Soccer
42 feliratkozó
1 órája
Ilyen vagyok😊 a Jóisten a saját képmására megteremtett.ahhoz képest hogy leszarod a kommenteket itt nyafogsz 2-3 oldalon keresztül a kommentek miattNem divatszar vagyok mint a többség. Az nb2-ben is ott voltam, ha kell újra ott leszek. De ezt honnan is értenétek, akik sosem tartoztak igazán egy közösséghez(legyen az bármilyen közösség). A kommenteket meg pont leszarom😊 saját életem van , nem is akármilyen. Az hogy ti fagyiztok azt én betudom annak hogy egybitesek vagytok. Nevetek rajtatok és látom hogy feszültek vagytok a Fradi miatt. Jó ez ígyJó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.csak aztán ne legyen hiszti meg vergődés, ha megbaszódik a FAGYI és lesznek számodra nem szimpi hsz-ek.
pfefe8
petey
pfefe8
Negritis, a vajda
Steelers fan
1 órája
ahhoz képest hogy leszarod a kommenteket itt nyafogsz 2-3 oldalon keresztül a kommentek miattNem divatszar vagyok mint a többség. Az nb2-ben is ott voltam, ha kell újra ott leszek. De ezt honnan is értenétek, akik sosem tartoztak igazán egy közösséghez(legyen az bármilyen közösség). A kommenteket meg pont leszarom😊 saját életem van , nem is akármilyen. Az hogy ti fagyiztok azt én betudom annak hogy egybitesek vagytok. Nevetek rajtatok és látom hogy feszültek vagytok a Fradi miatt. Jó ez ígyJó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.csak aztán ne legyen hiszti meg vergődés, ha megbaszódik a FAGYI és lesznek számodra nem szimpi hsz-ek.
pfefe8
petey
pfefe8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Nem divatszar vagyok mint a többség. Az nb2-ben is ott voltam, ha kell újra ott leszek. De ezt honnan is értenétek, akik sosem tartoztak igazán egy közösséghez(legyen az bármilyen közösség). A kommenteket meg pont leszarom😊 saját életem van , nem is akármilyen. Az hogy ti fagyiztok azt én betudom annak hogy egybitesek vagytok. Nevetek rajtatok és látom hogy feszültek vagytok a Fradi miatt. Jó ez ígyJó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.csak aztán ne legyen hiszti meg vergődés, ha megbaszódik a FAGYI és lesznek számodra nem szimpi hsz-ek.
pfefe8
petey
Steelers fan
2 órája
Friss transzferek:Mamady Diambou (MLI, kp) Red Bull Salzburg -> Brest átigazolási ár nem nyilvános
Mika Baur (GER, kp) Paderborn -> Celtic 5.25 millió EUR
Armindo Sieb (GER, cs) Bayern München -> Los Angeles FC 500k EUR
Enes Ünal (TUR, cs) Bournemouth -> Getafe ingyé
Roberto Piccoli (ITA, cs) Fiorentina -> Bologna kölcsönbe
Mateo Pellegrino (ARG, cs) Parma -> Fiorentina 22.5 millió EUR
Thomas Kristensen (DEN, v) Udinese -> Atalanta kölcsönbe
Johan Mojica (COL, v) Mallorca -> Getafe 500k EUR
Egil Selvik (NOR, kap) Watford -> Brest kölcsönbe
Matías Pérez (CHI, v) Lecce -> La Serena kölcsönbe
Tiziano Perrotta (ARG, cs) Banfield -> Elche átigazolási ár nem nyilvános
Tiziano Perrotta (ARG, cs) Elche -> Defensa kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 órája
