Soccer

42 feliratkozó

1 órája
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 341
Jó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.
pfefe8
csak aztán ne legyen hiszti meg vergődés, ha megbaszódik a FAGYI és lesznek számodra nem szimpi hsz-ek.
petey
Nem divatszar vagyok mint a többség. Az nb2-ben is ott voltam, ha kell újra ott leszek. De ezt honnan is értenétek, akik sosem tartoztak igazán egy közösséghez(legyen az bármilyen közösség). A kommenteket meg pont leszarom😊 saját életem van , nem is akármilyen. Az hogy ti fagyiztok azt én betudom annak hogy egybitesek vagytok. Nevetek rajtatok és látom hogy feszültek vagytok a Fradi miatt. Jó ez így
pfefe8
ahhoz képest hogy leszarod a kommenteket itt nyafogsz 2-3 oldalon keresztül a kommentek miatt
Negritis, a vajda
Ilyen vagyok😊 a Jóisten a saját képmására megteremtett.

Steelers fan
1 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 180 — The Mathematician
Jó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.
pfefe8
csak aztán ne legyen hiszti meg vergődés, ha megbaszódik a FAGYI és lesznek számodra nem szimpi hsz-ek.
petey
Nem divatszar vagyok mint a többség. Az nb2-ben is ott voltam, ha kell újra ott leszek. De ezt honnan is értenétek, akik sosem tartoztak igazán egy közösséghez(legyen az bármilyen közösség). A kommenteket meg pont leszarom😊 saját életem van , nem is akármilyen. Az hogy ti fagyiztok azt én betudom annak hogy egybitesek vagytok. Nevetek rajtatok és látom hogy feszültek vagytok a Fradi miatt. Jó ez így
pfefe8
ahhoz képest hogy leszarod a kommenteket itt nyafogsz 2-3 oldalon keresztül a kommentek miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 órája
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 341
pfefe8
petey

Steelers fan
2 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 377 — NFL bracket champion '26
Friss transzferek:

Mamady Diambou (MLI, kp) Red Bull Salzburg -> Brest átigazolási ár nem nyilvános
Mika Baur (GER, kp) Paderborn -> Celtic 5.25 millió EUR
Armindo Sieb (GER, cs) Bayern München -> Los Angeles FC 500k EUR
Enes Ünal (TUR, cs) Bournemouth -> Getafe ingyé
Roberto Piccoli (ITA, cs) Fiorentina -> Bologna kölcsönbe
Mateo Pellegrino (ARG, cs) Parma -> Fiorentina 22.5 millió EUR
Thomas Kristensen (DEN, v) Udinese -> Atalanta kölcsönbe
Johan Mojica (COL, v) Mallorca -> Getafe 500k EUR
Egil Selvik (NOR, kap) Watford -> Brest kölcsönbe
Matías Pérez (CHI, v) Lecce -> La Serena kölcsönbe
Tiziano Perrotta (ARG, cs) Banfield -> Elche átigazolási ár nem nyilvános
Tiziano Perrotta (ARG, cs) Elche -> Defensa kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 órája
alatriste Green Bay Packers 11 958 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Örüljünk hogy mentek egy kört.. Ja, nem..
JC6 (Mr. Miele)
Évekig az volt a mantra, hogy könnyű a fagyinak, mert a bajnoki ágon megy be…
Ja nem 🙈
Sinisa
Még ilyenkor is fagyizni😊 Amikor az összes magyar csapat a Fradin kívül taknyosra van szopatvamár hosszú évek óta. Ráadásul a hattyúk most talán minden idők legkönnyebb sorsolásával sem értek el csoportkört.
pfefe8
Szerintem egy 100-250 milliàrdból fel tudnám pumpálni a Halit is.
Willie Parker
Hát hogyne😊 volt kísérlet a vidivel és a zsákfaluval és még mással is. Jó álmodozást. Csak mi vagyunk és ha már mi sem leszünk akkor senki sem marad. Szalai és picsányi viszont örül, nekik mindegy.
pfefe8
A Vidinél nem tartott 10 + évig, mert valójában Garancsi leszarta, Kubatovval szemben, meg Cser-Palko sem állt bele, sőt ő inkább helyiekre akar építeni.
A Felcsút egy vicc, ha valóban akart volna Orbàn égni, akkor a Fradi pénzét nekik adja és mindent elsorvaszt. Felcsút az európai fociban egy szemétdomb, messze nem Bp. Nem is az eredmény volt ott soha a cél, hanem a profitmaximalizálás, péntforgatás, pénzmosás, eu pénz lenyúlás.

