Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Baszki ha Varga fennmarad sztem nyerünk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Jövőre nem baj a B, akkor ha nyerjük a csoportot akkor EB-selejtezőre lehet menni biztos pótselejtezős hellyel.Most viszont nagyon mélyen van a válogatott.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Hajtás , küzdés rendben....de ennyi helyzetet kihagyni.....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Bárki, bárki, bárki. Nézni is rossz szegényt.Amúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
shagi0206
10 947
Az utcán nevelkedett Lakatos Gandalf, Kalányos Jézönsztetem, Kolompár LionelmessziAmúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
2 hónapja
Ádám te suta balfékDe ezt mi a faszért csúsztatta tovább Willi? Simán kapura is küldhette volna...
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
Nem volt jó meccs.
2 hónapja
DibuszAmúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Ez szomorú....
Draft
2 hónapja
Mi van ha harmadikok leszunk a csoportban, kivel jatszunk osztalyozot?Szerintem az nincs előre eldöntve.
gamerkr
Amúgy a meccsen látotakkal elégedett vagyok.
2 hónapja
JéBé
7 035
Ez a suta mozdulat a vegen Adamtol. En nem ertem eskuszom o mit keres valogatott kozeleben. Szimpatikus figura de ne vicceljunk mar...
2 hónapja
Ádám te suta balfék
Draft
2 hónapja
Amúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
Draft
2 hónapja
Mi van ha harmadikok leszunk a csoportban, kivel jatszunk osztalyozot?
2 hónapja
Amúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
2 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Nem értek a fodballhoz, szóval magyarázza már el valaki, hogy ha kint táborozik 3-4 magyar a bal oldalon a 16-os és az oldalvonal között, bent meg 1 vagy jó esetben 2 ember van 5 védővel körbevéve, akkor mi a retkes frakknak kell beívelgetni egyfolytában?
2 hónapja
Mutatjáka fejét fogó szurkolót, mondom ez azt fogja mondani, hogy "nem hiszem el bazmeg".Hát majdnem 😊
2 hónapja
shagi0206
10 947
Peter DInklageDanny DeVitoszerintem van itt olyan aki ezt befejelte golnazacknorb
peach
ThundersNFL a Paraszt
Gergőbácsi
2 hónapja
Csák NoriszDanny DeVitoszerintem van itt olyan aki ezt befejelte golnazacknorb
peach
ThundersNFL a Paraszt
Gergőbácsi
Draft
2 hónapja
Bence94
1 949
Remelem, mostantol Nikitscher fog kezdeni Nagy Adam helyett..
2 hónapja
Danny DeVitoszerintem van itt olyan aki ezt befejelte golnazacknorb
peach
ThundersNFL a Paraszt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
Amúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Na ezt nem tudtam, kösziMiért a bosnyakoke lett a labda?A sípszó előtti utolsó érintés a büntetőterületen belül volt, ilyen esetben mindig a kapusnak ejti le a labdát a játékvezető, függetlenül attól, hogy előtte ki birtokolta.
csebi
Hurka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Mondjuk ezt azert Barna bebassza.Ez se lett volna rossz, de jól kapza össze a virgácsait a kapus. Egyébként a lába közé ment.
Kenny