Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A héten valszeg aláír. De ne legyen igazam…Jesus …
- JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Robert David Keaneén meg aszittem hogy Roy Keane 😀
146x-os Ír válogatott
Idén lesz 45 éves.
A Tottenham csillaga.
A Wiki szerint eddig az indiai-bengáli Kolkata(2018) és a Maccabi Tel Aviv (2023-24) voltak a csapatai edzőként.
Játékosként felsőpolc.
Edzőként?!
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A héten valszeg aláír. De ne legyen igazam…
több mint 1 éve
Robert David Keane146x-os Ír válogatott
Idén lesz 45 éves.
A Tottenham csillaga.
A Wiki szerint eddig az indiai-bengáli Kolkata(2018) és a Maccabi Tel Aviv (2023-24) voltak a csapatai edzőként.
Játékosként felsőpolc.
Edzőként?!
több mint 1 éve
Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelwww.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mondhatnám azt is, hogy Keaneos.Hát ebből lehet Keane lesz 😀Kabaré amit művelnek..
Kenny
- JC6
De nem mondom, mert szar. 😀

több mint 1 éve
Go home BobbyHát ebből lehet Keane lesz 😀Kabaré amit művelnek..
Kenny
- JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Jesszusom ez egyre jobb 🤣🤣🤣Jó akkor a MU nem érdemelt ma pontot.ez nem cáfolja azt hogy a pool se érdemelte volna megHát a MU biztos nem érdemelt győzelmet. Helyzetük is alig volt.mer szted a pool győzelmet érdemelt?sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Na ne már, de tényleg.Hát a MU biztos nem érdemelt győzelmet. Helyzetük is alig volt.mer szted a pool győzelmet érdemelt?sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Jó akkor a MU nem érdemelt ma pontot.ez nem cáfolja azt hogy a pool se érdemelte volna megHát a MU biztos nem érdemelt győzelmet. Helyzetük is alig volt.mer szted a pool győzelmet érdemelt?sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez nem cáfolja azt hogy a pool se érdemelte volna megHát a MU biztos nem érdemelt győzelmet. Helyzetük is alig volt.mer szted a pool győzelmet érdemelt?sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
A sok Szabi-fikázó most láthatja hogy a hiányában mennyire működik a letámadás..
több mint 1 éve
Hát a MU biztos nem érdemelt győzelmet. Helyzetük is alig volt.mer szted a pool győzelmet érdemelt?sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mer szted a pool győzelmet érdemelt?sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Elliott remélem megnyeri.Persze. Meg minél szarabb az idő, annál kevésbé tudja megrúgni azokat a passzokat, amiket szokott, úgyhogy egyre többet hibázik ilyenkor.
TAA nem tudom, játszott-e már valaha ennyire rosszul, mint ma. Fejben már Madridban lenne?
Mikey
több mint 1 éve
Ma jobbik arcunk jött ki most már jó lenne a kötelező meccseket elkezdeni behúzni. Amad nyert ezzel az új edzővel,neki előrelépés
több mint 1 éve
sajnos max 1 pontért tettünk elegetSzerintem akkor más meccset láttunk.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
sajnos max 1 pontért tettünk eleget
több mint 1 éve
Maguire bazmeg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ez a Hojlund sajnos nagyon gyenge, es mar sok ideje nem javul. Egyaltalan nem erzi a labda nelkuli mozgast, meg hogy hol kene adott esetben erkezni, befutni.