NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Neuer visszavonult a válogatott szerepléstől. Tor Stegen megmutathatja …Úgy érted megTorolja, hogy eddig nem ő volt a kezdő?
csebi
több mint 1 éve
mütyürland-slovan 1-1
több mint 1 éve
Amúgy Nagy Miki Weitnert akarta hozni, de Csányi átnyúlt felette Gerával.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
De, ahogy ide lett véve, ugyanúgy el is lehetne küldeni. Vagy legalábbis meggyőzni, hogy álljon fel. De hát szemmel láthatóan nincs erre akarat...Nagy Miklós 20%-ban tulajdonosa a Vasasnak, nem lehet őt csak úgy kibaszni. Pláne nem Csányinak, aki csak annyiban kötődik a klubhoz, hogy az általa vezetett Bank a főszponzor.Hogy Csányi vagy Nagy György kibassza. Csak ők még szemmel láthatóan leszarják. Csányi is csak annyira bír beleugatni, hogy csak magyar játékosok meg magyar edző lehet.Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?Nagy MikiKi a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Jughead

több mint 1 éve
Nagy Miklós 20%-ban tulajdonosa a Vasasnak, nem lehet őt csak úgy kibaszni. Pláne nem Csányinak, aki csak annyiban kötődik a klubhoz, hogy az általa vezetett Bank a főszponzor.Hogy Csányi vagy Nagy György kibassza. Csak ők még szemmel láthatóan leszarják. Csányi is csak annyira bír beleugatni, hogy csak magyar játékosok meg magyar edző lehet.Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?Nagy MikiKi a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
több mint 1 éve
Hogy Csányi vagy Nagy György kibassza. Csak ők még szemmel láthatóan leszarják. Csányi is csak annyira bír beleugatni, hogy csak magyar játékosok meg magyar edző lehet.Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?Nagy MikiKi a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Majd megyek továbbrugdosom legfeljebb. Vagy mehet Kondás meg Kabát valóságshowjába is bohóckodni Albániába 😄Olvastam én is, de Mezőkövesdről Győrbe át kell menni BudapestenÁllítólag Győrbe tartwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-infoFelkészül Kutyaaaa
Egyszer kap ki a csapat, azonnal elküldenek? Micsoda igazságtalanság!
csipkelli
zacknorb
warr_b
zacknorb

több mint 1 éve
Olvastam én is, de Mezőkövesdről Győrbe át kell menni BudapestenÁllítólag Győrbe tartwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-infoFelkészül Kutyaaaa
csipkelli
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kirilenko kicsit öregMi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?Nagy MikiKi a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
bár a vasasba még most is beférne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?Nagy MikiKi a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Állítólag Győrbe tartwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-infoFelkészül Kutyaaaa
csipkelli
zacknorb

