Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Sotonban Ross Stewart sighting, csávókámnál pechesebb fodballistát Fabio Aurelio óta nem láttam
2 hónapja
no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.
2 hónapja
vajon idén ki esik ki a PL-ből a Soton?
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 293 — beers & Packers
Kíváncsi leszek Pinyő bemutatkozására. A Nyíreggyel szemben van mit törleszteni.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?
slowmotion
és nem is vasárnap játszunk 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?
2 hónapja
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.
Tony Adams
A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?
Nemes samu09
A +1 a bíró.🙂
nagylaza, főpohárnok
aszittem a kapus 😀

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.
Tony Adams
ez a Galata depth

de nem hinném, hogy 4-2-3-1 lesz a fő felállás, mert Icardit nem lehet a padon hagyni (bár most utóbbi épp sérült). elvileg Yilmaz komfortos a balszélen is, ott fog játszani Kerem Aktürkoglu távozása után. tehát Ziyech-sel és Akgünnel kell harcolnia a kezdőért Sallainak.

aki pénzügyileg elég jól járt, mert korábban bruttó 700 ezer eurót keresett a Freiburgnál, ami nettóban 400k, most évente 2,5 milliót kap, megfizetik bőven. de a Galatasaray is jól járhat, mert 6 millióért vették, míg 15 millió az értéke a transfermarkt szerint.

choose life
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 293 — beers & Packers
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.
Tony Adams
Nemes samu09
A +1 a bíró.🙂
2 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Tony Adams
2 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.

Szerkesztette: Tony Adams
2 hónapja
Majd olyan jó, mint amikor anno mi toltuk Diósgyőrben a Kuttor a k.anyád kezdetű rigmust.
Sixo
nekem ez a kedvenc River Plate dalom

choose life
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Majd olyan jó, mint amikor anno mi toltuk Diósgyőrben a Kuttor a k.anyád kezdetű rigmust.

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
Viszont Haaland lehet nem lesz a hétvégén. Gyászolja egy közeli barátját, és Pep megmondta, hogy Erling dönt, tudja-e vállalni a játékot 😕
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Szerintem közel sem, sőt!
2 hónapja
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?
deyell
Mindegy, Freiburgban idén még csereként sincs haccíntér
2 hónapja
Nomac New England Patriots 3 106 — balazs.t85@gmail.com
Low Zsolt interjú a Tribünön. Jó anyag, érddmes meghallgatni.
Nem sokat tudtam róla, nem hallottam tőle még ilyen hosszabb interjút.
2 hónapja
Sallai -> Galatasaray
Matthew99
Szegèny 😔
dande2
slowmotion
biztos, hogy kezdő lesz?

choose life
2 hónapja
ozibozi New York Giants 17 183
Eredmenyek.com terheléses támadás alatt

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Ez a 6M elég "ócska" ár, a TM is 15 millát ír, nagyon szabadulni akartak tőle.
Stoki
Vagy tényleg erre lőtte be piac, és szokás szerint a TM van kicsit vakon
2 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ez a 6M elég "ócska" ár, a TM is 15 millát ír, nagyon szabadulni akartak tőle.
2 hónapja
Beki New York Jets 818
Szóval az asszem 80 misiért vásárolt zseni, istenkirály, sztár, kihagyhatatlan Fofanát... nagy nehezen kölcsön tudta adni a Chelsea törökbe... innen is kívánom bohóc Bólinak h remélem csődbe mentek a picsába minél előbb.
Beki
a tényszerűség kedvéért:
- ez a Fofana (David Datro), az elefántcsontparti csatár "csak" 12 millióért jött - mondjuk sok értelme eddig nem volt, 113 percet játszott az első csapatban.
- a 80 millióért érkező másik Fofana (Wesley), a francia védő viszont kirobbanthatatlan a kezdőből - teszem hozzá, hogy sajnos, hisz szerintem borzasztóan gyenge. 😀

Boehlyéknak pedig hasonló jókat kívánok. 😊
törölt kristof
Óóó bakker h ennyi Fofana van... 😊 eme esetben elnézést kérek és ígérem h legközelebb leg egy keresést megejtek h hülyeséget ne írjak, de Bólinak akk is ezt kívánom 😀
2 hónapja
Hát, mondjuk Rolinak elég jó fiatal törököket kell kiszorítania, ha játszana.
2 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 936 — Browns GM
Szóval az asszem 80 misiért vásárolt zseni, istenkirály, sztár, kihagyhatatlan Fofanát... nagy nehezen kölcsön tudta adni a Chelsea törökbe... innen is kívánom bohóc Bólinak h remélem csődbe mentek a picsába minél előbb.
Beki
a tényszerűség kedvéért:
- ez a Fofana (David Datro), az elefántcsontparti csatár "csak" 12 millióért jött - mondjuk sok értelme eddig nem volt, 113 percet játszott az első csapatban.
- a 80 millióért érkező másik Fofana (Wesley), a francia védő viszont kirobbanthatatlan a kezdőből - teszem hozzá, hogy sajnos, hisz szerintem borzasztóan gyenge. 😀

Boehlyéknak pedig hasonló jókat kívánok. 😊

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.
Heisman nádor
az Anji annak indult
Negritis, a vajda
Európában jegyzett csapatnak a Macskahalkaja? Ne vicceljünk már. Még a Dinamo Moszkva talán.
warr_b
mondom annak indult
10/11 és 11/12ben is relatíve komoly költések voltak
Robi Carlos jött levezetni, Etoo, Zhirkov, Balázs, Samba, Boussoufa
aztán 13/14ben dobták az egészet és eladták akit lehetett mikor semmi nem jött belőle

nyílván történelmileg a CSKA, Dinamo, Lokomotív nagyobb csapatok, de a Man City vagy Chelsea se volt nemzetközileg jegyzett csapat mikor a "pénz" úgy döntött hogy azok lesznek
Negritis, a vajda
Ne csináld már, én aztán rühellem mindkettőt, de a szitike meg a cselszki is nyert bajnokságot, fakupát, ligakupát, cseritisildet, keket a kétezres évek előtt is.

Az Anzsi nem nyert szart se.
warr_b
igen, az a 2 project sikeres lett
a chelsea ugye 2. évében lett először bajnok
a city 11/12ben lett bajnok miközben már 08/09ben Robinhok érkeztek túlárazva

nem nyert szart se azt nem vitatja senki, arról van szó hogy úgy tűnt elindul egy project amiből lehet valami
nem lett