Soccer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ez a legjobb kimaradottak csapata, nem a legrosszabbaké. ☺️Sterling még ide se fért be 😊🏴 This England side is NOT going to the EUROs. 🤯 pic.twitter.com/dtjtUsiZpg
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2024
deyell
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
How did 𝗧𝗛𝗔𝗧 go in 😅 @MLS pic.twitter.com/hBiohzkpMA
— 433 (@433) June 6, 2024

Igen, ma jelentette be hogy nem jött helyreMaguire sérült vagy mi van?Amúgy ez valami ITV show hogy kettesével nem kapnak rózsát vagy mi? Ha jól olvastam holnap le kell adni a 26 játékost. Persze utána ha van sérülés stbGrealish is kimaradtMaddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Duff
Heisman nádor
davemayer
Heisman nádorYour #ThreeLions for #EURO2024! 🦁 pic.twitter.com/klzkNNTafI
— England (@England) June 6, 2024
Tony Adams
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Afganisztán-Katar 0-0, hmmGibraltár-Wales 0-0 KHM, KHM
warr_b
Poloska vagyok.

Sterling még ide se fért be 😊🏴 This England side is NOT going to the EUROs. 🤯 pic.twitter.com/dtjtUsiZpg
deyell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A Kongó-Nigert elhalasztották, egyelőre nem tudom, mi történtN
warr_b
Max lecserélték az
Lehet belga volt és rossz helyre állt
🏴 This England side is NOT going to the EUROs. 🤯 pic.twitter.com/dtjtUsiZpg
buhloone mindstate
Maguire sérült vagy mi van?Amúgy ez valami ITV show hogy kettesével nem kapnak rózsát vagy mi? Ha jól olvastam holnap le kell adni a 26 játékost. Persze utána ha van sérülés stbGrealish is kimaradtMaddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Duff
Heisman nádor
davemayer
Heisman nádorYour #ThreeLions for #EURO2024! 🦁 pic.twitter.com/klzkNNTafI
Tony Adams
Igen, már a rögbiben is megvan ez, kb csak idő kérdése ez isEz így értelmes, örülök azért hogy nem akartak visszafelé elindulni. Az első lépés hogy meg kell venni azt a technológiát ami a BL-ven is van, a második meg hogy olyanokat kell odaültetni akiknek van szeme, füle és beszélni is tudnak + agyuk is van. Ha ez létrejönne a faszságok minimum 90%-át azonnal ki lehetne küszöbölni.sztem az is fontos lenne hogy átvegyék az NFL szokását és mondják be hogy mit néz vissza mikor megáll a játék
davemayer
és hogy miért döntött hogy
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Crystal Palace are going to have 4 players at the European Championships as part of the England squad, the most of any club.
— HLTCO (@HLTCO) June 6, 2024
That’s an incredibly big feather in the cap for the club’s recruitment policy over the last few years. ❤️💙 pic.twitter.com/KjcTnOxFW7
Amúgy ez valami ITV show hogy kettesével nem kapnak rózsát vagy mi? Ha jól olvastam holnap le kell adni a 26 játékost. Persze utána ha van sérülés stbGrealish is kimaradtMaddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Duff
Heisman nádor
davemayer
Heisman nádor
Your #ThreeLions for #EURO2024! 🦁 pic.twitter.com/klzkNNTafI

Észak-Korea egy 92. perces győztes góllal nyert Szíria ellen, így még van esélyük a következő körbe jutni 😀Pont akartam írni.
Löfli
Megy az üzbég-türkmén derby, 2-1-re vezetnek a hazaiak.
Este 11-től meg Haiti-Saint Lucia!
Edit: ott a harmadik üzbég gól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Amúgy ez valami ITV show hogy kettesével nem kapnak rózsát vagy mi? Ha jól olvastam holnap le kell adni a 26 játékost. Persze utána ha van sérülés stbGrealish is kimaradtMaddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Duff
Heisman nádor
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ez így értelmes, örülök azért hogy nem akartak visszafelé elindulni. Az első lépés hogy meg kell venni azt a technológiát ami a BL-ven is van, a második meg hogy olyanokat kell odaültetni akiknek van szeme, füle és beszélni is tudnak + agyuk is van. Ha ez létrejönne a faszságok minimum 90%-át azonnal ki lehetne küszöbölni.sztem az is fontos lenne hogy átvegyék az NFL szokását és mondják be hogy mit néz vissza mikor megáll a játék
davemayer
és hogy miért döntött hogy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Grealish is kimaradtMaddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Duff
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Poloska vagyok.
Ez így értelmes, örülök azért hogy nem akartak visszafelé elindulni. Az első lépés hogy meg kell venni azt a technológiát ami a BL-ven is van, a második meg hogy olyanokat kell odaültetni akiknek van szeme, füle és beszélni is tudnak + agyuk is van. Ha ez létrejönne a faszságok minimum 90%-át azonnal ki lehetne küszöbölni.🚨 Official: Premier League clubs have voted to keep VAR! 🏴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2024
It was also agreed that improvements should be made for the benefit of the game and supporters. pic.twitter.com/NZ5vWbK4k4
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
🚨 Official: Premier League clubs have voted to keep VAR! 🏴
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2024
It was also agreed that improvements should be made for the benefit of the game and supporters. pic.twitter.com/NZ5vWbK4k4
Poloska vagyok.
Most Izraellel játszunk, jövőre meg lehet a ruszkikkal.Nagyon adnám azt a túrát😃
Ha a trend folytatódik, megyünk mi még Észak-Koreába is!! 😊
athletistic.com/football/594381.html
Go Vikings!