NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Neuer visszavonult a válogatott szerepléstől. Tor Stegen megmutathatja …
csebi
Úgy érted megTorolja, hogy eddig nem ő volt a kezdő?

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
mütyürland-slovan 1-1
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Ez de szar lesz.
 www.youtube.com/watch?v=35S7zTBFRhQ&ab_channel=UR%C2%B7Cristiano

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy Nagy Miki Weitnert akarta hozni, de Csányi átnyúlt felette Gerával.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b jól nyomtad a voodo-t 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Nem elég jól, mókamiki még nem takarodott el... próbálkozom tovább. 😄
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
Mi kellene ahhoz ,hogy ő is menjen?
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
Hogy Csányi vagy Nagy György kibassza. Csak ők még szemmel láthatóan leszarják. Csányi is csak annyira bír beleugatni, hogy csak magyar játékosok meg magyar edző lehet.
warr_b
Nagy Miklós 20%-ban tulajdonosa a Vasasnak, nem lehet őt csak úgy kibaszni. Pláne nem Csányinak, aki csak annyiban kötődik a klubhoz, hogy az általa vezetett Bank a főszponzor.
Jughead
De, ahogy ide lett véve, ugyanúgy el is lehetne küldeni. Vagy legalábbis meggyőzni, hogy álljon fel. De hát szemmel láthatóan nincs erre akarat...

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 211
Mindenkit ki lehet baszni egy vezetői pozícióból, mindegy hogy mellette még kisebbségi tulaj is Vlk vagy nem. Mondjuk fontos szempont kellene legyen, hogy a tulajokat komolyan érdekelje a klub és mellette ne pár tucat ember hőbörögjön miatta.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
Hogy Csányi vagy Nagy György kibassza. Csak ők még szemmel láthatóan leszarják. Csányi is csak annyira bír beleugatni, hogy csak magyar játékosok meg magyar edző lehet.
warr_b
Nagy Miklós 20%-ban tulajdonosa a Vasasnak, nem lehet őt csak úgy kibaszni. Pláne nem Csányinak, aki csak annyiban kötődik a klubhoz, hogy az általa vezetett Bank a főszponzor.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Ctrl Alt DeLigt xD

több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-info

Egyszer kap ki a csapat, azonnal elküldenek? Micsoda igazságtalanság!
csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Állítólag Győrbe tart
warr_b
Olvastam én is, de Mezőkövesdről Győrbe át kell menni Budapesten
zacknorb
Majd megyek továbbrugdosom legfeljebb. Vagy mehet Kondás meg Kabát valóságshowjába is bohóckodni Albániába 😄

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2024/08/gera-zoltan-tavozik-a-vasas-kispadjarol-ns-info

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Állítólag Győrbe tart
warr_b
Olvastam én is, de Mezőkövesdről Győrbe át kell menni Budapesten

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?
ThundersNFL a Paraszt
Kirilenko kicsit öreg
bár a vasasba még most is beférne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér
zacknorb
AK-47?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Állítólag Győrbe tart

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Neuer visszavonult a válogatott szerepléstől. Tor Stegen megmutathatja …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Kinsley Sokari 29 éves nigériai középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Anno szerepelt a nigériai utánpótlás válogatottban, meg egyszer a felnöttek közt.
Utolsó csapata a Pharco FC ( Egyiptom). Szerintem a profilja megfelel a Fradi elvárásainak. Tapasztalt, ereje teljében lévö, szabadon igazolható, magasan jegyzett afrikai bajnokságban játszott.

Szerintem írjunk gyorsan Hajnal Tominak, nehogy lecsapjon rá a Manchester City.
Toto21
nem túl fiatal?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Kinsley Sokari 29 éves nigériai középpályás szabadon igazolhatóvá vált. Anno szerepelt a nigériai utánpótlás válogatottban, meg egyszer a felnöttek közt.
Utolsó csapata a Pharco FC ( Egyiptom). Szerintem a profilja megfelel a Fradi elvárásainak. Tapasztalt, ereje teljében lévö, szabadon igazolható, magasan jegyzett afrikai bajnokságban játszott.

Szerintem írjunk gyorsan Hajnal Tominak, nehogy lecsapjon rá a Manchester City.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?
ThundersNFL a Paraszt
Nagy Miki
Vasas sportigazgató
Egy egoista gyökér

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010

csipkelli
Felkészül Kutyaaaa
zacknorb
Hogyne, mé nem minnyá Gézafijam?