A Fradi is hosszú évekig elbaszta, akárki volt edző, aztán megjöttek a szponzorok meg a csúszópénzek és lőn eredmény.
Hajnal munkája így is egy poén csak, ennyi mellélövéssel máshol max wc-t pucolna, nem sportigazgatna.
Willie Parker
Hajnal: 8 év 8 csoportkör magyar csapattal😊 De csak wc-t pucolhatna😊 Hajnal egyedül többet ér szakmaillag mint az összes hasonszőrű magyar társa együttvéve.
pfefe8
De nem a magyarokhoz kell hasonlítani, hanem a Dinamo Zagrebhez, Mariborhoz, Slaviahoz, Sturmhoz, stb, ott egy évig nem élne meg azzal, h 150 igazolásból hoz 10% beválást.
Willie Parker
De akkor miért nem a barszához a reálhoz a psg-hez hasonlítjuk? Nem kell megállni a szomszédoknál. Természetesen az általad felsorolt csapatoknál a 150 igazolásból 90 % beválik. Nekünk egy Hajnal jutott. Szerencsére.
pfefe8
A Slavia az elmúlt 10 évből 9 csoportkör : 2 BL, 6 EL, 1 ECL.
Átlag 7 cseh kezdővel, àtlag 40 millió euro= 17 M Ft költségvetéssel.
A 16-os szezontól kezdve 24 darab játékost adtak el 1 m euro feletti áron, pl Soucek, Coufal, Bah, Stanciu, Sor, Kuchta, Jurasek, Král.

Kb itt kezdődik a szakmaiság nálam.
Willie Parker
mindig előhozakodok ezzel én is de valahogy nem megy át az üzenet sokszor.

nem baj nagy magyar siker született tegnap is! Igaz, hogy a kezdőb ugyan annyi belga volt mint magyar 2-2 de örülünk!

Liverpool Fc
2 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 156 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?
Toto21
Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
iktriad
Nem lehet

Ki is jön a Bozsikba mind a 26 rozsdás szurkoló és hoznak magukkal 100 újpestit biztos ami biztos 😀
gabokocka
Az a baj azok jönnek maguktól is, pedig kb csak az 1% kéri.
Grupiban elég sokan voltunk, májusban Kispesten is elv tele volt, most is lesznek azért, bár az időpont nem a legjobb (én pl inkább a Balatont választottam)
3 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 416 — Keep pounding
kurva szomoru ez az eto kieses.
kozben Benbualit is eladtak 4,5M euroert.
Kenny
Főleg h ez a Riga második félidő alapján nagyon megérdemelte az egyenlitest. Ez a fájó.
csebi
Az izlandiak elleni párharc volt a kulcs, és az a baj, hogy ott is a jobb csapat ment tovább.
Nagyon elbaszták ezt a nyarat, amiben nyilván benne volt, hogy ők úgy kalkuláltak, hogy Borbély marad...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 127
Slavia példa:

El Hadji Malick Diouf-ot megvették 5,6 millióért a Tromsotől, majd a prágaiktól lett szenegáli válogatott stabil embere 19 évesen.
A West Hamnek egy éve után eladták 22 millióért + 4 millió bónuszért és most ér 28-at.

Stanciut az Anderlechttől szerezték meg 3,75 M-ért és rásózták az Ah Ahly-ra 10 M-ért. Ott megbukott, visszajött Prágába, felépítették újra majd újra eladták 4 M-ért.

Peter Olayinkát a Genttól vették meg 3,2 M-ért, rúgott nekik majdnem 40 gólt, felvitték 5 M euróra az értékét, igaz, hogy kifutott a szerződése, de utána kb el is süllyedt.

