Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
- JC6
6 990
Hajnal: "...az elmúlt években nem volt olyan átigazolási időszak, hogy ne vettük volna fel Nagy Ádámmal a kapcsolatot, és ne próbáltuk volna meg hazahozni. A játékos minden egyes alkalommal megköszönte a megkeresést, majd elutasított bennünket, mondván, még nem szeretne hazatérni Magyarországra. Szerinte az NB I neki nem előrelépés."Nem azért, de Seria B meg C között liftezik, ott sem volt sokszor meghatározó ember, iszonyat mekkora arca lett 😀
2 hónapja
micsinát?tegnapi meccs utan en meglepodnek ha De Ligtet akar csak be is hivna Koeman valaha a jovoben.Sztem tegnap az volt a lényeg, hogy megálljunk a szakadék felé vezető úton, ez megtörtént.Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.
Ezt a bosnyák csapatot idegenben is meg lehet verni, ahogy ki is lehet tőlük kapni.
Én a hollandok elleni hazai meccsben látom az esetleges extra pontot, ami fontos volna, hiszen a bosnyákok utolsó meccse pont ellenük van otthon, és ha az tét nélküli a tulipánosoknak - jó eséllyel az lesz - akkor könnyeben szarnak bele, mint a németek ellenünk ugyanabban a fordulóban, és az esetleg dönthet majd a harmadik helyről.
gabokocka
Esetleg lehet arra bazirozni, hogy kontrából valaki megfutja a hollandokat, de arra sem Varga a megoldás.
slowmotion
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Hollandoknál látok egy esetleges edzőbuktatásra lehetőséget 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Vargának esélye nem lesz, bár természetesen örülnék, ha rám cáfolna.Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.Ádám Martin háromszor fullosan elfáradna addigra, amíg a másik kettő egyszer egy jelet is mutatna erre.
Esetleg lehet arra bazirozni, hogy kontrából valaki megfutja a hollandokat, de arra sem Varga a megoldás.
slowmotion
Muszáj Vargának kezdeni, mert Ádám ezen a szinten alkalmatlan már fél órára is.
zacknorb
2 hónapja
Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.Ádám Martin háromszor fullosan elfáradna addigra, amíg a másik kettő egyszer egy jelet is mutatna erre.
slowmotion
Muszáj Vargának kezdeni, mert Ádám ezen a szinten alkalmatlan már fél órára is.
2 hónapja
tegnapi meccs utan en meglepodnek ha De Ligtet akar csak be is hivna Koeman valaha a jovoben.Sztem tegnap az volt a lényeg, hogy megálljunk a szakadék felé vezető úton, ez megtörtént.Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.
Ezt a bosnyák csapatot idegenben is meg lehet verni, ahogy ki is lehet tőlük kapni.
Én a hollandok elleni hazai meccsben látom az esetleges extra pontot, ami fontos volna, hiszen a bosnyákok utolsó meccse pont ellenük van otthon, és ha az tét nélküli a tulipánosoknak - jó eséllyel az lesz - akkor könnyeben szarnak bele, mint a németek ellenünk ugyanabban a fordulóban, és az esetleg dönthet majd a harmadik helyről.
gabokocka
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Sztem tegnap az volt a lényeg, hogy megálljunk a szakadék felé vezető úton, ez megtörtént.Hollandok ellen Ádámmal kell kezdeni, hogy lefárassza a Van Dijk-De Ligt párost, aztán a végére beküldeni Vargát.
gabokocka
2 hónapja
Sztem tegnap az volt a lényeg, hogy megálljunk a szakadék felé vezető úton, ez megtörtént.Ezt a bosnyák csapatot idegenben is meg lehet verni, ahogy ki is lehet tőlük kapni.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
Bolivia win their first away World Cup qualifier since 1993 with a 2-1 victory against Chile. 🙌🏼They had failed in their previous 64 attempts before tonights historic victory.
No altitude, no problem. 🇧🇴
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
amugy boszniaban meleg lesz.hollandi ellen is papiron nagyon zako jon.
otthon talan a nemetek ellen elcsipunk egy pontot.De benne van h tobb pontunk mar nem lesz..marmint marad 1.
2 hónapja
YoungZeeZee
8 566
lehez megkerestek oket es azt mondtak nem.van ilyen.Ádám Martin helyett who?Sebastian Nanasi volt a masik, de o is harom napja tetmeccsen szallt be, szoval o sem jon mar.
