Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Az élet nem egy habostorta’Elhunyt Tamás Gyulalehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
aki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
összesen tizenegyszer ölthette magára a címeres mezt.
Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta
evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.
fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.
amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 543
Elhunyt Tamás Gyulalehet nem illik ilyet, de egyetlen elmenyem vele , hogy->
aki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Piros-kékben tagja volt így az 1977-es, mindmáig utolsó bajnokcsapatunknak, de nyert MNK-t és KK-t is a Vasassal.
Tamás Gyula később több időszakban kapusedzőként is tevékenykedett klubunknál, olyan kapusokat kinevelve, mint például Babócsy András, Sáfár Szabolcs, 1983 és 1985 között pedig szakosztályvezető is volt a Vasas labdarúgásában.
ozibozi
anno elomeccset jatszottunk egy vasas -fradi rangado elott.
tamas gyula latott es serdulokent meghivott az edzesere ahol ifistak illetve a nagy csapat kapusai voltak. azt mondta jol mozgok.
serdulo 3-4 lehetett, szoval azert huuu
aztan az edzesen kb hamar kidobott, mivel nem tudtam UGY megcsinalni ahogy o elvarta. o szerette a kb terdigero gat folott ivesen hosszukezzel pozolva fogni/utni a labdat.
en aki meg kapusedzesen sem voltam nagyon azt sem tudtam mivan.
kesobb grof vette at kapusokat, ugyanezt vittte tovabb. szet is ment a terdem, mire megtanultam. kb remalmaim voltak miatta
evekkel kesobb koszta lett az edzom o meg a sajat stilusaban leszidott h mi faszt forgok ki, nem akarja a seggemet latni, nem kell pozerkedni.
fun fact a III kernel. minden nyomas nelkul az akkori kapusedzom szepen elkezedett dolgozni velem. javitani a hibakat. lassss csodat minden stressz, rossz erzes nelkul magasan ivesen repultem at a gatakat mikor eljott az ideje.
amugy anno SAFART Tamas Gyula nevelgette.
több mint 1 éve
Elhunyt Tamás Gyulaaki 1970 és 1981 között őrizte a Vasas kapuját, összesen 128 mérkőzésen.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Keane-os!Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
Mikey
több mint 1 éve
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keane-nel 😆😆😆😆Első lépés, hogy tanuljuk meg rendesen leírni a nevét.
- JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆Nyugi, kineveljuk mi őt is
- JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Beszarok, ezek tényleg tárgyalni fognak Robbie Keannel😆😆😆😆
több mint 1 éve
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vana meccs helyszíne:
ozibozi
King Saud Egyetemi Stadion (Rijad)
eddig érdekelt a dolog
(pedig nekem amúgy nem sok bajom van a Szauidakkal) de ez az elvitt "szuperkupa" meg hasonlók ... nekem sok

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Net4 sem reklámozta agyonEzt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanNem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
ozibozi
Sixo
több mint 1 éve
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanNem hallgatsz elég focis podcastet, én az elmúlt héten többen is hallottam.
ozibozi
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 543
🚨🇬🇪🇩🇪Budu Zivzivadze off to Bundesliga!The Georgian international striker is set to sign for Heidenheim following a brilliant first half of the season at Karlsruhe, netting 14 goals and 5 assists across all comps.
Heidenheim sit 16th in the league, 4 points off bottom.
több mint 1 éve
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most vanEz Szuper kupa elődöntő, amit nem is értek, hogy már erre is két meccs van, mert utána még lesz döntő is, érthetetlen, mikor ezen megy mindig a mérgelődés jogosan hogy sok a meccs, erre még ez is, ráadásul Riyadhban.
ozibozi
több mint 1 éve
Ezt az inter-atalanta kupadöntőt nem mondta senki hogy most van
több mint 1 éve
Idén még nem kaptak ki a Szeltik. Meg egyébként szerintem ez volt Clement vizsgameccse, ha itt sem nyertek volna, akkor az új évet kezdhette volna álláskereséssel.Rangers-celtica Match 4 enBár szar sem ér akkora hátrány mellett de szép az eredmény, végre
ozibozi
- JC6
több mint 1 éve
Rangers-celtica Match 4 enBár szar sem ér akkora hátrány mellett de szép az eredmény, végre
ozibozi
több mint 1 éve
Újévre jól elkalapálták a Katkókat 3 kopaszra.
