Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Caniggia Ginola Elva, az Erfurt csatára révén vezet Lucia, remek ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

deyell
Sterling még ide se fért be 😊
r.baggio
Ez a legjobb kimaradottak csapata, nem a legrosszabbaké. ☺️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Az év gólja:

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben a Serie D felsőházi playoffban Trapani-Campobasso döntő lesz 🙂

több mint 1 éve
Ott az egyenlítő gól a kongói DK-tól!!

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Maddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.
Duff
Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Heisman nádor
Grealish is kimaradt
davemayer
Amúgy ez valami ITV show hogy kettesével nem kapnak rózsát vagy mi? Ha jól olvastam holnap le kell adni a 26 játékost. Persze utána ha van sérülés stb
Heisman nádor

Tony Adams
Maguire sérült vagy mi van?
Sixo
Igen, ma jelentette be hogy nem jött helyre

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya
Afganisztán-Katar 0-0, hmm
warr_b
Gibraltár-Wales 0-0 KHM, KHM

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Afganisztán-Katar 0-0, hmm

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 339 — no es importante

deyell
Sterling még ide se fért be 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
A Kongó-Nigert elhalasztották, egyelőre nem tudom, mi történt
warr_b
N
Max lecserélték az elnököt szövkapot a félidőben…
Lehet belga volt és rossz helyre állt
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Maddison kimaradt a végső keretből. Oké, hogy szezon második felére visszaesett a formája, de azért ne szórakozzunk már... Southgate tiszta retardált.
Duff
Gallagheren és Grealishen kívül mindegyik más középpályást simán előbb választanám, de az előbbi más pozíció. És még tovább kell szűkíteni.
Heisman nádor
Grealish is kimaradt
davemayer
Amúgy ez valami ITV show hogy kettesével nem kapnak rózsát vagy mi? Ha jól olvastam holnap le kell adni a 26 játékost. Persze utána ha van sérülés stb
Heisman nádor

Tony Adams
Maguire sérült vagy mi van?

több mint 1 éve
Ez így értelmes, örülök azért hogy nem akartak visszafelé elindulni. Az első lépés hogy meg kell venni azt a technológiát ami a BL-ven is van, a második meg hogy olyanokat kell odaültetni akiknek van szeme, füle és beszélni is tudnak + agyuk is van. Ha ez létrejönne a faszságok minimum 90%-át azonnal ki lehetne küszöbölni.
davemayer
sztem az is fontos lenne hogy átvegyék az NFL szokását és mondják be hogy mit néz vissza mikor megáll a játék
és hogy miért döntött hogy
Negritis, a vajda
Igen, már a rögbiben is megvan ez, kb csak idő kérdése ez is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Duff
Heisman nádor
Grealish is kimaradt
davemayer
Heisman nádor
több mint 1 éve
A Kongó-Nigert elhalasztották, egyelőre nem tudom, mi történt

több mint 1 éve
Észak-Korea egy 92. perces győztes góllal nyert Szíria ellen, így még van esélyük a következő körbe jutni 😀
Löfli
Pont akartam írni.

Megy az üzbég-türkmén derby, 2-1-re vezetnek a hazaiak.

Este 11-től meg Haiti-Saint Lucia!

Edit: ott a harmadik üzbég gól

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 812 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Észak-Korea egy 92. perces győztes góllal nyert Szíria ellen, így még van esélyük a következő körbe jutni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 076 — "Montoya por favor!"
Duff
Heisman nádor
Grealish is kimaradt
davemayer

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
Ez így értelmes, örülök azért hogy nem akartak visszafelé elindulni. Az első lépés hogy meg kell venni azt a technológiát ami a BL-ven is van, a második meg hogy olyanokat kell odaültetni akiknek van szeme, füle és beszélni is tudnak + agyuk is van. Ha ez létrejönne a faszságok minimum 90%-át azonnal ki lehetne küszöbölni.
davemayer
sztem az is fontos lenne hogy átvegyék az NFL szokását és mondják be hogy mit néz vissza mikor megáll a játék
és hogy miért döntött hogy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Duff
Heisman nádor
Grealish is kimaradt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya
Sunil Chhetri, the world's third-highest active international goalscorer, will represent India for the final time today.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

zacknorb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Most Izraellel játszunk, jövőre meg lehet a ruszkikkal.
Ha a trend folytatódik, megyünk mi még Észak-Koreába is!! 😊

athletistic.com/football/594381.html
Go Vikings!
Nagyon adnám azt a túrát😃