mindig előhozakodok ezzel én is de valahogy nem megy át az üzenet sokszor.A Slavia az elmúlt 10 évből 9 csoportkör : 2 BL, 6 EL, 1 ECL.De akkor miért nem a barszához a reálhoz a psg-hez hasonlítjuk? Nem kell megállni a szomszédoknál. Természetesen az általad felsorolt csapatoknál a 150 igazolásból 90 % beválik. Nekünk egy Hajnal jutott. Szerencsére.De nem a magyarokhoz kell hasonlítani, hanem a Dinamo Zagrebhez, Mariborhoz, Slaviahoz, Sturmhoz, stb, ott egy évig nem élne meg azzal, h 150 igazolásból hoz 10% beválást.Hajnal: 8 év 8 csoportkör magyar csapattal😊 De csak wc-t pucolhatna😊 Hajnal egyedül többet ér szakmaillag mint az összes hasonszőrű magyar társa együttvéve.A Vidinél nem tartott 10 + évig, mert valójában Garancsi leszarta, Kubatovval szemben, meg Cser-Palko sem állt bele, sőt ő inkább helyiekre akar építeni.Hát hogyne😊 volt kísérlet a vidivel és a zsákfaluval és még mással is. Jó álmodozást. Csak mi vagyunk és ha már mi sem leszünk akkor senki sem marad. Szalai és picsányi viszont örül, nekik mindegy.Szerintem egy 100-250 milliàrdból fel tudnám pumpálni a Halit is.Még ilyenkor is fagyizni😊 Amikor az összes magyar csapat a Fradin kívül taknyosra van szopatvamár hosszú évek óta. Ráadásul a hattyúk most talán minden idők legkönnyebb sorsolásával sem értek el csoportkört.Örüljünk hogy mentek egy kört.. Ja, nem..Évekig az volt a mantra, hogy könnyű a fagyinak, mert a bajnoki ágon megy be…
JC6 (Mr. Miele)
Ja nem 🙈
Sinisa
pfefe8
Willie Parker
pfefe8
A Felcsút egy vicc, ha valóban akart volna Orbàn égni, akkor a Fradi pénzét nekik adja és mindent elsorvaszt. Felcsút az európai fociban egy szemétdomb, messze nem Bp. Nem is az eredmény volt ott soha a cél, hanem a profitmaximalizálás, péntforgatás, pénzmosás, eu pénz lenyúlás.
A Fradi is hosszú évekig elbaszta, akárki volt edző, aztán megjöttek a szponzorok meg a csúszópénzek és lőn eredmény.
Hajnal munkája így is egy poén csak, ennyi mellélövéssel máshol max wc-t pucolna, nem sportigazgatna.
Willie Parker
pfefe8
Willie Parker
pfefe8
Átlag 7 cseh kezdővel, àtlag 40 millió euro= 17 M Ft költségvetéssel.
A 16-os szezontól kezdve 24 darab játékost adtak el 1 m euro feletti áron, pl Soucek, Coufal, Bah, Stanciu, Sor, Kuchta, Jurasek, Král.
Kb itt kezdődik a szakmaiság nálam.
Willie Parker
nem baj nagy magyar siker született tegnap is! Igaz, hogy a kezdőb ugyan annyi belga volt mint magyar 2-2 de örülünk!

Liverpool Fc
2 órája
Nem lehetMost latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21
iktriad
Ki is jön a Bozsikba mind a 26 rozsdás szurkoló és hoznak magukkal 100 újpestit biztos ami biztos 😀Az a baj azok jönnek maguktól is, pedig kb csak az 1% kéri.
gabokocka
Grupiban elég sokan voltunk, májusban Kispesten is elv tele volt, most is lesznek azért, bár az időpont nem a legjobb (én pl inkább a Balatont választottam)
3 órája
Az izlandiak elleni párharc volt a kulcs, és az a baj, hogy ott is a jobb csapat ment tovább.kurva szomoru ez az eto kieses.Főleg h ez a Riga második félidő alapján nagyon megérdemelte az egyenlitest. Ez a fájó.
kozben Benbualit is eladtak 4,5M euroert.
Kenny
csebi
Nagyon elbaszták ezt a nyarat, amiben nyilván benne volt, hogy ők úgy kalkuláltak, hogy Borbély marad...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
Slavia példa:El Hadji Malick Diouf-ot megvették 5,6 millióért a Tromsotől, majd a prágaiktól lett szenegáli válogatott stabil embere 19 évesen.
A West Hamnek egy éve után eladták 22 millióért + 4 millió bónuszért és most ér 28-at.
Stanciut az Anderlechttől szerezték meg 3,75 M-ért és rásózták az Ah Ahly-ra 10 M-ért. Ott megbukott, visszajött Prágába, felépítették újra majd újra eladták 4 M-ért.
Peter Olayinkát a Genttól vették meg 3,2 M-ért, rúgott nekik majdnem 40 gólt, felvitték 5 M euróra az értékét, igaz, hogy kifutott a szerződése, de utána kb el is süllyedt.
Kacor meg Nowak lesznek a következők
3 órája
Ki is jön a Bozsikba mind a 26 rozsdás szurkoló és hoznak magukkal 100 újpestit biztos ami biztos 😀Én szóltam!🙂Honved otthonaba nem nyerni jar a Vasas. 🤔A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Toto21
Bármennyire is felszívja magát a Honvéd, ahogyan szokta a Vasas ellen, pillanatnyilag nem kérdés, melyik a jobb csapat. A motiváció se fog hiányozni, bőven van miért revansot venni.
nagylaza, főpohárnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
Voltak azért jó találatai, mint Uzuni, Ramirez, Abu Fani, Raemaekers, Zachariassen, Tokmac, Ryan Mmaee, Kady, Laiduni, de ők sem folyamatosan voltak magas szinten és vagy elszürkültek a végén és későn, rosszkor szálltak ki belőlük, vagy az első lehetséges alkalommal dobbantottak és valójában máshol meg jobbá váltak.Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam tőle.
Willie Parker
kurva szomoru ez az eto kieses.Főleg h ez a Riga második félidő alapján nagyon megérdemelte az egyenlitest. Ez a fájó.
Kenny
csebi
Joseph is olyan, hogy kb a vébé óta szárnyal, de előtte meg inkább egy kóklernek tűnt és nagyon hullámzik.
Yusuf meg Boli is néha-néha megvillan, de a legtöbb légiós pl a bajnokikat telibeszarja, lötyög-tötymörög, nem hajt.
Aztán vannak a csodapénzmosások, mint Saldanha, Loncar, Goja, Gavric, Pesic, Sevikyan, Esiti, Bassey, Marquinhos, Kharaisvili, Baturina, Kodro, Spirovski, Wingo, akiket random választottak ki, kb egy dartsnyilat a táblába dobva.
3 órája
Azért 41%t kötve hiszem.Pár évvel ezelőtti stat:Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam.
Willie Parker
csebi
A Premiership-ben, az átigazolást követő 2 év részletes statisztikai elemzése alapján, a 10M+ játékosok bevállási adata 41%.
Szerintem ezt Hajnal is bőven hozza.
Nyilván nem olyan magas polcokról válogatva.
Sinisa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 órája
Pár évvel ezelőtti stat:Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam.
Willie Parker
csebi
A Premiership-ben, az átigazolást követő 2 év részletes statisztikai elemzése alapján, a 10M+ játékosok bevállási adata 41%.
Szerintem ezt Hajnal is bőven hozza.
Nyilván nem olyan magas polcokról válogatva.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 órája
Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.Igen az egyértelműen, sokkal több hozzáadott értékre számítottam tőle.
Willie Parker
kurva szomoru ez az eto kieses.Főleg h ez a Riga második félidő alapján nagyon megérdemelte az egyenlitest. Ez a fájó.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 órája
kurva szomoru ez az eto kieses.én 3,5M dollárról olvastam de nem veszünk össze ezen. Annyit remélek csak, hogy a pénz a fiatal tehetségekbe megy meg az utánpótlásba. Ha mindent kivennének az szomorú lenne. 😕
Kenny
4 órája
kurva szomoru ez az eto kieses. kozben Benbualit is eladtak 4,5M euroert.
4 órája
A Slavia az elmúlt 10 évből 9 csoportkör : 2 BL, 6 EL, 1 ECL.De akkor miért nem a barszához a reálhoz a psg-hez hasonlítjuk? Nem kell megállni a szomszédoknál. Természetesen az általad felsorolt csapatoknál a 150 igazolásból 90 % beválik. Nekünk egy Hajnal jutott. Szerencsére.De nem a magyarokhoz kell hasonlítani, hanem a Dinamo Zagrebhez, Mariborhoz, Slaviahoz, Sturmhoz, stb, ott egy évig nem élne meg azzal, h 150 igazolásból hoz 10% beválást.Hajnal: 8 év 8 csoportkör magyar csapattal😊 De csak wc-t pucolhatna😊 Hajnal egyedül többet ér szakmaillag mint az összes hasonszőrű magyar társa együttvéve.A Vidinél nem tartott 10 + évig, mert valójában Garancsi leszarta, Kubatovval szemben, meg Cser-Palko sem állt bele, sőt ő inkább helyiekre akar építeni.Hát hogyne😊 volt kísérlet a vidivel és a zsákfaluval és még mással is. Jó álmodozást. Csak mi vagyunk és ha már mi sem leszünk akkor senki sem marad. Szalai és picsányi viszont örül, nekik mindegy.Szerintem egy 100-250 milliàrdból fel tudnám pumpálni a Halit is.Még ilyenkor is fagyizni😊 Amikor az összes magyar csapat a Fradin kívül taknyosra van szopatvamár hosszú évek óta. Ráadásul a hattyúk most talán minden idők legkönnyebb sorsolásával sem értek el csoportkört.Örüljünk hogy mentek egy kört.. Ja, nem..Évekig az volt a mantra, hogy könnyű a fagyinak, mert a bajnoki ágon megy be…
JC6 (Mr. Miele)
Ja nem 🙈
Sinisa
pfefe8
Willie Parker
pfefe8
A Felcsút egy vicc, ha valóban akart volna Orbàn égni, akkor a Fradi pénzét nekik adja és mindent elsorvaszt. Felcsút az európai fociban egy szemétdomb, messze nem Bp. Nem is az eredmény volt ott soha a cél, hanem a profitmaximalizálás, péntforgatás, pénzmosás, eu pénz lenyúlás.
