Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapember200 millió a kivasarlasi ára 😂
Ó jajj, mi lesz most velünk...
warr_b
több mint 1 éve
az a 2002-es VB német szereplésre hajazó meglepetés lenne 😀2016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes PortugáliaIdén a gyöztes DEUTSCHLAND lesz! Portugál - Német döntövel!
2024: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes Portugália (?)
Lol
warr_b
Toto21
több mint 1 éve
"He's sat next to Harry Kane for breakfast!" 😅
— BBC Sport (@BBCSport) June 7, 2024
Adam Wharton's dad couldn't be prouder of his son 🥰@BBCLancsSport #BBCFootball pic.twitter.com/etMr3SDi0D
több mint 1 éve
Vihettétek volna anno Gakpoval együtt a PSV-ből, jó volt már akkor isNem is értem a kihagyását. Baromi jó volt idén és nyáron az egyik nagy angol csapat le fog tenni érte 60-80M-t. Bal lábas, labdával se ügyetlen angol középhátvéd aki védekezni is remekül tud (nem csak modern h felfelé jó) nagyon sajnálom, hogy ő esélytelen arra, hogy átigazoljon a Stanley Park túloldalára.Na, nálam Branthwaite sokkal jobban kellene a keretbe, mint Grealish vagy MaddisonBranthwaitet nagyon hiányolom, nálam lehet simán érvelni úgy hogy ő a kezdő.Guehi, Stones. amúgy szerintem is kellene Branthwaite ebbe a keretbe.
alatriste
deyell
zacknorb
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Én tényleg nem értem, hogy képesek megint tökön lőni magukat...Nem is értem a kihagyását. Baromi jó volt idén és nyáron az egyik nagy angol csapat le fog tenni érte 60-80M-t. Bal lábas, labdával se ügyetlen angol középhátvéd aki védekezni is remekül tud (nem csak modern h felfelé jó) nagyon sajnálom, hogy ő esélytelen arra, hogy átigazoljon a Stanley Park túloldalára.Na, nálam Branthwaite sokkal jobban kellene a keretbe, mint Grealish vagy MaddisonBranthwaitet nagyon hiányolom, nálam lehet simán érvelni úgy hogy ő a kezdő.Guehi, Stones. amúgy szerintem is kellene Branthwaite ebbe a keretbe.
alatriste
deyell
zacknorb
alatriste
És erre akkor jön Délkapu hitvány deffenzív focija... Ja, csak normális védő nem lesz hozzá, Walker majd fut mindenkivel is.
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapemberNB1
Ó jajj, mi lesz most velünk...
warr_b
több mint 1 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii-tavozhat-a-vasastol-a-korabbi-alapemberÓ jajj, mi lesz most velünk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
én megmondtam. 3 éve az Olasz gyözelem is bejött 😛 Pedig senki se gondolta. 😀www.youtube.com/watch?v=ZtLN04rKpK42016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes PortugáliaIdén a gyöztes DEUTSCHLAND lesz! Portugál - Német döntövel!
Lol
warr_b
Toto21
empty taxi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ZtLN04rKpK42016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes PortugáliaIdén a gyöztes DEUTSCHLAND lesz! Portugál - Német döntövel!
Lol
warr_b
Toto21

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Tegnap jött e-mail hogy maradtak még EB-jegyek. Pont gép előtt voltam.Jó hely lehet, nekem kettes kategória van 150-ért
Gyorsan belépek, magyar - svajc, 7 db jegy, darabja 700 €.
Jó lesz a tv😃
Amúgy 10 perc alatt elfogyott. Nincs is baj ebben az országban.
- JC6
több mint 1 éve
2016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes PortugáliaIdén a gyöztes DEUTSCHLAND lesz! Portugál - Német döntövel!
Lol
warr_b
több mint 1 éve
2016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes Portugáliaerre most jó esély van, mert nagyon erős a keretük.
Lol
warr_b
buhloone mindstate
több mint 1 éve
2016: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes Portugália2024: FA-kupa győztese a MU, BL-győztes a RM, EB-győztes Portugália (?)
