Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 457 — beers & Packers
Itt Az utolsó forduló volt ma és a 18 meccsből alig volt tét nélküli, ami nagy különbség a 4 csapatos csoportokhoz képest ahol ha nem volt “halálcsoport” ahol akadt 3-4 jobb csapat, ott még akadtak érdekesebb—téttel bíró—meccsek a végén, de azért gyakran már korábban eldőlt.
/24 csapattal és 10 fordulóval lehetne még fokozni, de onnan felfelé már a SuperLiga jönne/
| Az még minimum egy 8-10 év szerintem |
ozibozi
Oké, ezt én is pozitívumként könyveltem el, de kérdezem: az egy időben kezdődő 18 meccsből hányat tudtál nézni?
nagylaza, főpohárnok
miert kene az osszeset nezni?
YoungZeeZee
Semmit nem kell. De én nem írom a lebonyolítási rendszer javára, hogy pont az utolsó (legizgalmasabb) fordulóban követhetetlenül egymásra torlódnak a meccsek. Ha neked ezzel nincs bajod, elfogadom. Nekem van.
2 hónapja
YoungZeeZee 9 546
Itt Az utolsó forduló volt ma és a 18 meccsből alig volt tét nélküli, ami nagy különbség a 4 csapatos csoportokhoz képest ahol ha nem volt “halálcsoport” ahol akadt 3-4 jobb csapat, ott még akadtak érdekesebb—téttel bíró—meccsek a végén, de azért gyakran már korábban eldőlt.
/24 csapattal és 10 fordulóval lehetne még fokozni, de onnan felfelé már a SuperLiga jönne/
ozibozi
Oké, ezt én is pozitívumként könyveltem el, de kérdezem: az egy időben kezdődő 18 meccsből hányat tudtál nézni?
nagylaza, főpohárnok
miert kene az osszeset nezni?
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 711 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
utolsó fordulóban a redzone-t kell nézni, rohadt szórakoztató

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
ozibozi
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 203 — The Mathematician
 x.com/csszaniszlo/status/2016642907168559341?s=20

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 203 — The Mathematician
Van valaki rajtam kívül, aki utálja ezt a lebonyolítási rendszert?
nagylaza, főpohárnok
utálni semmi képp, de vannak problémái
összességében sztem előrelépés azért a korábbiakhoz képest

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 200

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 391
nagylaza, főpohárnok
Igen!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 571 — Így remélem megfelelek nektek.....
nagylaza, főpohárnok
Vannak még atomboomer annomimdenjjobbvot emberek igen.
zacknorb
Èn csak azt utálom, hogy ennyi csapat van benne illetve egy országból lehet ennyi csapat..... ebből a szempontból vagyok boomer 😏 rèszemről elèg lenne 24, egy országból nagyon max 3, 16 menne tovább az egyenes kiesèsbe. Egyébként ez a formátum sokkal jobb mint règi, csoportbeosztásfèle
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 147 — Kinek mit intézett a kormánya
nagylaza, főpohárnok
Vannak még atomboomer annomimdenjjobbvot emberek igen.

Poloska vagyok.
2 hónapja
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 711 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

zacknorb
mondjuk ez a félig lefixált sorsolás a halálom

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 147 — Kinek mit intézett a kormánya
Mourinhot sokan lenézik, pedig ha jó a kerete akkor igen is nézhető focit játszik (számomra legalábbis, mert én a lényegretörő, gyors focit szeretem), feladja a labdabirtoklást, de kontrákkal szétszedi az ellent. Most is 33%-os labdabirtoklással uralta a meccset kb végig. minimum 5 góllal kellett volna nyerjenek. Mbappe megint lőtt a semmiből kettőt, és Courtois is jó napot fogott ki. Így lett 4-2 😀
eaglesmcnabb
Az első évében.
Utána meg jön a krízis.
Harmadikban meg az eltávolítás.

És a meccsek nagyrészét az elsőben sem uralja, csak nem veszti el.
Aztán ha jön valaki aki nem akarja a labdát ugyanúgy, jön a szemkikaparás.

Poloska vagyok.
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 213 — je suis poloska
Mourinhot sokan lenézik, pedig ha jó a kerete akkor igen is nézhető focit játszik (számomra legalábbis, mert én a lényegretörő, gyors focit szeretem), feladja a labdabirtoklást, de kontrákkal szétszedi az ellent. Most is 33%-os labdabirtoklással uralta a meccset kb végig. minimum 5 góllal kellett volna nyerjenek. Mbappe megint lőtt a semmiből kettőt, és Courtois is jó napot fogott ki. Így lett 4-2 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 121
Azért milyen érdekes hogy Mourinhot rég elfelejtettük. Elkezdett terjengeni az a kacsa hogy Perez vissza vinné Madridba, erre jön egy ilyen meccs a csapatatól és pont a Madrid ellen😃

Szerkesztette: remontada
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 571 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker hogy a Spurs Pool Barca Juve egy ágba került ha jól nèzem..... legalább vmelyik vszeg a nègybe lehet 😏
2 hónapja
Atleti basszus, jobb ágat kapott mintha meglett volna a top8😅
zacknorb
Látva kitől kaptak most ki. Nekik mindenki kemény ellenfél lesz
2 hónapja
Atleti basszus, jobb ágat kapott mintha meglett volna a top8😅

Poloska vagyok.
2 hónapja

zacknorb
Akkor ez Barca- PSG lesz szokás szerint
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 376 — Csodabogár
mekkora nyomorékok vagyunk, minden héten meg tudnak lepni, valami ordas nagy szégyennel 😀
Mourinho viszont mágus, utolsó 4 meccsből nyertek hármat.
eaglesmcnabb
ja ezt azt hittem az Eagles-re írtad

😛
petey
Mondja ezt az aki hogy is van a SB győzelmekkel🤔😉?
dande2
5

😊
petey
Ja 100 ève az utolsó 🙂 csak a Dallas majdnem règebben 😏 kaptatok egy kis alamizsnát, de hát nem èltetek vele 😎 (csak szúrka piszka, nem komoly)
dande2
nyugi, minden héten leporolják a múzeumban
(IKIK 😊)

2 hónapja
Szegény Real.. gyorsan elviszi Perez Joset Madridba😃
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 149
Kár hogy csak a 8-ból estünk ki, így nem felhőtlen az örömöm.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 200
Balek Marseille meg 3 -át kapott Belgiumban. Meg is érdemlik hogy nem csúsztak be
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
mekkora nyomorékok vagyunk, minden héten meg tudnak lepni, valami ordas nagy szégyennel 😀
Mourinho viszont mágus, utolsó 4 meccsből nyertek hármat.
eaglesmcnabb
ja ezt azt hittem az Eagles-re írtad

😛
petey
Mondja ezt az aki hogy is van a SB győzelmekkel🤔😉?
dande2
5

😊
petey
Ja 100 ève az utolsó 🙂 csak a Dallas majdnem règebben 😏 kaptatok egy kis alamizsnát, de hát nem èltetek vele 😎 (csak szúrka piszka, nem komoly)