A Fradi is hosszú évekig elbaszta, akárki volt edző, aztán megjöttek a szponzorok meg a csúszópénzek és lőn eredmény.
Hajnal munkája így is egy poén csak, ennyi mellélövéssel máshol max wc-t pucolna, nem sportigazgatna.
Willie Parker
pfefe8
Willie Parker
pfefe8
Átlag 7 cseh kezdővel, àtlag 40 millió euro= 17 M Ft költségvetéssel.
A 16-os szezontól kezdve 24 darab játékost adtak el 1 m euro feletti áron, pl Soucek, Coufal, Bah, Stanciu, Sor, Kuchta, Jurasek, Král.
Kb itt kezdődik a szakmaiság nálam.
Szerkesztette: Willie Parker
4 órája
Rosszul fogalmaztam, mennyei, nb1-es meccset nem nézek, a legtöbb kupameccset - de nem mindet - néztem meg, de inkább hàttérként, mintsem koncentràlva.Tehát akkor úgy nagyjából fogalmad sincs a Fradiról csak amit innen onnan összeolvasol. Én például nem sokat tudok az egyetemi amcsifociról csak a nagyon fontos dolgokat. Nem is megyek szarozni egyik csapatot sem legyen az a legjobb vagy a legrosszabb.Jó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.
pfefe8
De én leszarom a Fradit, 1 db meccseteket nem láttam soha, kb 25 éve magyar meccset se nézek, csak válogatottat.
Szépek az eredmények, de más magyar csapattól csak akkor várható el uez, ha ők is hozzájutnak 15-20 milliárdhoz évente.
Persze nem kell elhasalni bosnyák, izlandi, feröeri blabla csapatok ellen, de egy Loki nem fog csoportkört tolni soha ilyen formában.
Willie Parker
pfefe8
Én tartom, h Hajnal egy kókler, csak a pénzbőség miatt hozott eredményt, nem a jó szakmai munkája, és felkészültsége miatt.
7 órája
Jó lett ez. Jó látni egy ilyen siker után a kommenteket😊 Sírjatok, mi csoportkört játszunk újta a ti pénzetekből, 100 milliárdokból és még Peti is Fradista.csak aztán ne legyen hiszti meg vergődés, ha megbaszódik a FAGYI és lesznek számodra nem szimpi hsz-ek.
pfefe8
9 órája
Csak remélni merem, hogy a Mennyeiben is őrizzük az NB 2-es hagyományokat!Én szóltam!🙂Honved otthonaba nem nyerni jar a Vasas. 🤔A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Toto21
Bármennyire is felszívja magát a Honvéd, ahogyan szokta a Vasas ellen, pillanatnyilag nem kérdés, melyik a jobb csapat. A motiváció se fog hiányozni, bőven van miért revansot venni.
nagylaza, főpohárnok
10 órája
én fradistaként sose fagyiznék, gratulálok a kinizsinek!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
🤷♂️
11 órája
Én szóltam!🙂Honved otthonaba nem nyerni jar a Vasas. 🤔A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Toto21
11 órája
Honved otthonaba nem nyerni jar a Vasas. 🤔A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21
iktriad
nagylaza, főpohárnok
11 órája
A babona kedvéért tartsatok meg némi aprót a zsebben, a többit nyugodtan pakoljátok fel 2-esre.🙂Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21
iktriad
11 órája
Most latom milyen rangado lesz ma. iktriad vs warr_b. Vajon kipipalja a Honved a 4:4-et ma?Inkább nyerjünk végre, ha lehet.
Toto21