NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
7
5
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
2
2
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Cleveland Browns - Buffalo Bills
1
1
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Kicsit már azt érzem, hogy nem is bánná ha leléphetne, lehet hogy van valahonnan egy erős ajánlata. Ennél ideálisabb lehetőség nincs neki, egy bukásnak titulált eb szereplés után kezdj el a sorozatot Németországban.A verségre hivatkozva belenyúlhat a kezdőbe, ha berak 3-4 cserejátékost, ez a csapat megroppanhat, ő meg távozhat.
több mint 1 éve
Ha ez mind igaz, Akkor nem játszok olyan taktikát amihez nincsenek meg a játékosaim.nem mondom h rossi a hibas vagy szar,de faradtnak tunik ez a kalcsolat mar.Nem fáradt el a kapcsolat, hanem iszonyat fos a keret és nincs háttér anyag, semmilyen szinten. Botrány.
mondjuk pinter foglalt sajna.
YoungZeeZee
Erre még rájön egy lepkéző Gula, egy 3-4 hónapja azt sem tudja melyik pályán van Orbán, a Parmában jól, a valogatottban gyengén játszó Balogh, Szobinak egyetlen társa van, Sallai, Varga elől megdöglik 4 ember között, Nagy Ádám mínusz 1 ember..
Iskola volt ma. A németek minden téren két osztállyal magasabb szintet nyomtak.. ez van.
- JC6
több mint 1 éve
nem mondom h rossi a hibas vagy szar,de faradtnak tunik ez a kalcsolat mar.Nem fáradt el a kapcsolat, hanem iszonyat fos a keret és nincs háttér anyag, semmilyen szinten. Botrány.
mondjuk pinter foglalt sajna.
YoungZeeZee
Erre még rájön egy lepkéző Gula, egy 3-4 hónapja azt sem tudja melyik pályán van Orbán, a Parmában jól, a valogatottban gyengén játszó Balogh, Szobinak egyetlen társa van, Sallai, Varga elől megdöglik 4 ember között, Nagy Ádám mínusz 1 ember..
Iskola volt ma. A németek minden téren két osztállyal magasabb szintet nyomtak.. ez van.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 409
nem mondom h rossi a hibas vagy szar,de faradtnak tunik ez a kalcsolat mar.mondjuk pinter foglalt sajna.
több mint 1 éve
Olyan szempontból tökéletes, hogy így is úgy is a kövi körben (NFL:WC, Soccer:vb selejtező) válik el a szar a májtól, és van még esély ezt a betlit kijavítani.Inkább azt hogy a PO-ba nem igazán juthatsz majd be Wild Cardról /ahhoz 1.-2. hely kellene itt aValaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?Utolsó heti vereséggel a főcsoport 5.ről 6. helyre esel vissza, így nehezebb út vár rád a PO-ban.
undisputedly
zacknorb
NL-ben/
Hanem meg kell nyerned a
Csoportodat./VB csoport/
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Inkább azt hogy a PO-ba nem igazán juthatsz majd be Wild Cardról /ahhoz 1.-2. hely kellene itt aValaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?Utolsó heti vereséggel a főcsoport 5.ről 6. helyre esel vissza, így nehezebb út vár rád a PO-ban.
undisputedly
zacknorb
NL-ben/
Hanem meg kell nyerned a
Csoportodat./VB csoport/
több mint 1 éve
Valaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?Mivel reálisan a csoportból nagyon kevés esély
undisputedly
Lenne a
VB-re kijutni,
Amit itt is pedzegettünk,Dikk a RossiMondott valamit?
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
hogy ha kedden nem sikerül rendezni a
Sorokat, akkor mindenkinek le
Kell lépni. Itt vége is lett az amúgy teljesen visszafogott interjúnak.
több mint 1 éve
Valaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?Utolsó heti vereséggel a főcsoport 5.ről 6. helyre esel vissza, így nehezebb út vár rád a PO-ban.
undisputedly
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dikk a RossiMondott valamit?
- JC6
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Valaki aki kepben van, forditsa mar le NFL nyelvre, hogy mit jelent ez a vereseg. A Nemzetek Ligajan at kvalifikalunk a kvoetkezo vilagversenyre, az meg van, de ez a vereseg mennyire veti vissza az eselyeinket?
több mint 1 éve
Dikk a Rossi
több mint 1 éve
Összefoglalót nézve lehet Öreg Dzeko lnyom egy 2 gólt kedden Dibusznak.
több mint 1 éve
Ahogy Tibike mondta: "Mohácsnál elfáradtak a fiúk fejben.."mondtam már: töri órán is ki vannak szedve a vesztes csatáink“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
Stoki
NB2
több mint 1 éve
mondtam már: töri órán is ki vannak szedve a vesztes csatáink“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
Stoki
több mint 1 éve
Aminek ő írta az oktatási tervét“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
Stoki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”Elképesztő módon, percről percre alakítja székely úgy a beszélgetést, hogy a meccs után fél órával már ott tartunk, hogy kibaszott jók voltunk, és csak nem volt szerencsénk... ezt szerintem tanítják a közmédia akadémián
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Német edző konkrétan el is mondta, hogy elqrták a magyarok a taktikát, amikor kitalálták hogy ők nem védekezni fognak ellenük😊
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 409
bogdan pont jo h elmondja mit kell tenni nagy zako utan
több mint 1 éve
Akkor 3 Dárdai lesz a kezdő 11-benJön idősebb Dárdai interimnek?ner kompatibilis
Nemes samu09
Amadeus the Young
Draft

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 409
“A 2-1 ugyanolyan mint egy 5-0, ugyanúgy 0 pontot kapsz”
több mint 1 éve
Jön idősebb Dárdai interimnek?ner kompatibilis
Nemes samu09
több mint 1 éve
Jön idősebb Dárdai interimnek?
több mint 1 éve
Fejből tudom✌️ok mindig megszornak minket..csekkold az eredmenyeket.az elmult 20-30evet.Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi
YoungZeeZee
több mint 1 éve
😁😁😁😁Te attól, hogy bármilyen sportteljesítményt reálisan nézz olyan messze vagy, mint én Gisele Bündchen meghágásától.Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
Draft

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 409
ok mindig megszornak minket..csekkold az eredmenyeket.az elmult 20-30evet.Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
ozibozi