Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Asszem a németek semmi mást nem csináltak, mint kihasználták a bután játszott 3-5-2 hátrányait.Ha a wingback nem zár vissza rendesen, de a középső védők fellépnek, akkor a helyükre visszajászva a labdát folyamatosan lendületből lehet támadni a kaput, és a védők háta mögött középen szépen lehet megjátszhatóvá tenni magukat. És ezt ugye a távolabbi oldalról záró két CB-nek kellene levédekeznie.
Ekkora minőségbeli különbségnél szoros meccsre csak hibátlan játékkal van esély, és ma ettől nagyon messze volt a válogatott.
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/09/marco-rossi-szoboszlai-dominik-es-mas-jatekosok-is-sokkal-jobb-formaban-vannak-most-mint-az-eb-nHa ez a jó forma akkor milyen a szar?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezért vagyok hazaáruló mert nem lettem rózsaszín ködös és próbáltam reálisan nézni a csapatot...Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Oly mindegy milyen csoportba kerülünk, NL vagy nem NL, nincs 11 darab komoly játékosunk. Isteni csoda az elmúlt 4-6 év..A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A VB a cél....Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapátDehogy lapát, ez csak a NL…
ozibozi
több mint 1 éve
Kedden két nagy zakós csapat....
Draft

több mint 1 éve
Ég és föld volt a különbség, ez nem a mi szintünk. Kemény volt látni, hogy a saját kapujuktól 8 passzal a miénk előtt vannak, nekünk pedig az a taktika, hogy íveljük előre Sallainak vagy Vargának. Kb két osztály különbség volt, nagyon jók ezek a németek, sajnos.Egy formálodó német csapat....
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Ég és föld volt a különbség, ez nem a mi szintünk. Kemény volt látni, hogy a saját kapujuktól 8 passzal a miénk előtt vannak, nekünk pedig az a taktika, hogy íveljük előre Sallainak vagy Vargának. Kb két osztály különbség volt, nagyon jók ezek a németek, sajnos.
több mint 1 éve
És még így sem lóg ki lefelé. Mondjuk ez mindent elmond a magyar fodballról.Dárdai is úgy védekezik, mint a fiam fifában (egymás után kitámad a védőkkel, és dicsőségesen elszáll, mint a győzelmi zászló)nagyobb lufi, mint az apja.
slowmotion
A tökéletes nepotista termék.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Henriknek mondjuk most pont igaza van.Elég gyakran (amíg néztem M4 stúdiót)
Kenny
Mit mondott most?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hollandok is vágtak egy ötöst azért
több mint 1 éve
Ilyet is rég láttam, hogy csak 1 perc hosszabbítás.Mondjuk jól jött most…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Az melyik meccs volt? Itthoni angolok elleni 0-4 Vb selejtező?Ez a Rossi éra legsúlyosabb vereségeÉs az előző legsúlyosabb szintén EB után jött.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Karácsony!! Ja és MP szemüvege is női, így nem lehet játszani a németek ellen.Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊Mindez + Gyurcsány és Soros miatt kaptunk ki.
somoskovig
iktriad
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ez a Rossi éra legsúlyosabb vereségeÉs az előző legsúlyosabb szintén EB után jött.
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dárdai is úgy védekezik, mint a fiam fifában (egymás után kitámad a védőkkel, és dicsőségesen elszáll, mint a győzelmi zászló)nagyobb lufi, mint az apja.
slowmotion
A tökéletes nepotista termék.
több mint 1 éve
Ez a Rossi éra legsúlyosabb veresége?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 1 éve
Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊Mindez + Gyurcsány és Soros miatt kaptunk ki.
somoskovig
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok Rossi interjújára.Kinek fog megint üzenni? Megint a szurkolók lesznek a hozzá nem értők?
Gazdagba most nem tud belerúgni😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ha kikapnak otthon bosnyákoktól 100% lapát
több mint 1 éve
Origon mi a mondás, ellenünk a bíró, sok a migrans a nemet csapatban, szurkolásban mi nyerünk? 😊
több mint 1 éve
5-0 ide vagy oda, én lassan Rossi helyett is lehet nézelődni van-e esetleg jobb alternatíva. Mert a nagy túlteljesítés után hatalmas a mostani szenvedés.Pont ezen agyaltam én is. Az EB után úgy voltam vele, h meg maradjon, de így, h nemhogy nem fejlődött a játék, hanem meg rosszabb is lett lehet érdemes lenne lassan mást kipróbálni, ha nem javul a játék a következő meccseken se.
Heisman nádor
„History is a set of lies agreed upon.”