több mint 1 éve
Neuer visszavonult a válogatott szerepléstől. Tor Stegen megmutathatja …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kinsley Sokari 29 éves nigériai középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Anno szerepelt a nigériai utánpótlás válogatottban, meg egyszer a felnöttek közt.nem túl fiatal?
Utolsó csapata a Pharco FC ( Egyiptom). Szerintem a profilja megfelel a Fradi elvárásainak. Tapasztalt, ereje teljében lévö, szabadon igazolható, magasan jegyzett afrikai bajnokságban játszott.
Szerintem írjunk gyorsan Hajnal Tominak, nehogy lecsapjon rá a Manchester City.
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kinsley Sokari 29 éves nigériai középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Anno szerepelt a nigériai utánpótlás válogatottban, meg egyszer a felnöttek közt.Utolsó csapata a Pharco FC ( Egyiptom). Szerintem a profilja megfelel a Fradi elvárásainak. Tapasztalt, ereje teljében lévö, szabadon igazolható, magasan jegyzett afrikai bajnokságban játszott.
Szerintem írjunk gyorsan Hajnal Tominak, nehogy lecsapjon rá a Manchester City.
több mint 1 éve
Nagy MikiKi a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Egyértelmű, hogy Gézafiam a megoldás. Mielőtt visszahívja az Újpest, hogy újra megmentse őket.Hogyne, mé nem minnyá Gézafijam?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-infoFelkészül Kutyaaaa
csipkelli
zacknorb
Sonkabá jön a kettőtől, kérdés hogy kap-e rendesen időt, vagy pár meccs múlva jön valami szokásos edzőfenomén, mint pl Pintér, ha már a kölkét leigazoltuk...
warr_b
Ha folytatják a Fradi vonalat, van egy edző, aki szereti a pénzt és Budapestet, Thomas Doll!
Ha Csányi Kubatovot akarja bosszantani, akkor egy Máté Csabával megvalósuló feljutás az igazán nagy ütés 😊
több mint 1 éve
Mondjuk Giorgi egy nagy lóbaszó srác elég top fizikummal. Lehet átnevelik 6-osnak :/ Nem tudom Gravenberch nem nyomta rosszul de ne egy chempo csapat elleni játékból induljunk ki. Sajnos ez a poszt idén úgy néz ki még egy évig kényszermegoldásokkal lesz tele... 😕 Így a BL helyért kell kűzdeni sajnos a top2-höz kevés lesz ez. (Persze mint mondottam volt többször már a múltban ha a BL hely megvan nekem sose csalódás a szezon, új edzővel plána nem lenne).Vagy elmegy jövőre levezetni az arabokhoz, és akkor jó pénzt kapunk érte, vagy apróért hazamegy. Én ezt a két lehetőséget tudom elképzelni, attól függően ő melyiket akarja majd. Vagy lehet marad a grúz még egy évet Valenciában, a fene tudja. Különös deal ez így mindenképpen, de a kapusposztot újabb 10 évre sikerült megoldani.Kicsit olyan érzés hogy nem tudnak kit venni, ezért valahogy megszereznek egy jó játékost. Viszont Alisson a világ az egyik na nem a legjobb kapusa. Befektetés a távoli jövőbe. Szerintem Alisson pedig csak akkor megy el ha jön nagy pénzes offer Arábiából, különben úgy döntenek hogy belőle nem pénzzel szállnak ki, ahogy Salahnál, KDB-nél is így lesz/lehet esetleg.Tudja a fene mi a terv. Eredetileg két évre ment volna kölcsönbe Bournemouthba, ebből lesz egy év Valencia. Nem gondolom, hogy Alisson árán akarna majd nyerészkedni a csapat jövőre.Elvileg "close" a Mamardashvili szerződés, 40 millió euró, és végül Valenciában marad még egy évet.Elég speciális piac a kapusposzt, ezzel nem nyomjátok le a picsába Alisson árát?
Sepp van den Berg pedig úgy néz ki hogy a Brentfordba megy 20 millióért.
Mikey
Tony Adams
Mikey
Bournemouthnak két évre kölcsönre az hatalmas deal lehetett volna.
Heisman nádor
Ha már kezdő szintű DM-et nem tudunk igazolni évek óta...
Mikey

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ki a mókamiki?warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Sajnos kb. ennyi van benne, több nem nagyon.Ez igazából a nagykövet pozijaVan klub olyan nyitott pozícióval, hogy "meccsek alatt a díszpáholyban üldögélő, szimpatikus legenda"?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-infoKiváncsi vagyok milyen pozíciót sikerül ezek után Gerának találni...
csipkelli
gabokocka
Kampman
De Gera Zoli a WBA-nal vagy a Fradinal lesz az
zacknorb
több mint 1 éve
Ez igazából a nagykövet pozijaVan klub olyan nyitott pozícióval, hogy "meccsek alatt a díszpáholyban üldögélő, szimpatikus legenda"?www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-infoKiváncsi vagyok milyen pozíciót sikerül ezek után Gerának találni...
csipkelli
gabokocka
Kampman
De Gera Zoli a WBA-nal vagy a Fradinal lesz az
Poloska vagyok.