NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.Ez most meglepett... 😉😁🤣
Tony Adams

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Na diMarzio szerint Erik bácsi sem lesz már sokáig MU edző a 3 jelölt a helyére deZserbó, Pocsettínó és az új üstökös McKenna.
több mint 1 éve
🚨 BREAKING: Kylian Mbappé will NOT play the Olympics with France.He will join Real Madrid's pre-season squad in August. @AranchaMOBILE
több mint 1 éve
🚨🇳🇱 EXCLUSIVE: Memphis Depay and Atlético Madrid are set to part ways with Dutch player leaving… as free agent.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2024
Understand there will be NO automatic extension for next season and Memphis will be free to pick his next club.
One more big name to follow on the market. pic.twitter.com/yQ1Wuyy5xP
több mint 1 éve
The UEFA Conference League final is coming to Leipzig 2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣ 🎉
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
addigra leküzdjük magunkat venezuelai szintre?2026 BL donto Budapest!2029ben a Libertadores kupa dontoje lesz nalunk.
Kenny
csebi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
2026 BL donto Budapest!2029ben a Libertadores kupa dontoje lesz nalunk.
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Bl döntő a Puskásban 2026- an
több mint 1 éve
Bakker ezek annyira vastagok, mint az Exor fénykorában. Isten lova faszát neki ...
több mint 1 éve
Pecsába. Pedig reméltem, hogy a Zhang család csőd viszi a klubbot, jó úton haladtak... erre tessék.⚫️🔵 Inter are now officially owned by American fund Oaktree.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2024
Oaktree Capital has taken control of the club after Suning Group's €368m loan was not returned, no agreement reached. pic.twitter.com/UXSp9oPXjm
több mint 1 éve
Breaking News,,,,Wayne Rooney has offered himself to Chelsea.All parties are now in contact as Boely is keen on bringing the Relegator to Chelsea.Source:Fabrizio Ramadhani😂😂
Vicces lenne
több mint 1 éve
Tüzelőnek is jól lesz, ha jön egy komolyabb tél.általános iskoláknak el lehet passzolni, alsóban, felsőben ha még adnak könyvjutalmakat év végén a jó tanulóknak 😊senki. megy kötelespéldánynak a köz- és iskolai könyvtárakba.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
Olyan szinten felröhögtem, hogy felkelt rá a család.. 😀
- JC6
Ez most komoly?
Ki a faszom fogja ezt a 💩kupacot megvenni?
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
A mi korunkban kaptunk 😀
gamerkr
több mint 1 éve
Gyuri bácsi tudja kezelni az FFP-t!Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Szerveződik valami euro 2024 fantasy játék itt a fórumon? 🙂Mi az, lesz megint valami biszem-baszom...? 😀
Amúgy lassan lehetne már egy külön topik, ahogy szivárognak a keretek az eb-re
FLZOLI
Már elkezdődött a bhutáni bajnokság btw, @Sixo @Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
korrekt vagy sem, a szabályok a szezon elején le lettek fektetveA chelsea biztos EKL résztvevő, a newcastle-nek kell a shitty w hogy ők is EKL legyenek. Mellesleg rohadt szánalmasnak tartom hogy az FA kupa alakulása befolyással van más csapatok nemzetközi szereplésére, ez így nem korrekt semmiképp.én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbEz a döntés menthetetlen.
Löfli
A szezon második felében top négyet toltunk pontszámban, City FA Kupával ősztöl EL.
Fogalmam sincs, kit hozunk, még egy brightoni csak égni jönne ide, szóval visszahozzuk Tuchelt.
Dzsokijuing
Képzeljétek el fordítva, ha a newcastle lenne a kupa döntőjében és a city győzelem a mu kupaszereplését jelentené - tuti nem örülnének a city drukkerek.
Jobb volt az amikor még egy millwall a másodosztályból bejuthatott a kupának hála.
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
általános iskoláknak el lehet passzolni, alsóban, felsőben ha még adnak könyvjutalmakat év végén a jó tanulóknak 😊senki. megy kötelespéldánynak a köz- és iskolai könyvtárakba.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
A mi korunkban kaptunk 😀
több mint 1 éve
Szerveződik valami euro 2024 fantasy játék itt a fórumon? 🙂Amúgy lassan lehetne már egy külön topik, ahogy szivárognak a keretek az eb-re
több mint 1 éve
A chelsea biztos EKL résztvevő, a newcastle-nek kell a shitty w hogy ők is EKL legyenek. Mellesleg rohadt szánalmasnak tartom hogy az FA kupa alakulása befolyással van más csapatok nemzetközi szereplésére, ez így nem korrekt semmiképp.én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbEz a döntés menthetetlen.
Löfli
A szezon második felében top négyet toltunk pontszámban, City FA Kupával ősztöl EL.
Fogalmam sincs, kit hozunk, még egy brightoni csak égni jönne ide, szóval visszahozzuk Tuchelt.
Dzsokijuing
Képzeljétek el fordítva, ha a newcastle lenne a kupa döntőjében és a city győzelem a mu kupaszereplését jelentené - tuti nem örülnének a city drukkerek.
Jobb volt az amikor még egy millwall a másodosztályból bejuthatott a kupának hála.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A NerB1 év edzője mégis Kaszinós lett. Boehly bácsi tolla vastagon kell hogy fogjon.Pinyő. Lenne rend!Tornyi Barna?Én azt mondom Kaszinóst kéne választani. Még az esetleges könyvelési gondokat is rá lehet sózni 😉én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbA David Moyest vagy Sam Allerdicet szeretnéd?
Löfli
Sixo
Heisman nádor
Sixo
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
én annyiban örülök neki, hogy már nem releváns a taktikája, jöjjön valami fiatal inkábbEz a döntés menthetetlen.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
senki. megy kötelespéldánynak a köz- és iskolai könyvtárakba.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Repiajándék. Az ilyen könyvek nem eladásra vagy bevételszerzés céljából készülnek.www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/05/konyv-jelent-meg-a-felcsuti-futball-szazeves-torteneterolPont WC-n olvastam....összeszartam magam a röhögéstől....
- JC6
Ez most komoly?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
72 órával azután, hogy 120 percet fodballoztak, a Catanzaro döntetlenre mentette a meccset a szarrá pihent Cremonese ellen. most három nap pihi, aztán lehet menni Cremonába.legalább szépen halnak meg.