Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Jól elbasztátokPalmer még1 gól, nem véletlen ajánlott érte 200at a PSG Löflinek.cserébe adott egy assistot a Palacknak, grr
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
Palmer még1 gól, nem véletlen ajánlott érte 200at a PSG Löflinek.cserébe adott egy assistot a Palacknak, grr
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Kerkez gyönyörű gólpasszt adott az imént. Előnyben a Bournemouth.Kerkez lett a meccs legjobbja is 😉
iktriad
több mint 1 éve
Kerkez assist
több mint 1 éve
Kerkez gyönyörű gólpasszt adott az imént. Előnyben a Bournemouth.
több mint 1 éve
Jelen pillanatban 1 hely és 1 pont van a Spurs és a Westham között. Gólkülönbségben viszont 28 van a csapat között.
több mint 1 éve
Palmer még1 gól, nem véletlen ajánlott érte 200at a PSG Löflinek.
több mint 1 éve
City elindul felfelé?hát lefelé már nem tud
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
City elindul felfelé?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
És úgy miért lesz jobb? Nem akarja az egyik legfontosabb játékosát, aki ráadásul öreg 4 nap alatt 2szer játszatni, ezért a számára fontosabbnak bélyegzettre pihenteti.Volttal kellett volna írnom, úgy látomDe ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?4 nap múlva lesz szerda
slowmotion
Sixo
slowmotion
több mint 1 éve
Volttal kellett volna írnom, úgy látomDe ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?4 nap múlva lesz szerda
slowmotion
Sixo
több mint 1 éve
Wernernél is szarabb?De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?1) valszeg ramegyunk inkabb a ligakupara.
slowmotion
2) Son a mostani szezonban geciszar.
Duff
több mint 1 éve
De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?4 nap múlva lesz szerda
slowmotion
több mint 1 éve
De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?1) valszeg ramegyunk inkabb a ligakupara.
slowmotion
2) Son a mostani szezonban geciszar.
több mint 1 éve
Volt helye és relevanciaja a pályán Materazzi beszólásának?Tehát akkor Materazzi is piros. Mikrofont az összesre.Akkor a revansot kiváltó cselekedetnek is annak kell lennie.Mondjuk azt hogy kifele mit kommunikálnak meg belül mit csinálnak az sokszor nincs összhangban.ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
🚨🛑 Carlo Ancelotti: “It was not a red card for Vinicius Jr. We will appeal”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 3, 2025
“The goalkeeper pushed him and Vini responded. It should've been a yellow for both and that's it”. pic.twitter.com/yIfxJWqGLv
Matthew99
Bár nem értem mit akarnak revans lökés mindig piros ahogy az utánarugás is.
Toca
Nemes samu09
Matthew99
több mint 1 éve
De ha van egy hetük pihenni, akkor miérzt Werner kezd Son helyén pl?
több mint 1 éve
Összefutottak, Gordon orra telibetalálta a vállát. Tipikus esete annak amit mezőnyben azonnal lefújnak, 11est meg soha senki a büdös életben nem ad érte, mondjuk sztem ne is mert ebből megint ilyen "váll-vadászat" alakulna ki mint a kezezéssel a 16oson belül.nem ismételték túl sokat, mert miután írtad, ránéztem és nem láttam még az esetet....biztos törleszteni akar a spori, mert belátta, hogy mégse volt leszorítva az a kézKulu kiszedte GordontNa ez akkor mi?mi történt? lemaradtam...a cserékkel van baj?
Heisman nádor
Klaci79
Heisman nádor
Klaci79
1 pontot mindenkèpp érdemelt a tottenham, ezt bemákolta a newcastle.
Néztem volna kicsit 1-0nál mire mentek volna...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
tészta alatt tésztát értek 😊mire összerakom a tésztát már 1-1Sok lesz a pizza 😄
wtf
Negritis, a vajda
warr_b
csilis tagliatelle tészta + egyszerű paradicsomos hagymás szósz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem ismételték túl sokat, mert miután írtad, ránéztem és nem láttam még az esetet....biztos törleszteni akar a spori, mert belátta, hogy mégse volt leszorítva az a kézKulu kiszedte GordontNa ez akkor mi?mi történt? lemaradtam...a cserékkel van baj?
Heisman nádor
Klaci79
Heisman nádor
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Bahrein-Omán döntő az Öböl-kupán 17:30-tól.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Kulu kiszedte GordontNa ez akkor mi?mi történt? lemaradtam...a cserékkel van baj?
Heisman nádor
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na ez akkor mi?mi történt? lemaradtam...a cserékkel van baj?
Heisman nádor
több mint 1 éve
mire összerakom a tésztát már 1-1Sok lesz a pizza 😄
wtf
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Na ez akkor mi?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz