Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A fenét. Mindegyik bír harminc percet.Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
zacknorb
csebi
több mint 1 éve
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Bajnokcsapat
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
viszont ment oda önként és dalolva Andy Carroll 😮A Bordeaux többek között azért ment csődbe mert a Barca baszott nekik kifizetni Malcomot 😀Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk
eaglesmcnabb
sztem bármelyik másik klub lenne a barca helyzetzében már rég csődbe ment volna és 5öd osztály
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Saldanhabol siman kinezem, hogy a bemutatkozasnal odanyogi, hogy o Roberto Firmino, es igy 33 evesen mar ovatosan szabad ot futtatni. XD"Persze futni kell, de a csapatért. Struktúrája kell legyen. Messi sem fut 7-8 kilométernél többet. Nyilván ő egy más szint, de a Maccabinál volt egy csatárom, Eran Zahavi. 37 volt, de 39 gólt szerzett. Ő is, mint Landon, a statisztika mániákusa volt. A korábbi edző azt akarta, hogy megszállottként szaladgáljon. De én azt mondtam: „37 éves vagy, ne mozdulj ki a tizenhatosról. Nem tudsz a félpályáról gólt szerezni, mert már nem tudsz úgy futni, mint régen.”Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
a neve jol cseng, mert jo jatekos volt.
YoungZeeZee
Én most optimista vagyok és szerintem ez egy jó döntés.
Kenny
csebi
Kenny
Stez
Saldanha még nincs 37, de ilyen tanácsot neki is adhat 😀
Bálesz
több mint 1 éve
"Persze futni kell, de a csapatért. Struktúrája kell legyen. Messi sem fut 7-8 kilométernél többet. Nyilván ő egy más szint, de a Maccabinál volt egy csatárom, Eran Zahavi. 37 volt, de 39 gólt szerzett. Ő is, mint Landon, a statisztika mániákusa volt. A korábbi edző azt akarta, hogy megszállottként szaladgáljon. De én azt mondtam: „37 éves vagy, ne mozdulj ki a tizenhatosról. Nem tudsz a félpályáról gólt szerezni, mert már nem tudsz úgy futni, mint régen.”Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
Kenny
Stez
Saldanha még nincs 37, de ilyen tanácsot neki is adhat 😀

több mint 1 éve
Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
Kenny
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kár, hogy nem egy balkáni, aki még cigizik a kispadon.
több mint 1 éve
totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
több mint 1 éve
Csak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Legalább a Trollfocinak nem kell gondolkodnia pár hónapig a contenten.Igen ez GIF story már első nap is kifulladt de ok nyomják fullba továbbra is
Kenny
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 542
nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.😀
több mint 1 éve
Legalább a Trollfocinak nem kell gondolkodnia pár hónapig a contenten.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 542
jaja MO-n jo volt, a bundas 2 -ben megNem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
YoungZeeZee
ozibozi
most nezem
elso ev 10 meccs 1 gol
majd 30/12
majd 17/12
több mint 1 éve
Nem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 542
Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
r.baggio
több mint 1 éve
A Bordeaux többek között azért ment csődbe mert a Barca baszott nekik kifizetni Malcomot 😀Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk
eaglesmcnabb
sztem bármelyik másik klub lenne a barca helyzetzében már rég csődbe ment volna és 5öd osztály
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
"Élesednek a frontvonalak az Olmo-Victor regisztrációs - egyébként komikus történésekben is bővelkedő - ügy kapcsán a Barcelona és a Sevilla között.Na bazmeg, nem kap jatekost a Sevilla a Barcatol. Most aztan kemenyen rabasztak! Hejhujuj
A történet ott kezdődik, hogy ahogyan a közelmúltban napvilágra kerülő hírek is rámutattak számos elsőosztályú klub vezetése nyomást gyakorolt a Ligára annak érdekében, hogy a botrányban érintett labdarúgók ne kerülhessenek ismételten regisztráció alá.