Lol

több mint 1 éve
Közben Bolla Bendi Rapid Wien hivatalos
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valahogy nem érzem most hogy ez a túra megérne nekem 300-400k-t. Pedig imádtam volna élőben a Flower of Scotland-ot, és a magyar győzelmet.Tegnap jött e-mail hogy maradtak még EB-jegyek. Pont gép előtt voltam.Haverom a skótra háromszázért vett.
Jó lesz a tv😃
- JC6
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Nekem meg aszonta blocked
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nincs is baj ebben az országban.Régi igazság, hogy mindenkinek arra van pénze, amire akarja hogy legyen.
- JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Tegnap jött e-mail hogy maradtak még EB-jegyek. Pont gép előtt voltam.Haverom a skótra háromszázért vett.
Jó lesz a tv😃
- JC6
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Tegnap jött e-mail hogy maradtak még EB-jegyek. Pont gép előtt voltam.Gyorsan belépek, magyar - svajc, 7 db jegy, darabja 700 €.
Jó lesz a tv😃
több mint 1 éve
Nem is értem a kihagyását. Baromi jó volt idén és nyáron az egyik nagy angol csapat le fog tenni érte 60-80M-t. Bal lábas, labdával se ügyetlen angol középhátvéd aki védekezni is remekül tud (nem csak modern h felfelé jó) nagyon sajnálom, hogy ő esélytelen arra, hogy átigazoljon a Stanley Park túloldalára.Na, nálam Branthwaite sokkal jobban kellene a keretbe, mint Grealish vagy MaddisonBranthwaitet nagyon hiányolom, nálam lehet simán érvelni úgy hogy ő a kezdő.Guehi, Stones. amúgy szerintem is kellene Branthwaite ebbe a keretbe.
alatriste
deyell
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Na, nálam Branthwaite sokkal jobban kellene a keretbe, mint Grealish vagy MaddisonBranthwaitet nagyon hiányolom, nálam lehet simán érvelni úgy hogy ő a kezdő.Guehi, Stones. amúgy szerintem is kellene Branthwaite ebbe a keretbe.
alatriste
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Guehi, Stones. amúgy szerintem is kellene Branthwaite ebbe a keretbe.Ki a tököm lesz így a 2 kezdő CB? Guehivel nincs bajom de Dunkot azért erősnek érzem egy EB-re. Nincs 10 válogatottsága se erre 32 évesen EB-re megy. Stones, Guehi kezdő sor lesz? Gomez inkább mindenes mintsem stabil kezdő (ha tisztán CB-nek hívták be akkor Quansah lehet jobb lett volna, mindenesnek tökéletes).Ez a legjobb kimaradottak csapata, nem a legrosszabbaké. ☺️Sterling még ide se fért be 😊🏴 This England side is NOT going to the EUROs. 🤯 pic.twitter.com/dtjtUsiZpg
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2024
deyell
r.baggio
Mikey
Amúgy nagyon kellett volna nagyorrHanry ide hátra nekik.
Branthwaitet nagyon hiányolom, nálam lehet simán érvelni úgy hogy ő a kezdő.
alatriste
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ki a tököm lesz így a 2 kezdő CB? Guehivel nincs bajom de Dunkot azért erősnek érzem egy EB-re. Nincs 10 válogatottsága se erre 32 évesen EB-re megy. Stones, Guehi kezdő sor lesz? Gomez inkább mindenes mintsem stabil kezdő (ha tisztán CB-nek hívták be akkor Quansah lehet jobb lett volna, mindenesnek tökéletes).Ez a legjobb kimaradottak csapata, nem a legrosszabbaké. ☺️Sterling még ide se fért be 😊🏴 This England side is NOT going to the EUROs. 🤯 pic.twitter.com/dtjtUsiZpg
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2024
deyell
r.baggio
Mikey
Amúgy nagyon kellett volna nagyorrHanry ide hátra nekik.
Branthwaitet nagyon hiányolom, nálam lehet simán érvelni úgy hogy ő a kezdő.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Annyira nincs pénz Barcelonában, hogy mostanra már szatyrokkal fociznak.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) June 6, 2024
több mint 1 éve
Caniggia Ginola Elva, az Erfurt csatára révén vezet Lucia, remek ☺️Haiti megfodította a második félidőben, és hozta a papírformát 😕
warr_b
Aruba ellen lehet javítani.