Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Sotonban Ross Stewart sighting, csávókámnál pechesebb fodballistát Fabio Aurelio óta nem láttam
2 hónapja
no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.
2 hónapja
vajon idén ki esik ki a PL-ből a Soton?
2 hónapja
Kíváncsi leszek Pinyő bemutatkozására. A Nyíreggyel szemben van mit törleszteni.
2 hónapja
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?és nem is vasárnap játszunk 😀
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?
2 hónapja
aszittem a kapus 😀A +1 a bíró.🙂A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
deyell
11 702
ez a Galata depthRánézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
de nem hinném, hogy 4-2-3-1 lesz a fő felállás, mert Icardit nem lehet a padon hagyni (bár most utóbbi épp sérült). elvileg Yilmaz komfortos a balszélen is, ott fog játszani Kerem Aktürkoglu távozása után. tehát Ziyech-sel és Akgünnel kell harcolnia a kezdőért Sallainak.
aki pénzügyileg elég jól járt, mert korábban bruttó 700 ezer eurót keresett a Freiburgnál, ami nettóban 400k, most évente 2,5 milliót kap, megfizetik bőven. de a Galatasaray is jól járhat, mert 6 millióért vették, míg 15 millió az értéke a transfermarkt szerint.
choose life
2 hónapja
A +1 a bíró.🙂A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
Nemes samu09
2 hónapja
A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
2 hónapja
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Szerkesztette: Tony Adams
2 hónapja
deyell
11 702
Majd olyan jó, mint amikor anno mi toltuk Diósgyőrben a Kuttor a k.anyád kezdetű rigmust.nekem ez a kedvenc River Plate dalom
Sixo
choose life
2 hónapja
Majd olyan jó, mint amikor anno mi toltuk Diósgyőrben a Kuttor a k.anyád kezdetű rigmust.One of the greatest chants in football: Si Senõr’ from the River Plate fans 🤩👏🏻🇦🇷 pic.twitter.com/EsL7q628LW
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) September 13, 2024
2 hónapja
Viszont Haaland lehet nem lesz a hétvégén. Gyászolja egy közeli barátját, és Pep megmondta, hogy Erling dönt, tudja-e vállalni a játékot 😕
2 hónapja
biztos, hogy kezdő lesz?Szerintem közel sem, sőt!
deyell
2 hónapja
Mindegy, Freiburgban idén még csereként sincs haccíntérbiztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
2 hónapja
Low Zsolt interjú a Tribünön. Jó anyag, érddmes meghallgatni.Nem sokat tudtam róla, nem hallottam tőle még ilyen hosszabb interjút.
2 hónapja
deyell
11 702
biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
choose life
2 hónapja
Ez a 6M elég "ócska" ár, a TM is 15 millát ír, nagyon szabadulni akartak tőle.Vagy tényleg erre lőtte be piac, és szokás szerint a TM van kicsit vakon
Stoki
2 hónapja
Ez a 6M elég "ócska" ár, a TM is 15 millát ír, nagyon szabadulni akartak tőle.
2 hónapja
Beki
818
Óóó bakker h ennyi Fofana van... 😊 eme esetben elnézést kérek és ígérem h legközelebb leg egy keresést megejtek h hülyeséget ne írjak, de Bólinak akk is ezt kívánom 😀Szóval az asszem 80 misiért vásárolt zseni, istenkirály, sztár, kihagyhatatlan Fofanát... nagy nehezen kölcsön tudta adni a Chelsea törökbe... innen is kívánom bohóc Bólinak h remélem csődbe mentek a picsába minél előbb.a tényszerűség kedvéért:
Beki
- ez a Fofana (David Datro), az elefántcsontparti csatár "csak" 12 millióért jött - mondjuk sok értelme eddig nem volt, 113 percet játszott az első csapatban.
- a 80 millióért érkező másik Fofana (Wesley), a francia védő viszont kirobbanthatatlan a kezdőből - teszem hozzá, hogy sajnos, hisz szerintem borzasztóan gyenge. 😀
Boehlyéknak pedig hasonló jókat kívánok. 😊
törölt kristof
2 hónapja
Hát, mondjuk Rolinak elég jó fiatal törököket kell kiszorítania, ha játszana.
2 hónapja
Szóval az asszem 80 misiért vásárolt zseni, istenkirály, sztár, kihagyhatatlan Fofanát... nagy nehezen kölcsön tudta adni a Chelsea törökbe... innen is kívánom bohóc Bólinak h remélem csődbe mentek a picsába minél előbb.a tényszerűség kedvéért:
Beki
- ez a Fofana (David Datro), az elefántcsontparti csatár "csak" 12 millióért jött - mondjuk sok értelme eddig nem volt, 113 percet játszott az első csapatban.
- a 80 millióért érkező másik Fofana (Wesley), a francia védő viszont kirobbanthatatlan a kezdőből - teszem hozzá, hogy sajnos, hisz szerintem borzasztóan gyenge. 😀
Boehlyéknak pedig hasonló jókat kívánok. 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
igen, az a 2 project sikeres lettNe csináld már, én aztán rühellem mindkettőt, de a szitike meg a cselszki is nyert bajnokságot, fakupát, ligakupát, cseritisildet, keket a kétezres évek előtt is.mondom annak indultEurópában jegyzett csapatnak a Macskahalkaja? Ne vicceljünk már. Még a Dinamo Moszkva talán.Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.az Anji annak indult
Heisman nádor
Negritis, a vajda
warr_b
10/11 és 11/12ben is relatíve komoly költések voltak
Robi Carlos jött levezetni, Etoo, Zhirkov, Balázs, Samba, Boussoufa
aztán 13/14ben dobták az egészet és eladták akit lehetett mikor semmi nem jött belőle
nyílván történelmileg a CSKA, Dinamo, Lokomotív nagyobb csapatok, de a Man City vagy Chelsea se volt nemzetközileg jegyzett csapat mikor a "pénz" úgy döntött hogy azok lesznek
Negritis, a vajda
Az Anzsi nem nyert szart se.
warr_b
a chelsea ugye 2. évében lett először bajnok
a city 11/12ben lett bajnok miközben már 08/09ben Robinhok érkeztek túlárazva
nem nyert szart se azt nem vitatja senki, arról van szó hogy úgy tűnt elindul egy project amiből lehet valami
nem lett