Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Akartam írni a 60. perc környékén, hogy 1-1 lesz, és akkor mindenki örül. Utólag már avétos, de ez lett.
több mint 1 éve
korrekt eredmeny,visszanyultunk a gyokerekhez es a bunkerfocihoz.Elég az iksz is így már
Utni kell a bosnyakokat es minden fasza.
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
korrekt eredmeny,visszanyultunk a gyokerekhez es a bunkerfocihoz.csak a bunker kevés...be kellene lőni a helyzeteket
Utni kell a bosnyakokat es minden fasza.
Kenny
több mint 1 éve
Basszus, ha nekem azt mondják hogy 1-1 és a végén van labdánk, fix aláírom, ez így marha jó, szép volt fiúk.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
jobb lett volna lepasszolni Csobothnakfigyelt a feka. messze volt, én beíveltem vóna hátha jól pattan
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
korrekt eredmeny,visszanyultunk a gyokerekhez es a bunkerfocihoz. Utni kell a bosnyakokat es minden fasza.
több mint 1 éve
Hat figy Botka vagy Fiola lenne. Sztem jó h Orban maradt hátulJól látom h Csobothra ívelünk fel? Ez a taktika?nemtom miért nincs fent orbán. biztosítsón valaki más aki nem tetű lassú
csebi
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Bènavári banda 🤪😉
több mint 1 éve
Ez megnyertükszép jinx
ThundersNFL a Paraszt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mezőnyben hatalmasat melóztunk, respekt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Az 1-1 ránk nézve hizelgő
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
jobb lett volna lepasszolni Csobothnak
több mint 1 éve
Origót izzátsátok addigNépsportban Szöllősy már magyarpéterezik.
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jól látom h Csobothra ívelünk fel? Ez a taktika?nemtom miért nincs fent orbán. biztosítsón valaki más aki nem tetű lassú
csebi
több mint 1 éve
Szobo ha beveri isten lesz. 😀
több mint 1 éve
Itt lehet a pont az i-n
több mint 1 éve
Jól látom h Csobothra ívelünk fel? Ez a taktika?
több mint 1 éve
Gyerünk maarrrr
több mint 1 éve
🙄bipolaris vagy?XDDDDDDDDDDDDvartal ra, mi?VONALKAPUS MI??az
hol vagytok haterek?😂😂
Kenny
petey
Kenny
beszarsz mennyire butthurt vagy
petey
Kenny
több mint 1 éve
úgy néz ki jó az x a hollandoknak, nem kellene ezt a felmegyünk 10en dolgot buzerálni...