Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Asszem a németek semmi mást nem csináltak, mint kihasználták a bután játszott 3-5-2 hátrányait.

Ha a wingback nem zár vissza rendesen, de a középső védők fellépnek, akkor a helyükre visszajászva a labdát folyamatosan lendületből lehet támadni a kaput, és a védők háta mögött középen szépen lehet megjátszhatóvá tenni magukat. És ezt ugye a távolabbi oldalról záró két CB-nek kellene levédekeznie.

Ekkora minőségbeli különbségnél szoros meccsre csak hibátlan játékkal van esély, és ma ettől nagyon messze volt a válogatott.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/09/marco-rossi-szoboszlai-dominik-es-mas-jatekosok-is-sokkal-jobb-formaban-vannak-most-mint-az-eb-n

Ha ez a jó forma akkor milyen a szar?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapát
ozibozi
Dehogy lapát, ez csak a NL…
- JC6
A VB a cél....
ThundersNFL a Paraszt
Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..
- JC6
Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...

Draft

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 239
ozibozi
- JC6
A VB a cél....
ThundersNFL a Paraszt
Akkor a hollandoktól a következő 6-7 kapott gól után😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
ozibozi
- JC6
A VB a cél....
ThundersNFL a Paraszt
Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..
több mint 1 éve
ozibozi
- JC6
A VB a cél....

Draft

több mint 1 éve
ozibozi
több mint 1 éve
Kedden két nagy zakós csapat....

Draft

több mint 1 éve
Ég és föld volt a különbség, ez nem a mi szintünk. Kemény volt látni, hogy a saját kapujuktól 8 passzal a miénk előtt vannak, nekünk pedig az a taktika, hogy íveljük előre Sallainak vagy Vargának. Kb két osztály különbség volt, nagyon jók ezek a németek, sajnos.
- JC6
Egy formálodó német csapat....

Draft

több mint 1 éve
Ég és föld volt a különbség, ez nem a mi szintünk. Kemény volt látni, hogy a saját kapujuktól 8 passzal a miénk előtt vannak, nekünk pedig az a taktika, hogy íveljük előre Sallainak vagy Vargának. Kb két osztály különbség volt, nagyon jók ezek a németek, sajnos.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Dárdai is úgy védekezik, mint a fiam fifában (egymás után kitámad a védőkkel, és dicsőségesen elszáll, mint a győzelmi zászló)
slowmotion
nagyobb lufi, mint az apja.

A tökéletes nepotista termék.
Amadeus the Young
És még így sem lóg ki lefelé. Mondjuk ez mindent elmond a magyar fodballról.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya
Henriknek mondjuk most pont igaza van.
Kenny
Elég gyakran (amíg néztem M4 stúdiót)
Mit mondott most?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hollandok is vágtak egy ötöst azért
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 361 — Omar's Coming Yo!
Henriknek mondjuk most pont igaza van.

több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Ilyet is rég láttam, hogy csak 1 perc hosszabbítás.
Mondjuk jól jött most…

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ez a Rossi éra legsúlyosabb veresége
ThundersNFL a Paraszt
És az előző legsúlyosabb szintén EB után jött.
zacknorb
Az melyik meccs volt? Itthoni angolok elleni 0-4 Vb selejtező?

Draft

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊
somoskovig
Mindez + Gyurcsány és Soros miatt kaptunk ki.
iktriad
Karácsony!! Ja és MP szemüvege is női, így nem lehet játszani a németek ellen.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a Rossi éra legsúlyosabb veresége
ThundersNFL a Paraszt
És az előző legsúlyosabb szintén EB után jött.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Dárdai is úgy védekezik, mint a fiam fifában (egymás után kitámad a védőkkel, és dicsőségesen elszáll, mint a győzelmi zászló)
slowmotion
nagyobb lufi, mint az apja.

A tökéletes nepotista termék.
több mint 1 éve
Ez a Rossi éra legsúlyosabb veresége?

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊
somoskovig
Mindez + Gyurcsány és Soros miatt kaptunk ki.
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Kíváncsi vagyok Rossi interjújára.
Kinek fog megint üzenni? Megint a szurkolók lesznek a hozzá nem értők?
Gazdagba most nem tud belerúgni😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 524 — Chiefs GM

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
5-0 ide vagy oda, én lassan Rossi helyett is lehet nézelődni van-e esetleg jobb alternatíva. Mert a nagy túlteljesítés után hatalmas a mostani szenvedés.
Heisman nádor
Pont ezen agyaltam én is. Az EB után úgy voltam vele, h meg maradjon, de így, h nemhogy nem fejlődött a játék, hanem meg rosszabb is lett lehet érdemes lenne lassan mást kipróbálni, ha nem javul a játék a következő meccseken se.

„History is a set of lies agreed upon.”