Kacor meg Nowak lesznek a következők
3 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 416 — Keep pounding
Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?
Toto21
iktriad
A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂
nagylaza, főpohárnok
Honved otthonaba nem nyerni jar a Vasas. 🤔
Toto21
Én szóltam!🙂
Bármennyire is felszívja magát a Honvéd, ahogyan szokta a Vasas ellen, pillanatnyilag nem kérdés, melyik a jobb csapat. A motiváció se fog hiányozni, bőven van miért revansot venni.
nagylaza, főpohárnok
Ki is jön a Bozsikba mind a 26 rozsdás szurkoló és hoznak magukkal 100 újpestit biztos ami biztos 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.
Willie Parker
Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam tőle.

Kenny
Főleg h ez a Riga második félidő alapján nagyon megérdemelte az egyenlitest. Ez a fájó.
csebi
Voltak azért jó találatai, mint Uzuni, Ramirez, Abu Fani, Raemaekers, Zachariassen, Tokmac, Ryan Mmaee, Kady, Laiduni, de ők sem folyamatosan voltak magas szinten és vagy elszürkültek a végén és későn, rosszkor szálltak ki belőlük, vagy az első lehetséges alkalommal dobbantottak és valójában máshol meg jobbá váltak.
Joseph is olyan, hogy kb a vébé óta szárnyal, de előtte meg inkább egy kóklernek tűnt és nagyon hullámzik.
Yusuf meg Boli is néha-néha megvillan, de a legtöbb légiós pl a bajnokikat telibeszarja, lötyög-tötymörög, nem hajt.

Aztán vannak a csodapénzmosások, mint Saldanha, Loncar, Goja, Gavric, Pesic, Sevikyan, Esiti, Bassey, Marquinhos, Kharaisvili, Baturina, Kodro, Spirovski, Wingo, akiket random választottak ki, kb egy dartsnyilat a táblába dobva.
3 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 600 — Lucas Scott
Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.
Willie Parker
Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam.
csebi
Pár évvel ezelőtti stat:
A Premiership-ben, az átigazolást követő 2 év részletes statisztikai elemzése alapján, a 10M+ játékosok bevállási adata 41%.

Szerintem ezt Hajnal is bőven hozza.
Nyilván nem olyan magas polcokról válogatva.
Sinisa
Azért 41%t kötve hiszem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 órája
Sinisa New England Patriots 3 235 — Gràcies Pep!
Willie Parker
Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam.
csebi
Pár évvel ezelőtti stat:
A Premiership-ben, az átigazolást követő 2 év részletes statisztikai elemzése alapján, a 10M+ játékosok bevállási adata 41%.

Szerintem ezt Hajnal is bőven hozza.
Nyilván nem olyan magas polcokról válogatva.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 órája
Willie Parker
Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam tőle.

Kenny

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 órája
Toto21 Chicago Bears 8 976
Kenny
én 3,5M dollárról olvastam de nem veszünk össze ezen. Annyit remélek csak, hogy a pénz a fiatal tehetségekbe megy meg az utánpótlásba. Ha mindent kivennének az szomorú lenne. 😕
4 órája
Kenny Atlanta Falcons 11 842 — Omar's Coming Yo!

4 órája
Örüljünk hogy mentek egy kört.. Ja, nem..
JC6 (Mr. Miele)
Évekig az volt a mantra, hogy könnyű a fagyinak, mert a bajnoki ágon megy be…
Ja nem 🙈
Sinisa
Még ilyenkor is fagyizni😊 Amikor az összes magyar csapat a Fradin kívül taknyosra van szopatvamár hosszú évek óta. Ráadásul a hattyúk most talán minden idők legkönnyebb sorsolásával sem értek el csoportkört.
pfefe8
Szerintem egy 100-250 milliàrdból fel tudnám pumpálni a Halit is.
Willie Parker
Hát hogyne😊 volt kísérlet a vidivel és a zsákfaluval és még mással is. Jó álmodozást. Csak mi vagyunk és ha már mi sem leszünk akkor senki sem marad. Szalai és picsányi viszont örül, nekik mindegy.
pfefe8
A Vidinél nem tartott 10 + évig, mert valójában Garancsi leszarta, Kubatovval szemben, meg Cser-Palko sem állt bele, sőt ő inkább helyiekre akar építeni.
A Felcsút egy vicc, ha valóban akart volna Orbàn égni, akkor a Fradi pénzét nekik adja és mindent elsorvaszt. Felcsút az európai fociban egy szemétdomb, messze nem Bp. Nem is az eredmény volt ott soha a cél, hanem a profitmaximalizálás, péntforgatás, pénzmosás, eu pénz lenyúlás.

