Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 542
botk endre"– Két nap nem sok idő, de milyen eddig Kecskeméten?
-...... Meg kell hagyni, kicsit furcsa, hogy szinte mindenki az anyanyelvemen beszél, az elmúlt időszakban ahhoz sem szokhattam hozzá, hogy magyar zene szól az öltözőben."
több mint 1 éve
Szoboszlai nem játszik holnap sem, Slot megerősítette. Bár azt még nem döntötte el hogy mennyire vesszük komolyan a meccset, magyarán hogy a kezdőket küldi ki a pályára, vagy a cseréket.Mikiegér kupában csak a döntő számít, ha egy Pool szintű csapat vagy. Teljesen mindegy. Amúgy meg a Spurs is félig B kerettel áll majd ki a sérülések miatt.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szoboszlai nem játszik holnap sem, Slot megerősítette. Bár azt még nem döntötte el hogy mennyire vesszük komolyan a meccset, magyarán hogy a kezdőket küldi ki a pályára, vagy a cseréket.Azt el kell engedni a PL meg a BL-re kell koncentrálni.
Mikey
több mint 1 éve
www.balls.ie/football/robbie-keane-morrissey-cousins-443883Ha az Irish blood, english heart lesz az, akkor vissza is ülök a bandwagonra
A végén még Morrissey énekli a Fradi-indulót Robi nyitómeccsén.
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
www.balls.ie/football/robbie-keane-morrissey-cousins-443883A végén még Morrissey énekli a Fradi-indulót Robi nyitómeccsén.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szoboszlai nem játszik holnap sem, Slot megerősítette. Bár azt még nem döntötte el hogy mennyire vesszük komolyan a meccset, magyarán hogy a kezdőket küldi ki a pályára, vagy a cseréket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Köszi! Háromvédős felállásban tud játszani bal oldalon?Benczenleitnerben van egy minimális fantázia?Van és egy picit több is mint minimális...
Szokol
Nem igazán örülnék, ha elmenne a romokban lévő csapatomból. 😉
Fattyu
Bakit nagyon becsüljétek meg, fasza gyerek!
több mint 1 éve
Benczenleitnerben van egy minimális fantázia?Van és egy picit több is mint minimális...
Szokol
Nem igazán örülnék, ha elmenne a romokban lévő csapatomból. 😉
több mint 1 éve
All i want is Nikitscher from Kecskemét - szólt autentikusan a mondat.Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.Gondolom Bobby személyes kívánsága volt és feltétele h aláírjon 😊
Kenny
csebi
több mint 1 éve
30 perc után lesérült, talán ezt bánja legjobban Inzaghi.2-0ról kiszopni kb az alap kezdővel az azért cinkes. Conceicao meg 2 győzelemmel kezdett, egy a Juve egy a zInter ellen.Dehogy cink. Szar csapatnak szar eredmeny dukal. 🤣
Sixo
Minden egyes alkalom, amikor szopni latom a kebabos hazug patkany Calhanoglut, feler egy orgazmussal. 😂
Stez
több mint 1 éve
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Ádám és Böde még sohasem látott Könyve(s)t
zacknorb
több mint 1 éve
2-0ról kiszopni kb az alap kezdővel az azért cinkes. Conceicao meg 2 győzelemmel kezdett, egy a Juve egy a zInter ellen.Dehogy cink. Szar csapatnak szar eredmeny dukal. 🤣
Sixo
Minden egyes alkalom, amikor szopni latom a kebabos hazug patkany Calhanoglut, feler egy orgazmussal. 😂
több mint 1 éve
2-0ról kiszopni kb az alap kezdővel az azért cinkes. Conceicao meg 2 győzelemmel kezdett, egy a Juve egy a zInter ellen.
több mint 1 éve
Hú, de kellett már valami siker Milano szebbik felébe!
több mint 1 éve
Szerintem Robbit is megeszi az öltöző, mivel ezek az elkényeztetett gyerekek sem küzdeni sem futni nem szeretnek. Robi Maccabbija pedig pont ezzel nyert bajnokságot és jutott el Eurépába. Kiváncsi leszek
több mint 1 éve
liverpool kapcsolat is megvanmai napig emlékszem micsoda gólt baszott kahnnak a 2002es vb csoport körében 💪 tottenhambannis szerettem, fifaban is sokszor leigazoltam. szóval jó lesz 😀nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
a neve jol cseng, mert jo jatekos volt.
YoungZeeZee
Én most optimista vagyok és szerintem ez egy jó döntés.
Kenny
peach
dominikot majd hazahozza 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.Gondolom Bobby személyes kívánsága volt és feltétele h aláírjon 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.
több mint 1 éve
“Ne csak a számokat nézd, hanem amikor kötényben befűzöd a madarat és ránézel a fejére. “jaja MO-n jo volt, a bundas 2 -ben megNem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
YoungZeeZee
ozibozi
most nezem
elso ev 10 meccs 1 gol
majd 30/12
majd 17/12
YoungZeeZee
by Kocsis Csikó Grandmaster from Ilka street wine cellar✌️
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
mai napig emlékszem micsoda gólt baszott kahnnak a 2002es vb csoport körében 💪 tottenhambannis szerettem, fifaban is sokszor leigazoltam. szóval jó lesz 😀nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
a neve jol cseng, mert jo jatekos volt.
YoungZeeZee
Én most optimista vagyok és szerintem ez egy jó döntés.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Pont akartam linkelni, mekkora zseni ötlet volt leigazolni nyáron, az első meccse jó volt, utána az összes többi hulladék fos, pont ahogy előre megmondtam.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A fenét. Mindegyik bír harminc percet.Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
zacknorb
csebi
több mint 1 éve
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.