több mint 1 éve
Feczkónak van esze: vinné Nyíregyről Gengét, Bakit, Pintét és Gresót is.
több mint 1 éve
Rangers-celtica Match 4 en
több mint 1 éve
Nyomorék védés Raya-tól, majd egy ergya Jesus gólA lényeg hogy a W meglett
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nyomorék védés Raya-tól, majd egy ergya Jesus gól
több mint 1 éve
Na akkor ma is van egy új hiányzó (ki gondolta volna), Havertz esik ki.Másnaposnak tűnik a csapat
Heisman nádor
több mint 1 éve
Na akkor ma is van egy új hiányzó (ki gondolta volna), Havertz esik ki.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Átmeneti a dolog, amivel jelenleg az azonnali csődöt akadályozták meg.Ha 2024/25 Magyarországában a civil szféra ment meg, akkor a klubbüfébe nem vennék tartós tejet.Schäfer András gyakorlatilag megmentette nevelőegyesületét. 💚
A szurkolói kezdeményezés után sikerült összegyűjteni a szombathelyi csapat megmentéséhez szükséges 55 millió forintot, így a Haladás folytathatja tavasszal is az NB III-ban a szereplését. ✅
A válogatott középpályás ehhez előbb 5 millió forinttal járult hozzá, majd az év utolsó napján kipótolta a hiányzó összeget. 🫶
ozibozi
Én nem mentegetem a klubot meg a vezetést, de azért ez egy sima személyes bosszúállás volt a politika részéről.
Homlok válása miatt nem kaptak meg 700 m ft TAO-t, azt lenyúlta az Illés Akadémia, meg Lölö bankja visszatart mindenféle indok nélkül 500m ft-ot biztosìtékként , mert csak, ami miatt csőd szélére kerül egy patinás egyesület.
Menjenek a francba, most jól bemutatott nekik a civil szféra, megint.
Willie Parker
Tony Adams
A kérdés, h lesz-e egy NER lovag, aki beszáll és érdekli egy milliárdos stadion.
Tiborcz pénzét rebesgetik, vmi strómanon keresztül.
több mint 1 éve
Ha 2024/25 Magyarországában a civil szféra ment meg, akkor a klubbüfébe nem vennék tartós tejet.Schäfer András gyakorlatilag megmentette nevelőegyesületét. 💚
A szurkolói kezdeményezés után sikerült összegyűjteni a szombathelyi csapat megmentéséhez szükséges 55 millió forintot, így a Haladás folytathatja tavasszal is az NB III-ban a szereplését. ✅
A válogatott középpályás ehhez előbb 5 millió forinttal járult hozzá, majd az év utolsó napján kipótolta a hiányzó összeget. 🫶
ozibozi
Én nem mentegetem a klubot meg a vezetést, de azért ez egy sima személyes bosszúállás volt a politika részéről.
Homlok válása miatt nem kaptak meg 700 m ft TAO-t, azt lenyúlta az Illés Akadémia, meg Lölö bankja visszatart mindenféle indok nélkül 500m ft-ot biztosìtékként , mert csak, ami miatt csőd szélére kerül egy patinás egyesület.
Menjenek a francba, most jól bemutatott nekik a civil szféra, megint.
Willie Parker
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Algoritmusnak kedveznek az emojik.🚨🇺🇸 Pascal Jansen leaves Ferencvaros to sign in as New York City FC head coach in MLS, agreement done.Ez így, ezekkel az emojikkal a Dörmögő Dömötörből van?
Documents are being signed. 🔐
Beki
Vagy a soccerszurkolókkal ez a default kommunikáció, hogyha a betűk bezavarnának, attól még atmenjen az üzenet?
Őszentsége Sobri Jóska