NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát jobb mint a végbél kúp 😁Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Rákerestem: parfümolaj.
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mondjuk ezzel pont nem hazudottna akkor hallgassunk meg egy végtelenül szerény Hornyák nyilatkozatot 😀Jók voltunk
petey
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Te jó ég, ettől nincs lejjebbMi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Rákerestem: parfümolaj.
- JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Rákerestem: parfümolaj.
- JC6
több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?
- JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?Roham brigád jel
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Mi a pocsom az a Super Z a Fradi mezén?
több mint 1 éve
na akkor hallgassunk meg egy végtelenül szerény Hornyák nyilatkozatot 😀Milyen ízesen beszél
petey
több mint 1 éve
Attól függetlenül, hogy a Felcsút szopjon elefántot, a Fio megérdemli. Utálom az olyan csapatokat, amelyek simán megszórhatnák az ellenfelet, de inkább próbálnak ráülni az egygólos vezetésre.
több mint 1 éve
na akkor hallgassunk meg egy végtelenül szerény Hornyák nyilatkozatot 😀Jók voltunk
petey
Draft

több mint 1 éve
lattunk mar olyat, hogy a Fiorentina eldobott egy magyar csapat elleni meccset😃
több mint 1 éve
na akkor hallgassunk meg egy végtelenül szerény Hornyák nyilatkozatot 😀
több mint 1 éve
Akkor Clark (Salzburg, 10 millió font), van Berg (Brentford, 25 millió font) és Blair is távozott a fiatalok közül.Clarkot nagyon sajnálom, benne volt fantázia.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
F@sazopó Felcsuti tolvajok…majd otthon szopnak..
több mint 1 éve
Meg behozták az alapkezdőketElfogyott a Kraft....plusz a Fio elkezdte komolyan venni a meccsetszép teljesítmény ez mindentől függetlenülebbe nsiman benne van egy 3-2, 4-2-es vereseg sajnana mar 3-2 😕
YoungZeeZee
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elfogyott a Kraft....plusz a Fio elkezdte komolyan venni a meccsetszép teljesítmény ez mindentől függetlenülebbe nsiman benne van egy 3-2, 4-2-es vereseg sajnana mar 3-2 😕
YoungZeeZee
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Draft

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
sztem isszép teljesítmény ez mindentől függetlenülebbe nsiman benne van egy 3-2, 4-2-es vereseg sajnana mar 3-2 😕
YoungZeeZee
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
3 magyar az utolso korben... ez nem rossz sztem
több mint 1 éve
szép teljesítmény ez mindentől függetlenülebbe nsiman benne van egy 3-2, 4-2-es vereseg sajnana mar 3-2 😕
YoungZeeZee
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
ebbe nsiman benne van egy 3-2, 4-2-es vereseg sajnana mar 3-2 😕
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Na, ez a Kean gól 1/1 második Felcsút gól
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eddig ugye tiszta bevétel eladásokból ~55m
A kemény, hogy Kelleher ha megy aligha lesz 35-40m font alatt.
Plusz még pár 1-2 milliós is benne van továbbá.
Ha ilyen nyereséges nyár után 0 érkező lesz (Mamardashvilit ha hozzuk is 30m lesz kb), akkor nagyon furcsa a 0 egyéb érkező. Edwardsék eddig is azt csinálták korábban, hogy ha nem jön az A kiszemelt nem hozták el a B-t. Ez volt anno Beckernél és Virgilnél is amíg nem sikerült őket megszerezni inkább vártak... De ez a 6-os poszt nagyon aggasztó. Plusz azért CB is baromi vékony így hogy elment van den Berg is főleg (jó ő nem volt eddig se keretbe de idén ugye ott lett volna az esély h no4 CB legyen).
VVD, Quansah és Konaté van a posztra.
Úgy, hogy Virgil 33 éves, Konaté sose volt 3 egybefüggő hónapig egészséges, Quansah meg nagyon jó volt tavaly de főleg a semmiből érkezve. Nyitóhéten le is szedte Slot félidőben mert nem volt épp jó.
A 4. cb jelenleg Joe Gomez (aki ugye védelmi jolly joker (ezért is imádom)), de ha ő épp máshol kell játszon akkor Nathaniel Phillips és akadémisták vannak.
Ha 6os nem is jön egy CB nagyon kellene.
Ha a 2 szél egészséges marad és Gomez full time CB tud lenni meg-meg vagyunk de azért ez 1 sérülésre van a katasztrófa közeli helyzettől. Mindezt 8 bl meccs, pl és hazai kupák mellett. Ugye emlékszünk pár éve hogy rohadt le egy ennél még bővebb CB sor és ment kukába a szezon majdnem.
alatriste
elvileg a 17 éves Nallo jó benyomást keltett, de én akkor se bánnám még egy CB érkezését
(Mo Simakan nemtom hogy jó lenne-e)
Negritis, a vajda