NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Oddsnövelés lvl Leverkusen 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
mikor kell tenni a Leverkusen ikszet?
Löfli
én a nyolcvanadik percig várnék
slowmotion
És egy 3,5 feletti gól sem árt még rá
ozibozi
Nemá Srácok tippmix oldal le is fagyott...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
pont írni akartam, hogy remélem nem a döntőben szakad meg a sorozat
egyszer már átéltem...
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Löfli
slowmotion
És egy 3,5 feletti gól sem árt még rá

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Löfli
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Löfli
Ha elég magas az odds
Ja, és 2000 euróval #nyilván

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 832 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha nem vagy hátrányban, nem tudsz a 90+. percben fordítani.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Alonso kiégett, ezt ideje lenne észrevenni
ozibozi
Az Aston Martinnál nem így vélekednek. 😀
több mint 1 éve
Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?
nagir
Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
Kampman
meg akkor a német kupában ki játszana? a Bayer tartalékcsapata?
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😀 defense level 100
petey
A Leverkusen már gyűjti a hátrányt a 90+ perces fordításhoz/X-hez. 😀
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Alonso kiégett, ezt ideje lenne észrevenni
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár
😀 defense level 100

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
NézzEmber!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csing csing
több mint 1 éve
Amúgy csak Nekem fura, hogy EL döntő szerdán van, nem mondjuk, csütörtök vagy a hétvégén!?
nagir
Hétvégére nem rakhatják, mert akkor túl sokáig tartana lejátszani a döntőket. 3 hétig tartana.
Kampman
Nem lellett volna konfetti ligát csinálni ugye 😁

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
nagir

több mint 1 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Ki mit vár az esti meccstől?

Én azt mondom, az oddsok ellenére behúzza idegenben az Olimpia Asuncion 😁
warr_b
Falkonsz vin.🤣

Szerkesztette: nagir

több mint 1 éve
Holender öt meccses eltiltás 🤣🤣🤣

Rohadt tetves korrupt szarházi férgek.

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Idekapcsolok erre Bradyről meg a Giants-ről van szó...
Előre a perfect szezonért!

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Jó sztori ez a Leverkusen és szimpatikus csapatnak is tűnnek, de ez a hülye fanatics a rendelésem helyett tévedésből egy hivatalos Atalanta mezt küldött tökéletes méretben (és még a pénzemet is visszakaptam), úgyhogy mostantól Bergamo Sempre!

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ki mit vár az esti meccstől?

Én azt mondom, az oddsok ellenére behúzza idegenben az Olimpia Asuncion 😁

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.
Tony Adams
Bukta lesz mindegyik, mert egyik sem tud egot kezelni. Vagy még nem bizonyított nyomás alatt.
Már ott tart a klub, hogy top polcos játékos csak akkor megy oda ha problémás mert a végtelen pénz már nem lesz meg.
FLZOLI
Jó, mondjuk az nem hülyeség, hogy amolyan "Arsenal módra", amikor már nem tudnak behúzni top edzőt, akkor kialakíthatnak egy rohadt erős klub-struktúrát az edző mögé,és onnan felépítik magukat. Kurva nehéz lesz,de az akadémiára alapozva fel lehet ezt a csapatot építeni 2-3 év alatt.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.
Tony Adams
Bukta lesz mindegyik, mert egyik sem tud egot kezelni. Vagy még nem bizonyított nyomás alatt.
Már ott tart a klub, hogy top polcos játékos csak akkor megy oda ha problémás mert a végtelen pénz már nem lesz meg.