Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Ne csináld már, én aztán rühellem mindkettőt, de a szitike meg a cselszki is nyert bajnokságot, fakupát, ligakupát, cseritisildet, keket a kétezres évek előtt is.mondom annak indultEurópában jegyzett csapatnak a Macskahalkaja? Ne vicceljünk már. Még a Dinamo Moszkva talán.Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.az Anji annak indult
Heisman nádor
Negritis, a vajda
warr_b
10/11 és 11/12ben is relatíve komoly költések voltak
Robi Carlos jött levezetni, Etoo, Zhirkov, Balázs, Samba, Boussoufa
aztán 13/14ben dobták az egészet és eladták akit lehetett mikor semmi nem jött belőle
nyílván történelmileg a CSKA, Dinamo, Lokomotív nagyobb csapatok, de a Man City vagy Chelsea se volt nemzetközileg jegyzett csapat mikor a "pénz" úgy döntött hogy azok lesznek
Negritis, a vajda
Az Anzsi nem nyert szart se.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
ezt mondom en is evek ota.a maha meg vedheto voltmondom annak indultEurópában jegyzett csapatnak a Macskahalkaja? Ne vicceljünk már. Még a Dinamo Moszkva talán.Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.az Anji annak indult
Heisman nádor
Negritis, a vajda
warr_b
aztán 13/14ben dobták az egészet és eladták akit lehetett mikor semmi nem jött belőle
nyílván történelmileg a CSKA, Dinamo, Lokomotív nagyobb csapatok, de a Man City vagy Chelsea se volt nemzetközileg jegyzett csapat mikor a "pénz" úgy döntött hogy azok lesznek
Negritis, a vajda
2 hónapja
Beki
818
Szóval az asszem 80 misiért vásárolt zseni, istenkirály, sztár, kihagyhatatlan Fofanát... nagy nehezen kölcsön tudta adni a Chelsea törökbe... innen is kívánom bohóc Bólinak h remélem csődbe mentek a picsába minél előbb.
2 hónapja
mondom annak indultEurópában jegyzett csapatnak a Macskahalkaja? Ne vicceljünk már. Még a Dinamo Moszkva talán.Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.az Anji annak indult
Heisman nádor
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Európában jegyzett csapatnak a Macskahalkaja? Ne vicceljünk már. Még a Dinamo Moszkva talán.Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.az Anji annak indult
Heisman nádor
Negritis, a vajda
2 hónapja
Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.az Anji annak indult
Heisman nádor
2 hónapja
Azért a Galata egy Európában jegyzet csapat, nem az Al-Wahda vagy mik voltak Dzsudzsinak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Willie Parker
15 388
Kicsit nekem ez mini-Dzsudzsák vs PSV történet.Gondolom azért a fizetése végre értelmezhető lesz. Akkor képest, hogy 27 éves, még mindig csak 700k-t keresett évente. Tized annyit sem, mint a kis bért elfogadó Szobi. Mondjuk ott tele van a támadó sor, nem látom, hogy hogy jut játéklehetőséghez.persze, mar keressen penzt. de az elmult 1-2 ev es hangzatos nyilatkozatok, tok mind1 kitol, hogy olasz A, meg spanyol meg stb.. aztan jon a reality check 😀
Sixo
YoungZeeZee
Nem jön komoly ajánlat top ligából, de a csapat rászorul a cash-re, mert a player már öregedőben lesz a szerződése végén, ezért vmi kompromisszum születik, ami pénzügyileg jó mindenkinek, szakmailag meg nem.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
Gondolom azért a fizetése végre értelmezhető lesz. Akkor képest, hogy 27 éves, még mindig csak 700k-t keresett évente. Tized annyit sem, mint a kis bért elfogadó Szobi. Mondjuk ott tele van a támadó sor, nem látom, hogy hogy jut játéklehetőséghez.persze, mar keressen penzt. de az elmult 1-2 ev es hangzatos nyilatkozatok, tok mind1 kitol, hogy olasz A, meg spanyol meg stb.. aztan jon a reality check 😀
Sixo
2 hónapja
Gondolom azért a fizetése végre értelmezhető lesz. Akkor képest, hogy 27 éves, még mindig csak 700k-t keresett évente. Tized annyit sem, mint a kis bért elfogadó Szobi. Mondjuk ott tele van a támadó sor, nem látom, hogy hogy jut játéklehetőséghez.
2 hónapja
- JC6
6 990
Galata… pff
2 hónapja
legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
2 hónapja
Ez volt már?molcsapat.hu/labdarugas/tudom-miben-hibaztam-de-nem-vagyok-felados-tipus-3821
Rossi bipoláris, vagy mi?
Jó lenne az interjúkat eredetiben olvasni, nem valami kókler tolmács agymenéseit.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
ozibozi
17 183
Évek óta próbált megszabadulni/pénzt csinálni a Freiburg tőle/belőle, de nem sikerült. Teljesen jó időszakai is voltak, de ő akkor sem tudott 90percet végig játszani amikor teljesen egészséges volt.
Értelmezhetetlen volt számomra amikor Angliáról meg Olaszországról beszéltek vele kapcsolatban, de mindegy is mostmár, én szurkoltam neki hogy legalább egy másik nemet csapat vigye el, mert az passzolt volna neki.
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
2 hónapja
ervinator
1 701
Sallai -> GalatasarayAzért ez elég szépen beárazza a válogatott játékerejét is. Az egyik húzóemberünk, aki a Bundesliga középcsapatában is többnyire húzóember tudott lenni, "csak" egy török sztárcsapatba tud eligazolni.
Matthew99
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
ozibozi
17 183
Ordabaszit idéntől figyelem nagyon✌️Én azért vártam ezt a Konferencia Ligát, mert reméltem, hogy összejön valaha az Elbaszani-Ordabaszi mérkőzés.19:00: Elbaszani-Laci, kötelező meccsEz az Elbasani csapatnév annyira zseniális, hogy kitalálni nem lehetne jobbat.
warr_b
Mikey
Willie Parker
2 hónapja
Sallai -> Galatasaray
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Willie Parker
15 388
Én azért vártam ezt a Konferencia Ligát, mert reméltem, hogy összejön valaha az Elbaszani-Ordabaszi mérkőzés.19:00: Elbaszani-Laci, kötelező meccsEz az Elbasani csapatnév annyira zseniális, hogy kitalálni nem lehetne jobbat.
warr_b
Mikey
2 hónapja
www.espn.co.uk/football/story/_/id/40842797/man-city-hearing-premier-league-charges-set-september-16-sources
2 hónapja
Ez a meme mindig előkerül kicsit uncsi.
Negritis, a vajda
Olyan mint amikor Szoboszlai hibázik vagy nem játszik és jönnek a pados meme-k vele, meg hogy megmondtam, hogy túl sztárolt.
Tipikus magyar néplélek két oldala ez és az NSO.
2 hónapja
Nyertek is, nem b*szták el.Pedig konkrétan a legjobb nevű csapat ellen játszanak.19:00: Elbaszani-Laci, kötelező meccsEz az Elbasani csapatnév annyira zseniális, hogy kitalálni nem lehetne jobbat.
warr_b
Mikey
zacknorb
2 hónapja
Pedig konkrétan a legjobb nevű csapat ellen játszanak.19:00: Elbaszani-Laci, kötelező meccsEz az Elbasani csapatnév annyira zseniális, hogy kitalálni nem lehetne jobbat.
warr_b
Mikey
2 hónapja
Mikey
18 753
19:00: Elbaszani-Laci, kötelező meccsEz az Elbasani csapatnév annyira zseniális, hogy kitalálni nem lehetne jobbat.
warr_b