NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hé Európa, jövünk!
több mint 1 éve
Nagy Zsolti megint kiharcolt egy tizit, mint anno az angolok ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem tudom volt-e már izlandi csapat a csoportkörben, de andorrai még biztosan nem volt.De most egymás ellen játszanak a konferencia playoffban.
több mint 1 éve
Itthon 1-1 és 11-esek döntenek majd a továbbjutásról
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Faszom, ilyen nincs
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Azt hiszem, maradok az első variációnál.Ha a Paksnak sikerülne idegenben kihúzni döntetlenre, odahaza pedig nyerne, akkor továbbjutna.Annyiban módosítanék: ha a Paks győz idegenben, akkor otthon már elég egy döntetlen is.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Áttolódtak egy kaszinóba?Infóim szerint Pintér Atesz legugrott a héten Paksra Gyurihoz kicsit tolódniHa a Paksnak sikerülne idegenben kihúzni döntetlenre, odahaza pedig nyerne, akkor továbbjutna.Annyiban módosítanék: ha a Paks győz idegenben, akkor otthon már elég egy döntetlen is.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Infóim szerint Pintér Atesz legugrott a héten Paksra Gyurihoz kicsit tolódniHa a Paksnak sikerülne idegenben kihúzni döntetlenre, odahaza pedig nyerne, akkor továbbjutna.Annyiban módosítanék: ha a Paks győz idegenben, akkor otthon már elég egy döntetlen is.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Gyuri azóta megtanulta a leckét. Csak a nagyszéria.Feldobta az MVM számláim árát egy éjszaka alatt a piros5-reKaszinós, nem bundázós.Mondjuk ez eléggé upsetGyuribá erre fogadott?
zacknorb
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 1 éve
Aszongya az albán pék az utca túloldaláról ordítva, h Böde rendesen megvajazta a králokat
több mint 1 éve
Ha a Paksnak sikerülne idegenben kihúzni döntetlenre, odahaza pedig nyerne, akkor továbbjutna.Annyiban módosítanék: ha a Paks győz idegenben, akkor otthon már elég egy döntetlen is.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Feldobta az MVM számláim árát egy éjszaka alatt a piros5-reKaszinós, nem bundázós.Mondjuk ez eléggé upsetGyuribá erre fogadott?
zacknorb
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Faterral ma azt beszéltük , hogy a Fradinak az lenne a legjobb ha a Chelsea fiókcsapata lenne. Egy egész kezdő 11-et kaphatna és olyan játékosok lennének a pályán, akik meg akarják mutatni, hogy képesek magas színvonalon játszani. Nem úgy, mint az afrikai D válogatott.Ryan Reynoldsék elvileg egyeztetnek Boehli-vel, h a Wrexham legyen a fiókcsapat
Toto21
több mint 1 éve
Kaszinós, nem bundázós.Mondjuk ez eléggé upsetGyuribá erre fogadott?
zacknorb
Willie Parker
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Megkockáztatom, Böde>Básszé
több mint 1 éve
Mondjuk ez eléggé upset
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Böde Dani ma zsíroskenyér mode-ban tolja
több mint 1 éve
Böde még mindig fasza 😊
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
akurvaélet 😀
több mint 1 éve
Öreg Böde gec megint megvillant
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha már elsőre 11-est fújt, meg akarta mutatni, milyen nehéz döntés nem megadni 😀Szép 11-es lenne 😊Ezen mi az anyját néz ennyit? Még innen Paksról se volt semmi.
csipkelli
Matthew99
több mint 1 éve
Szép 11-es lenne 😊Ezen mi az anyját néz ennyit? Még innen Paksról se volt semmi.
csipkelli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.