Sonkabá jön a kettőtől, kérdés hogy kap-e rendesen időt, vagy pár meccs múlva jön valami szokásos edzőfenomén, mint pl Pintér, ha már a kölkét leigazoltuk...
warr_b
Egyértelmű, hogy Gézafiam a megoldás. Mielőtt visszahívja az Újpest, hogy újra megmentse őket.
Ha folytatják a Fradi vonalat, van egy edző, aki szereti a pénzt és Budapestet, Thomas Doll!
Ha Csányi Kubatovot akarja bosszantani, akkor egy Máté Csabával megvalósuló feljutás az igazán nagy ütés 😊
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elvileg "close" a Mamardashvili szerződés, 40 millió euró, és végül Valenciában marad még egy évet.

Sepp van den Berg pedig úgy néz ki hogy a Brentfordba megy 20 millióért.
Mikey
Elég speciális piac a kapusposzt, ezzel nem nyomjátok le a picsába Alisson árát?
Tony Adams
Tudja a fene mi a terv. Eredetileg két évre ment volna kölcsönbe Bournemouthba, ebből lesz egy év Valencia. Nem gondolom, hogy Alisson árán akarna majd nyerészkedni a csapat jövőre.
Mikey
Kicsit olyan érzés hogy nem tudnak kit venni, ezért valahogy megszereznek egy jó játékost. Viszont Alisson a világ az egyik na nem a legjobb kapusa. Befektetés a távoli jövőbe. Szerintem Alisson pedig csak akkor megy el ha jön nagy pénzes offer Arábiából, különben úgy döntenek hogy belőle nem pénzzel szállnak ki, ahogy Salahnál, KDB-nél is így lesz/lehet esetleg.
Bournemouthnak két évre kölcsönre az hatalmas deal lehetett volna.
Heisman nádor
Vagy elmegy jövőre levezetni az arabokhoz, és akkor jó pénzt kapunk érte, vagy apróért hazamegy. Én ezt a két lehetőséget tudom elképzelni, attól függően ő melyiket akarja majd. Vagy lehet marad a grúz még egy évet Valenciában, a fene tudja. Különös deal ez így mindenképpen, de a kapusposztot újabb 10 évre sikerült megoldani.

Ha már kezdő szintű DM-et nem tudunk igazolni évek óta...
Mikey
Mondjuk Giorgi egy nagy lóbaszó srác elég top fizikummal. Lehet átnevelik 6-osnak :/ Nem tudom Gravenberch nem nyomta rosszul de ne egy chempo csapat elleni játékból induljunk ki. Sajnos ez a poszt idén úgy néz ki még egy évig kényszermegoldásokkal lesz tele... 😕 Így a BL helyért kell kűzdeni sajnos a top2-höz kevés lesz ez. (Persze mint mondottam volt többször már a múltban ha a BL hely megvan nekem sose csalódás a szezon, új edzővel plána nem lenne).

Liverpool Fc
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Ki a mókamiki?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 211
Nem edzőkérdés van, ez semmit nem fog megoldani. Mókamihály amíg nem takarodik el addig tökmind1 ki lesz az edző, mert ő beleszól és ezért komoly embert nem tudsz leigazolni edzőnek Kb 3 éve ifolyamatosan mantrázzuk

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972

csipkelli
Kiváncsi vagyok milyen pozíciót sikerül ezek után Gerának találni...
gabokocka
Van klub olyan nyitott pozícióval, hogy "meccsek alatt a díszpáholyban üldögélő, szimpatikus legenda"?
Kampman
Ez igazából a nagykövet pozija
De Gera Zoli a WBA-nal vagy a Fradinal lesz az
zacknorb
Sajnos kb. ennyi van benne, több nem nagyon.

több mint 1 éve

csipkelli
Kiváncsi vagyok milyen pozíciót sikerül ezek után Gerának találni...
gabokocka
Van klub olyan nyitott pozícióval, hogy "meccsek alatt a díszpáholyban üldögélő, szimpatikus legenda"?
Kampman
Ez igazából a nagykövet pozija
De Gera Zoli a WBA-nal vagy a Fradinal lesz az

Poloska vagyok.