Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Tudom és készHonnan tudjátok mi van az FK főoldalán. Löfli ide kéne 2 ban.Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?Pont ezt kérdeztem ebben a pillanatban az oldalszervíz topicban 😛
Willie Parker
dande2
Sixo
youtu.be/1ykJ1tBR4jg?si=ywzDQGIcWb2mOb3F
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Honnan tudjátok mi van az FK főoldalán. Löfli ide kéne 2 ban.Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?Pont ezt kérdeztem ebben a pillanatban az oldalszervíz topicban 😛
Willie Parker
dande2
több mint 1 éve
Na azért ez nem igaz. Bár az igen, hogy az NB II 9. helyezettje adja az utánpótlás válogatott több tagját is...A válogatott cseresora lehet bajban lenne pár Mennyei meccsen, és ez elég nagy kritika...A válogatott egy rész a Honvédba nem férne be
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
ENEOS helyett mindig ELIOS-ra asszociálok, szóval működik az emegyes egyperc
több mint 1 éve
Marco tropojábólSzerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Azt hittem miattam, nálam jelentem nincs komoly probléma
ThundersNFL a Paraszt
Általában az albán pék szomszéddal nézzük a meccseket.És akkor te már tudod az olcsó péksütemény titkát?
Óriási dilemmát fog okozni a Magyarország-Albánia EB döntő!
Willie Parker
r.baggio
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?Pont ezt kérdeztem ebben a pillanatban az oldalszervíz topicban 😛
Willie Parker
több mint 1 éve
A pék azt szokta mondani, hogy szar az egész, ezért nem fogyasztomSzerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Azt hittem miattam, nálam jelentem nincs komoly probléma
ThundersNFL a Paraszt
Általában az albán pék szomszéddal nézzük a meccseket.És akkor te már tudod az olcsó péksütemény titkát?
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?
több mint 1 éve
Szerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Azt hittem miattam, nálam jelentem nincs komoly probléma
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Gécsek Fannit már nekünk kell megvigasztalni
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Általában az albán pék szomszéddal nézzük a meccseket.Óriási dilemmát fog okozni a Magyarország-Albánia EB döntő!
több mint 1 éve
Szerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....
Draft

több mint 1 éve
Löfli vezette mind2 meccset.Mivel Warbb meg Löfli nyaral, ezen a hétvégén már harmadszor, ezért beírom én, hogy Kamerun - Zöld-Foki Köztársaság 4:1. Ezzel átvette 3 forduló után a vezetést a csoportban. Gambia - Seychelles Szigetek 5:1, a csoport utolsó 2 csapata ez a 2 még így is.Elmentek ezekre a meccsekre, ez a titok.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
A válogatott cseresora lehet bajban lenne pár Mennyei meccsen, és ez elég nagy kritika...A válogatott egy rész a Honvédba nem férne be
iktriad
több mint 1 éve
Mivel Warbb meg Löfli nyaral, ezen a hétvégén már harmadszor, ezért beírom én, hogy Kamerun - Zöld-Foki Köztársaság 4:1. Ezzel átvette 3 forduló után a vezetést a csoportban. Gambia - Seychelles Szigetek 5:1, a csoport utolsó 2 csapata ez a 2 még így is.Elmentek ezekre a meccsekre, ez a titok.
Sixo
több mint 1 éve
A válogatott cseresora lehet bajban lenne pár Mennyei meccsen, és ez elég nagy kritika...
több mint 1 éve
Izraelnek elvittük a békét
több mint 1 éve
Mivel Warbb meg Löfli nyaral, ezen a hétvégén már harmadszor, ezért beírom én, hogy Kamerun - Zöld-Foki Köztársaság 4:1. Ezzel átvette 3 forduló után a vezetést a csoportban. Gambia - Seychelles Szigetek 5:1, a csoport utolsó 2 csapata ez a 2 még így is.
több mint 1 éve
Általában át kell ugrani a háborús bannert21 mi?Fél dollárnak csak 21 van.I've got 99 likes
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
youtu.be/cDMhlvbOFaM?si=hxOs_xhlIXppo-oh
több mint 1 éve
igen21 mi?Fél dollárnak csak 21 van.I've got 99 likes
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=p-qfzH0vnOsyoutu.be/Fpu5a0Bl8eY?si=9Eo7j42O94n3lDWbI've got 99 likes
Willie Parker
Kampman
zacknorb
több mint 1 éve
21 mi?Fél dollárnak csak 21 van.I've got 99 likes
Willie Parker
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Fél dollárnak csak 21 van.I've got 99 likes
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
youtu.be/Fpu5a0Bl8eY?si=9Eo7j42O94n3lDWbI've got 99 likes
Willie Parker
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagy Zsolt....nem tudom ezt le akarta venni vagy ráemelni?
Draft