A Fradi is hosszú évekig elbaszta, akárki volt edző, aztán megjöttek a szponzorok meg a csúszópénzek és lőn eredmény.
Hajnal munkája így is egy poén csak, ennyi mellélövéssel máshol max wc-t pucolna, nem sportigazgatna.
Willie Parker
Hajnal: 8 év 8 csoportkör magyar csapattal😊 De csak wc-t pucolhatna😊 Hajnal egyedül többet ér szakmaillag mint az összes hasonszőrű magyar társa együttvéve.
pfefe8
De nem a magyarokhoz kell hasonlítani, hanem a Dinamo Zagrebhez, Mariborhoz, Slaviahoz, Sturmhoz, stb, ott egy évig nem élne meg azzal, h 150 igazolásból hoz 10% beválást.
Willie Parker
De akkor miért nem a barszához a reálhoz a psg-hez hasonlítjuk? Nem kell megállni a szomszédoknál. Természetesen az általad felsorolt csapatoknál a 150 igazolásból 90 % beválik. Nekünk egy Hajnal jutott. Szerencsére.
pfefe8
A Slavia az elmúlt 10 évből 9 csoportkör : 2 BL, 6 EL, 1 ECL.
Átlag 7 cseh kezdővel, àtlag 40 millió euro= 17 M Ft költségvetéssel.
A 16-os szezontól kezdve 24 darab játékost adtak el 1 m euro feletti áron, pl Soucek, Coufal, Bah, Stanciu, Sor, Kuchta, Jurasek, Král.

Kb itt kezdődik a szakmaiság nálam.

Szerkesztette: Willie Parker
4 órája
pfefe8

De én leszarom a Fradit, 1 db meccseteket nem láttam soha, kb 25 éve magyar meccset se nézek, csak válogatottat.
Szépek az eredmények, de más magyar csapattól csak akkor várható el uez, ha ők is hozzájutnak 15-20 milliárdhoz évente.
Persze nem kell elhasalni bosnyák, izlandi, feröeri blabla csapatok ellen, de egy Loki nem fog csoportkört tolni soha ilyen formában.
Willie Parker
Tehát akkor úgy nagyjából fogalmad sincs a Fradiról csak amit innen onnan összeolvasol. Én például nem sokat tudok az egyetemi amcsifociról csak a nagyon fontos dolgokat. Nem is megyek szarozni egyik csapatot sem legyen az a legjobb vagy a legrosszabb.
pfefe8
Rosszul fogalmaztam, mennyei, nb1-es meccset nem nézek, a legtöbb kupameccset - de nem mindet - néztem meg, de inkább hàttérként, mintsem koncentràlva.
7 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 838 — Csodabogár
pfefe8

9 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 568 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Toto21
iktriad
A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂
nagylaza, főpohárnok
Toto21
Én szóltam!🙂
Bármennyire is felszívja magát a Honvéd, ahogyan szokta a Vasas ellen, pillanatnyilag nem kérdés, melyik a jobb csapat. A motiváció se fog hiányozni, bőven van miért revansot venni.
nagylaza, főpohárnok
Csak remélni merem, hogy a Mennyeiben is őrizzük az NB 2-es hagyományokat!
10 órája
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 232 — no es importante
én fradistaként sose fagyiznék, gratulálok a kinizsinek!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
🤷‍♂️

11 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 160 — beers & Packers
Toto21
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Toto21
Én szóltam!🙂
11 órája
Toto21 Chicago Bears 8 976
Toto21
iktriad
nagylaza, főpohárnok
11 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 160 — beers & Packers
Toto21
iktriad
11 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 568 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Toto21