NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Oddsnövelés lvl Leverkusen 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nemá Srácok tippmix oldal le is fagyott...És egy 3,5 feletti gól sem árt még rámikor kell tenni a Leverkusen ikszet?én a nyolcvanadik percig várnék
Löfli
slowmotion
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
pont írni akartam, hogy remélem nem a döntőben szakad meg a sorozategyszer már átéltem...
több mint 1 éve
mikor kell tenni a Leverkusen ikszet?én a nyolcvanadik percig várnék
Löfli
több mint 1 éve
mikor kell tenni a Leverkusen ikszet?Ha elég magas az odds
Löfli
Ja, és 2000 euróval #nyilván
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
mikor kell tenni a Leverkusen ikszet?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ha nem vagy hátrányban, nem tudsz a 90+. percben fordítani.
több mint 1 éve
Alonso kiégett, ezt ideje lenne észrevenniAz Aston Martinnál nem így vélekednek. 😀
ozibozi
több mint 1 éve
meg akkor a német kupában ki játszana? a Bayer tartalékcsapata?Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
nagir
Kampman
több mint 1 éve
😀 defense level 100A Leverkusen már gyűjti a hátrányt a 90+ perces fordításhoz/X-hez. 😀
petey
több mint 1 éve
Alonso kiégett, ezt ideje lenne észrevenni
több mint 1 éve
csing csing
több mint 1 éve
Nem lellett volna konfetti ligát csinálni ugye 😁Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
nagir
Kampman

több mint 1 éve
Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
nagir
több mint 1 éve
Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Ki mit vár az esti meccstől?Falkonsz vin.🤣
Én azt mondom, az oddsok ellenére behúzza idegenben az Olimpia Asuncion 😁
warr_b
Szerkesztette: nagir

több mint 1 éve
Holender öt meccses eltiltás 🤣🤣🤣Rohadt tetves korrupt szarházi férgek.

több mint 1 éve
Idekapcsolok erre Bradyről meg a Giants-ről van szó... Előre a perfect szezonért!
több mint 1 éve
Jó sztori ez a Leverkusen és szimpatikus csapatnak is tűnnek, de ez a hülye fanatics a rendelésem helyett tévedésből egy hivatalos Atalanta mezt küldött tökéletes méretben (és még a pénzemet is visszakaptam), úgyhogy mostantól Bergamo Sempre!
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ki mit vár az esti meccstől? Én azt mondom, az oddsok ellenére behúzza idegenben az Olimpia Asuncion 😁

több mint 1 éve
Jó, mondjuk az nem hülyeség, hogy amolyan "Arsenal módra", amikor már nem tudnak behúzni top edzőt, akkor kialakíthatnak egy rohadt erős klub-struktúrát az edző mögé,és onnan felépítik magukat. Kurva nehéz lesz,de az akadémiára alapozva fel lehet ezt a csapatot építeni 2-3 év alatt.Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.Bukta lesz mindegyik, mert egyik sem tud egot kezelni. Vagy még nem bizonyított nyomás alatt.
Tony Adams
Már ott tart a klub, hogy top polcos játékos csak akkor megy oda ha problémás mert a végtelen pénz már nem lesz meg.
FLZOLI
több mint 1 éve
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.Bukta lesz mindegyik, mert egyik sem tud egot kezelni. Vagy még nem bizonyított nyomás alatt.
Tony Adams
Már ott tart a klub, hogy top polcos játékos csak akkor megy oda ha problémás mert a végtelen pénz már nem lesz meg.