NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Kicsit már azt érzem, hogy nem is bánná ha leléphetne, lehet hogy van valahonnan egy erős ajánlata. Ennél ideálisabb lehetőség nincs neki, egy bukásnak titulált eb szereplés után kezdj el a sorozatot Németországban.
A verségre hivatkozva belenyúlhat a kezdőbe, ha berak 3-4 cserejátékost, ez a csapat megroppanhat, ő meg távozhat.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 239
nem mondom h rossi a hibas vagy szar,de faradtnak tunik ez a kalcsolat mar.
mondjuk pinter foglalt sajna.
YoungZeeZee
Nem fáradt el a kapcsolat, hanem iszonyat fos a keret és nincs háttér anyag, semmilyen szinten. Botrány.
Erre még rájön egy lepkéző Gula, egy 3-4 hónapja azt sem tudja melyik pályán van Orbán, a Parmában jól, a valogatottban gyengén játszó Balogh, Szobinak egyetlen társa van, Sallai, Varga elől megdöglik 4 ember között, Nagy Ádám mínusz 1 ember..
Iskola volt ma. A németek minden téren két osztállyal magasabb szintet nyomtak.. ez van.
- JC6
Ha ez mind igaz, Akkor nem játszok olyan taktikát amihez nincsenek meg a játékosaim.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
YoungZeeZee
Nem fáradt el a kapcsolat, hanem iszonyat fos a keret és nincs háttér anyag, semmilyen szinten. Botrány.
Erre még rájön egy lepkéző Gula, egy 3-4 hónapja azt sem tudja melyik pályán van Orbán, a Parmában jól, a valogatottban gyengén játszó Balogh, Szobinak egyetlen társa van, Sallai, Varga elől megdöglik 4 ember között, Nagy Ádám mínusz 1 ember..
Iskola volt ma. A németek minden téren két osztállyal magasabb szintet nyomtak.. ez van.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 409
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 816 — Kinek mit intézett a kormánya
Valaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?
undisputedly
Utolsó heti vereséggel a főcsoport 5.ről 6. helyre esel vissza, így nehezebb út vár rád a PO-ban.
zacknorb
Inkább azt hogy a PO-ba nem igazán juthatsz majd be Wild Cardról /ahhoz 1.-2. hely kellene itt a
NL-ben/
Hanem meg kell nyerned a
Csoportodat./VB csoport/
ozibozi
Olyan szempontból tökéletes, hogy így is úgy is a kövi körben (NFL:WC, Soccer:vb selejtező) válik el a szar a májtól, és van még esély ezt a betlit kijavítani.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?
undisputedly
Utolsó heti vereséggel a főcsoport 5.ről 6. helyre esel vissza, így nehezebb út vár rád a PO-ban.
zacknorb
Inkább azt hogy a PO-ba nem igazán juthatsz majd be Wild Cardról /ahhoz 1.-2. hely kellene itt a
NL-ben/
Hanem meg kell nyerned a
Csoportodat./VB csoport/
több mint 1 éve
undisputedly
Mivel reálisan a csoportból nagyon kevés esély
Lenne a
VB-re kijutni,
Dikk a Rossi
- JC6
Mondott valamit?
ThundersNFL a Paraszt
Amit itt is pedzegettünk,
hogy ha kedden nem sikerül rendezni a
Sorokat, akkor mindenkinek le
Kell lépni. Itt vége is lett az amúgy teljesen visszafogott interjúnak.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 816 — Kinek mit intézett a kormánya
undisputedly

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Dikk a Rossi
- JC6
Mondott valamit?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Dikk a Rossi
több mint 1 éve
Összefoglalót nézve lehet Öreg Dzeko lnyom egy 2 gólt kedden Dibusznak.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”
YoungZeeZee
Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
Stoki
mondtam már: töri órán is ki vannak szedve a vesztes csatáink
NB2
Ahogy Tibike mondta: "Mohácsnál elfáradtak a fiúk fejben.."
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
YoungZeeZee
Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
Stoki
mondtam már: töri órán is ki vannak szedve a vesztes csatáink
több mint 1 éve
YoungZeeZee
Stoki
Aminek ő írta az oktatási tervét

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Német edző konkrétan el is mondta, hogy elqrták a magyarok a taktikát, amikor kitalálták hogy ők nem védekezni fognak ellenük😊
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 409
bogdan pont jo h elmondja mit kell tenni nagy zako utan
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jön idősebb Dárdai interimnek?
Nemes samu09
ner kompatibilis
Amadeus the Young
Akkor 3 Dárdai lesz a kezdő 11-ben

Draft

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 409
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Nemes samu09
ner kompatibilis
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
több mint 1 éve
Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapát
ozibozi
Dehogy lapát, ez csak a NL…
- JC6
A VB a cél....
ThundersNFL a Paraszt
Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊
ozibozi
ok mindig megszornak minket..csekkold az eredmenyeket.az elmult 20-30evet.
YoungZeeZee
Fejből tudom✌️
több mint 1 éve
ozibozi
- JC6
A VB a cél....
ThundersNFL a Paraszt
Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..
- JC6
Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...
ThundersNFL a Paraszt
Te attól, hogy bármilyen sportteljesítményt reálisan nézz olyan messze vagy, mint én Gisele Bündchen meghágásától.
ervinator
😁😁😁😁

Draft

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 409
ozibozi
- JC6
A VB a cél....
ThundersNFL a Paraszt
Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊
ozibozi
ok mindig megszornak minket..csekkold az eredmenyeket.az elmult 20-30evet.