Hol voltak a nagy scout-ok Gyökeres felbukkanásánál? Asszem van a svédeknél még egy arc, magyar gyökerekkel…
Amúgy tényleg, emberileg egy végtelenül egyszerű, szerethető figura, de hogy magyar válogatott lehet, koszonje meg mindennap.
- JC6
Kenny
2 hónapja
"Csak egy bosnyák kapussal nem bírt az itthon két éve veretlen magyar fociválogatottA németországi 0-5 után talpra állt a csapat, a 60 ezer magyar szurkoló a 0-0 után is a himnuszt énekelte."
Origo 😊
2 hónapja
Argentína Kolumbiától, a brazilok meg Paraguaytól kaptak ki, érdekes ez a selejtezősorozat is 😊Az argóknak a presztízsen kívül igazából belefèr, ha nagyon fejre nem állnak, ők már kint vannak. (Legalábbis remélem 😏)
warr_b
2 hónapja
Ádám Martin helyett who?Sebastian Nanasi volt a masik, de o is harom napja tetmeccsen szallt be, szoval o sem jon mar.
Hol voltak a nagy scout-ok Gyökeres felbukkanásánál? Asszem van a svédeknél még egy arc, magyar gyökerekkel…
Amúgy tényleg, emberileg egy végtelenül egyszerű, szerethető figura, de hogy magyar válogatott lehet, koszonje meg mindennap.
- JC6
2 hónapja
Argentína Kolumbiától, a brazilok meg Paraguaytól kaptak ki, érdekes ez a selejtezősorozat is 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Mit mondott a kopasz? LemaradtamEmelt fővel jöhettünk le a pályáról
- JC6
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
csipkelli
4 008
Ha Dibusz a bosnyákoknál véd, akkor nyerünk!!
2 hónapja
- JC6
6 990
Ádám Martin helyett who? Hol voltak a nagy scout-ok Gyökeres felbukkanásánál? Asszem van a svédeknél még egy arc, magyar gyökerekkel…
2 hónapja
amúgy kerkez olyan mintha visszafele fejlődne angliábanUgyanezt éreztem, borzasztó szarul szállt be, Nagy Zsolt sokkal jobb volt.
peach
Igazából az összes cserénk szarabb volt, mint akik helyett pályára léptek.
2 hónapja
Adamot szet fogjak szedni sajnos.mutogatta a tenyerén a család az családot? nem? akkor nem.
Kenny
2 hónapja
- JC6
6 990
Mit mondott a kopasz? Lemaradtam
2 hónapja
Rosszul vagyok, ahogy meglátom Bozsikot… mindig a máltai égés jut eszembe róla. A nagy csókos szaktekintély, 50 év múlva is itt lesz a stúdióban..Nem Dömével voltak a Dupla Dinamit ami besült
- JC6
Draft
2 hónapja
Guruló Gömbvillámok😁😁😁Mi leszünk a Póver Braderz. Vagy a Tvin Pillarz.Én 191/100 😁😁😁 jelentkezzünk csatárduónak😁😁😁A tény, hogy egy Ádám féle fotballista a magyar válogatott második számú középcsatára szerintem egyértelművé teszi, hogy ez a csapat nemhogy második, de inkább harmadik vonal. Ilyen bosnyák szint. Ami az elmúlt éveket illeti, ki lett maxolva a top Orban meg Rossi taktikája. Ez a két meccs a reality'Jelentkezek a válogatottba!
gyurczi
Nem futok lassabban, mint Ádám, de 186/102 vagyok, úgyhogy nem nagyon tolnak arrébb, sosem tudtam a fülemen pörgetni a labdát, de valahogy mindig rúgtam egy-két gólt, ha a kapu elé kerültem...
És nagy igényeim se lennének, meccs utánra két sör oszt' annyi 😀
slowmotion
ThundersNFL a Paraszt
slowmotion
Draft
2 hónapja
amúgy kerkez olyan mintha visszafele fejlődne angliábanEz nem igaz, Iraola is gyakran dicséri, 3 meccsen 246 perc, végig kezdő. Még a posztriválisát, Lloyd Kellyt is elengedték. De az tény hogy ott annyira nem lehet kitűnni mint a hollandoknál.
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
ezek tenyleg el akarjak kuldeni Rossit vagy csak az oreg tolja a mindgamest Csanyival?