A hírek szerint a pressziót gyakorló klubok egyenesen kijelentették Tebasék felé, hogy ezzel ellentétes döntés esetén bírósághoz fognak fordulni és a teljes bajnokság érvénytelenítését fogják kérni.
Itt merülhet fel a kérdés, miszerint mi köze van ehhez a Sevillának? Nos, mintahogy az tegnap kiderült az andalúz klub vezetősége volt szervező és a leghangosabb az ellenállók között.
A Barcelona erre reagálva a hírek szerint teljes blokádot hirdetett az átigazolási politikájában a Sevilla irányába. Vagyis mostantól egyetlen futballistájuk játékjogát sem ruházzák át, sem átigazolás, sem kölcsön formájában az andalúzoknak.
Így a jelenlegi állás szerint Victor Ortáék biztosan lehúzhatják a bevásárlólistájukról az annak kiemelt helyén szereplő Ansu Fatit.
A rendelkezésre álló információk szerint a Sevilla mellett még az Atlético Madrid volt élharcos a nyomásgyakorló klubok közül.
Érdekesség, hogy a Real Madrid ezúttal nem kívánt beleszólni a történésekbe. Sőt Florentino Perez egyenesen úgy fogalmazott, hogy a Barcelonát békén kell hagyni, hiszen ők a Real Madridnak nem riválisai, hanem partnerei.
A Blancók elnökénék szavai hallatán nem tud az ember nem arra gondolni, hogy hamarosan készül egy újabb kísérlet a Szuperliga létrehozására."
Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
"Élesednek a frontvonalak az Olmo-Victor regisztrációs - egyébként komikus történésekben is bővelkedő - ügy kapcsán a Barcelona és a Sevilla között. A történet ott kezdődik, hogy ahogyan a közelmúltban napvilágra kerülő hírek is rámutattak számos elsőosztályú klub vezetése nyomást gyakorolt a Ligára annak érdekében, hogy a botrányban érintett labdarúgók ne kerülhessenek ismételten regisztráció alá.
A hírek szerint a pressziót gyakorló klubok egyenesen kijelentették Tebasék felé, hogy ezzel ellentétes döntés esetén bírósághoz fognak fordulni és a teljes bajnokság érvénytelenítését fogják kérni.
Itt merülhet fel a kérdés, miszerint mi köze van ehhez a Sevillának? Nos, mintahogy az tegnap kiderült az andalúz klub vezetősége volt szervező és a leghangosabb az ellenállók között.
A Barcelona erre reagálva a hírek szerint teljes blokádot hirdetett az átigazolási politikájában a Sevilla irányába. Vagyis mostantól egyetlen futballistájuk játékjogát sem ruházzák át, sem átigazolás, sem kölcsön formájában az andalúzoknak.
Így a jelenlegi állás szerint Victor Ortáék biztosan lehúzhatják a bevásárlólistájukról az annak kiemelt helyén szereplő Ansu Fatit.
A rendelkezésre álló információk szerint a Sevilla mellett még az Atlético Madrid volt élharcos a nyomásgyakorló klubok közül.
Érdekesség, hogy a Real Madrid ezúttal nem kívánt beleszólni a történésekbe. Sőt Florentino Perez egyenesen úgy fogalmazott, hogy a Barcelonát békén kell hagyni, hiszen ők a Real Madridnak nem riválisai, hanem partnerei.
A Blancók elnökénék szavai hallatán nem tud az ember nem arra gondolni, hogy hamarosan készül egy újabb kísérlet a Szuperliga létrehozására."
Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Azért a "sajtóhír" nem hivatalos bejelentés 😊 (bár úgyis ő lesz, szóval kb mindegy)már meg is történtA héten valszeg aláír. De ne legyen igazam…
- JC6holnapma jelentik be.
Kenny
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/01/robbie-keane-lesz-a-ferencvaros-uj-vezetoedzoje-sajtohir
NB2

több mint 1 éve
már meg is történtA héten valszeg aláír. De ne legyen igazam…
- JC6holnapma jelentik be.
Kenny
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/01/robbie-keane-lesz-a-ferencvaros-uj-vezetoedzoje-sajtohir