Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
19:00: Elbaszani-Laci, kötelező meccs
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Akit viszont nem rúgtak ki: Arteta -› 2027
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Pochettinot most az amerikai válogatott éléről rúgják majd ki 😊
2 hónapja
ozibozi
17 183
🇭🇺👇A magyar válogatott topligás légiósainak éves fizetése 👇💲🔷Szoboszlai Dominik (Liverpool🏴)
7 402 075 euró
🔷Willi Orban (RB Leipzig 🇩🇪)
6.600 000 euró
🔷Gulácsi Péter (RB Leipzig 🇩🇪)
5 600 000 euró
🔷Szalai Attila (Hoffenheim 🇩🇪)
2 000 000 euró
🔷Milos Kerkez (Bournemouth🏴)
1 850 518 euró
🔷Sallai Roland (Freiburg 🇩🇪) 720 000 euró
🔷Schafer András (Union Berlin 🇩🇪)
1 200 000 euró
🔷Balogh Botond (Parma 🇮🇹) 740 000 euró
🔷Loic Nego (Le Havre 🇫🇷) 400 000 euró
/Az adatok a Capology oldaláról származnak/ ©️
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
We had to find out the squad's favourite #Barclaysmen. 👀 pic.twitter.com/RJcbv27G7O
— Fulham Football Club (@FulhamFC) September 11, 2024
2 hónapja
Estére ajánlok egy jó Lokomotiv Leipzig-Zwickau meccset a Regionalligából.www.fussballdaten.de/ddr/1989/
warr_b
89-ben ez NDK első osztály volt 😊
2 hónapja
Estére ajánlok egy jó Lokomotiv Leipzig-Zwickau meccset a Regionalligából.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Most lehet, hogy én hülye vagyok, de Nagy Ádi folyton basztatva volt, mert úgy szar ahogy van. Még a Serie B-ben is alig-alig játszik, magyarán tényleg egy NB1-es szint. Vagy valamit én értek félre?😊Tavasszal minden meccset végigjátszott szinte. Idén eddig minden meccsen kezdő volt. Ráadásul a csapat harmadik a Serie B-ben, ugyanannyi ponttal, mint az első kettő 4 forduló után.
NB2
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
Most lehet, hogy én hülye vagyok, de Nagy Ádi folyton basztatva volt, mert úgy szar ahogy van. Még a Serie B-ben is alig-alig játszik, magyarán tényleg egy NB1-es szint. Vagy valamit én értek félre?😊23/24 szezon elso fele.alig jatszott.elotte sot utana vagyis most rendszereses jatszik.
NB2
sztem sem eri meg visszajonnie.
fradival a bajnoksag alibi.
taktikai szempontbol jo helyen van.most feljutasert mennek eddig.
2 hónapja
Most lehet, hogy én hülye vagyok, de Nagy Ádi folyton basztatva volt, mert úgy szar ahogy van. Még a Serie B-ben is alig-alig játszik, magyarán tényleg egy NB1-es szint. Vagy valamit én értek félre?😊De ha nb1 szint, és a Serie Bbe kevés
NB2
Akkor neki az tényleg nem előrelépés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
még nem jött át, hogy ez insult akart-e lenni vagy vicc, úh majd homályosíts fel lécciaz első értéked a súly a második a magasság ugye?A tény, hogy egy Ádám féle fotballista a magyar válogatott második számú középcsatára szerintem egyértelművé teszi, hogy ez a csapat nemhogy második, de inkább harmadik vonal. Ilyen bosnyák szint. Ami az elmúlt éveket illeti, ki lett maxolva a top Orban meg Rossi taktikája. Ez a két meccs a reality'Jelentkezek a válogatottba!
gyurczi
Nem futok lassabban, mint Ádám, de 186/102 vagyok, úgyhogy nem nagyon tolnak arrébb, sosem tudtam a fülemen pörgetni a labdát, de valahogy mindig rúgtam egy-két gólt, ha a kapu elé kerültem...
