagadod, vagy Carrick angolságát?Mindent elmond az angol edzőkről, hogy még egy sem nyert PL-t.Az hagyján, de az elmúlt 30 évben még dobogóra se került egyetlen angol edző sem.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
edit
amúgy a 30 év is vicces mer 95/96ban Keegan és a Castle 2. lett
Szerkesztette: Negritis, a vajda
10 órája
xD Most a MU tavalyi 3. helyét tagadod, vagy Carrick angolságát?Mindent elmond az angol edzőkről, hogy még egy sem nyert PL-t.Az hagyján, de az elmúlt 30 évben még dobogóra se került egyetlen angol edző sem.
dugo93
Őszentsége Sobri Jóska
10 órája
Mindent elmond az angol edzőkről, hogy még egy sem nyert PL-t.Az hagyján, de az elmúlt 30 évben még dobogóra se került egyetlen angol edző sem.
dugo93
10 órája
Mondjuk a Bruno Guimares az tipikusan olyan, hogy ha a te csapatodban van az kurvajó, ha a másikéban, egy görény. 😀 Szerintem ilyen mondjuk a Richarlison is meg a Romero.Előző szezonban mindenki köpködött minket, hogy mekkora undorító csapat vagyunk. Ehhez még leigazoljuk a PL egyik legutáltabb játékosát Bruno Guimarest, meg a világ egyik (ha nem a) legutáltabb játékosát Vinit. Ez már az a szint lenne, hogy kajak szurkolok neki hogy összejöjjön, pedig hülyét kapok ettől a gyerektől. Focizni viszont azt tud.Egyre komolyabb A Vinicius Arsenal transzfer. Igazából ez win-win-win lenne mindhárom félnek. Nem sok top csapatot tudnék mondani ahol még előrelépést hozna ez a suttyó de az Arsenal spec pont ilyen. Azért a Vinicius, Gyökeres kettősnél kevés foci IQ hiányosabb duót tudnék mondanisztem az Arsenalnak nem tenne jót
FLZOLI
Negritis, a vajda
Sebii
A Vinicius az más, azt a saját csapatomban is utálnám.
11 órája
Ha az agyhalott Spurs megveszi a Gakpot, szerintem biztos jön a Barcola, és akkor balszél megvan a Rioval. Az úgy meg faszán néz ki a Poolnak.szűken vagyunk létszámra sztemvajon mennyire gondoljuk komolyan Gakpo elengedését a Spursbe?Mit kéne pótolni? Az átlagban 400 percenként szerzett gólt 80ezer lövésből? A csávó szerintem rohadtul nem hatékony, ráadásul egysíkú is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire el van veszve, ha betolják centerbe. Elvileg 70 millát akar adni a Spurs, teljesen érthetetlen, én a helyetekben pezsgőt bontanék, szerintem jobb lesz a Pool nélküle. 😀 Az az ifi srác nekem sokkal bíztatóbbnak tűnt a szélen, amikor láttam játszani.
és mennyit kérünk érte?
Negritis, a vajda
Duff
Isak
Wirtz - Dominik - Rio
lesz a támadó 4es
Negritis, a vajda
11 órája
szűken vagyunk létszámra sztemvajon mennyire gondoljuk komolyan Gakpo elengedését a Spursbe?Mit kéne pótolni? Az átlagban 400 percenként szerzett gólt 80ezer lövésből? A csávó szerintem rohadtul nem hatékony, ráadásul egysíkú is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire el van veszve, ha betolják centerbe. Elvileg 70 millát akar adni a Spurs, teljesen érthetetlen, én a helyetekben pezsgőt bontanék, szerintem jobb lesz a Pool nélküle. 😀 Az az ifi srác nekem sokkal bíztatóbbnak tűnt a szélen, amikor láttam játszani.
és mennyit kérünk érte?
Negritis, a vajda
Duff
Isak
Wirtz - Dominik - Rio
lesz a támadó 4es
11 órája
Előző szezonban mindenki köpködött minket, hogy mekkora undorító csapat vagyunk. Ehhez még leigazoljuk a PL egyik legutáltabb játékosát Bruno Guimarest, meg a világ egyik (ha nem a) legutáltabb játékosát Vinit. Ez már az a szint lenne, hogy kajak szurkolok neki hogy összejöjjön, pedig hülyét kapok ettől a gyerektől. Focizni viszont azt tud.Egyre komolyabb A Vinicius Arsenal transzfer. Igazából ez win-win-win lenne mindhárom félnek. Nem sok top csapatot tudnék mondani ahol még előrelépést hozna ez a suttyó de az Arsenal spec pont ilyen. Azért a Vinicius, Gyökeres kettősnél kevés foci IQ hiányosabb duót tudnék mondanisztem az Arsenalnak nem tenne jót
FLZOLI
Negritis, a vajda
11 órája
Mindent elmond az angol edzőkről, hogy még egy sem nyert PL-t.Angliaban nem a belterjesseg a baj, hanem az, hogy a vilag legnagyobb piacakent, a vilag legjobb garnituraja mellett az eveket sem tudom mar szamolni, miota nem jottek ki jo hazai edzok. Howe kb most az egyetlen ertekelheto, de o nala is kerdes, top klubban mennyire lenne jo. Azert az angoloknal szep szammal nyulnak uj nevekhez is, csak ezek sosem angol edzokkel tortennek. Es ez viszont nagy baj.Hogy poenkodtam, hogy a hollandok tenyleg annyira hulyek, hogy visszaviszik hatvanadszorra is Van Gaalt kapitanynak, erre bazmeg tenyleg ot akarjak visszahozni. 🤣fogjuk a fejünket hogy milyen belterjes fos van magyarországon, de hollandia vagy anglia se sokkal jobb
Stez
Negritis, a vajda
Stez