És nagy igényeim se lennének, meccs utánra két sör oszt' annyi 😀
slowmotion
Josszi
2 hónapja
Most lehet, hogy én hülye vagyok, de Nagy Ádi folyton basztatva volt, mert úgy szar ahogy van. Még a Serie B-ben is alig-alig játszik, magyarán tényleg egy NB1-es szint. Vagy valamit én értek félre?😊
2 hónapja
Josszi
3 368
az első értéked a súly a második a magasság ugye?A tény, hogy egy Ádám féle fotballista a magyar válogatott második számú középcsatára szerintem egyértelművé teszi, hogy ez a csapat nemhogy második, de inkább harmadik vonal. Ilyen bosnyák szint. Ami az elmúlt éveket illeti, ki lett maxolva a top Orban meg Rossi taktikája. Ez a két meccs a reality'Jelentkezek a válogatottba!
gyurczi
Nem futok lassabban, mint Ádám, de 186/102 vagyok, úgyhogy nem nagyon tolnak arrébb, sosem tudtam a fülemen pörgetni a labdát, de valahogy mindig rúgtam egy-két gólt, ha a kapu elé kerültem...
És nagy igényeim se lennének, meccs utánra két sör oszt' annyi 😀
slowmotion
The Amazing Racoon
2 hónapja
ervinator
1 701
Ez a te véleményed, nem tény.Nagyjából 3-4 éve full NB1-es szintű a gyerek, ez tény. Láttam minden válogatott meccset, és nem a társaival volt a baj.Az akit te olyan nagylelkűen full NB1-es szintű "gyerek"-nek hívsz közel 10 éve légiós, de valószínűleg mindenki rosszul ítélte meg eddig őt, de te a fotelből nagyszerűen látod a képességeit.Nem. AZért nagy az arca, mert full NB1-es szint a gyerek, max.Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Azért lett arca valakinek, mert nem akar hazatérni az NB1-be? 😀 😀 😀
Nem azért, de Seria B meg C között liftezik, ott sem volt sokszor meghatározó ember, iszonyat mekkora arca lett 😀
- JC6
ervinator
slow: sorry, lusta voltam utánanézni. De asszem egyszer majdnem kiesett a C-be 😛
- JC6
ervinator
- JC6
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
- JC6
6 990
Nagyjából 3-4 éve full NB1-es szintű a gyerek, ez tény. Láttam minden válogatott meccset, és nem a társaival volt a baj.Az akit te olyan nagylelkűen full NB1-es szintű "gyerek"-nek hívsz közel 10 éve légiós, de valószínűleg mindenki rosszul ítélte meg eddig őt, de te a fotelből nagyszerűen látod a képességeit.Nem. AZért nagy az arca, mert full NB1-es szint a gyerek, max.Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Azért lett arca valakinek, mert nem akar hazatérni az NB1-be? 😀 😀 😀
Nem azért, de Seria B meg C között liftezik, ott sem volt sokszor meghatározó ember, iszonyat mekkora arca lett 😀
- JC6
ervinator
slow: sorry, lusta voltam utánanézni. De asszem egyszer majdnem kiesett a C-be 😛
- JC6
ervinator
2 hónapja
Josszi
3 368
"Csak egy bosnyák kapussal nem bírt az itthon két éve veretlen magyar fociválogatotthubakker tiszta nosztalgia stílus mondjuk 1989-ből
A németországi 0-5 után talpra állt a csapat, a 60 ezer magyar szurkoló a 0-0 után is a himnuszt énekelte."
Origo 😊
NB2
The Amazing Racoon
2 hónapja
Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Megint rossz embert találsz meg, Nagy Ádám egy profi focista, ezzel keresi a pénzét. Az előrelépés nem kizárólag szakmai alapon értendő, perfektül beszél olaszul, kint él évek óta most már a feleségével és a gyerekével, minek jönne haza, ha nem keresne szignifikánsan több pénzt itt, mint ott?
- JC6
A probléma a kivételezéssel és Rossival van, aki le is nyilatkozta, hogy nála ő mindig válogatott lesz, szembeköpve a saját maga által hangoztatott válogatási elveit. Pedig tudni kellene játékosokat elengedni és megpróbálni újakat beépíteni a csapatba, mikor már a vak is látja, hogy sem a motiváció sem a kellő tudás nincs meg, szerintem ez egy kapitány dolga.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
ervinator
1 701
Az akit te olyan nagylelkűen full NB1-es szintű "gyerek"-nek hívsz közel 10 éve légiós, de valószínűleg mindenki rosszul ítélte meg eddig őt, de te a fotelből nagyszerűen látod a képességeit.Nem. AZért nagy az arca, mert full NB1-es szint a gyerek, max.Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Azért lett arca valakinek, mert nem akar hazatérni az NB1-be? 😀 😀 😀
- JC6
ervinator
- JC6
2 hónapja
- JC6
6 990
Nem. AZért nagy az arca, mert full NB1-es szint a gyerek, max.Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Azért lett arca valakinek, mert nem akar hazatérni az NB1-be? 😀 😀 😀
- JC6
ervinator
2 hónapja
De Ligt a válogatottban...egyik gol elott konkretan nemet jatekosnak passzolt. allitolag van Dijk is ruhelli, nem szeret vele jatszani (EBn ezert sem kapott egy percet sem), es hat Koeman sem volt nagy velemennyel rola. felidoben le is cserelte.micsinát?tegnapi meccs utan en meglepodnek ha De Ligtet akar csak be is hivna Koeman valaha a jovoben.Sztem tegnap az volt a lényeg, hogy megálljunk a szakadék felé vezető úton, ez megtörtént.Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.
Ezt a bosnyák csapatot idegenben is meg lehet verni, ahogy ki is lehet tőlük kapni.
Én a hollandok elleni hazai meccsben látom az esetleges extra pontot, ami fontos volna, hiszen a bosnyákok utolsó meccse pont ellenük van otthon, és ha az tét nélküli a tulipánosoknak - jó eséllyel az lesz - akkor könnyeben szarnak bele, mint a németek ellenünk ugyanabban a fordulóban, és az esetleg dönthet majd a harmadik helyről.
gabokocka
Esetleg lehet arra bazirozni, hogy kontrából valaki megfutja a hollandokat, de arra sem Varga a megoldás.
slowmotion
csebi
peach
csebi
bemutatkozó meccsén cumi a bolgárok ellen az ő hibáiból fakadóan, első világversenyén a nyolcaddöntőt az ő kiállítása miatt bukták...
2 hónapja
egyik gol elott konkretan nemet jatekosnak passzolt. allitolag van Dijk is ruhelli, nem szeret vele jatszani (EBn ezert sem kapott egy percet sem), es hat Koeman sem volt nagy velemennyel rola. felidoben le is cserelte.micsinát?tegnapi meccs utan en meglepodnek ha De Ligtet akar csak be is hivna Koeman valaha a jovoben.Sztem tegnap az volt a lényeg, hogy megálljunk a szakadék felé vezető úton, ez megtörtént.Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.
Ezt a bosnyák csapatot idegenben is meg lehet verni, ahogy ki is lehet tőlük kapni.
Én a hollandok elleni hazai meccsben látom az esetleges extra pontot, ami fontos volna, hiszen a bosnyákok utolsó meccse pont ellenük van otthon, és ha az tét nélküli a tulipánosoknak - jó eséllyel az lesz - akkor könnyeben szarnak bele, mint a németek ellenünk ugyanabban a fordulóban, és az esetleg dönthet majd a harmadik helyről.
gabokocka
Esetleg lehet arra bazirozni, hogy kontrából valaki megfutja a hollandokat, de arra sem Varga a megoldás.
slowmotion
csebi
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."nem liftezik, negyedik éve a B-ben van
- JC6
2 hónapja
ervinator
1 701
Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Azért lett arca valakinek, mert nem akar hazatérni az NB1-be? 😀 😀 😀
- JC6
2 hónapja
- JC6
6 990
Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Nem azért, de Seria B meg C között liftezik, ott sem volt sokszor meghatározó ember, iszonyat mekkora arca lett 😀