Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
Joooo fontos 3 pont ez,eggyel közelebb a BL hely. Gogo MU!🙂

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 743 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Csütörtökön 10től lehet jegyet venni
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 573
A Felcsút felbontotta a kooperációs szerződést a Csákvárral, a Master Good otthagyja Kisvárdát, alakul 😀
warr_b
Hivatalos bármelyik vagy csak pletyi?
Szokol
Cáfolat már van az egyikre

frissmedia.hu/hir/toretlen-a-bizalom-kisvardan-cafoltak-a-pletykakat-a-master-good-es-a-focicsapat-szakitasarol/29278
2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 723
Unitednek egész jó szöglet variációi vannak Carrick-kel
davemayer
Idén ebben már Amorimmal is jók voltunk.

2 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
A Felcsút felbontotta a kooperációs szerződést a Csákvárral, a Master Good otthagyja Kisvárdát, alakul 😀
warr_b
Hivatalos bármelyik vagy csak pletyi?
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 134 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ikszelt a Honvéd. Nem rossz.
nagylaza, főpohárnok
De, ha Kispest szurker vagy.

A Honvéd miért játszik otthon most már rendszeresen fehérben?
Kampman
A piros-fekete szerkónkban nem jött annyi pont, mint a fehérben tavaly, így babonából ez most az alap. De idén fehérben se nagyon jönnek a W-k...
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 494 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Versenybizottság egy NB II-es rangadó időpontját is módosította. A Budapest Honvéd és a Vasas közötti bajnoki mérkőzést eredetileg május 10-én, vasárnap 19 órára tervezték, azonban televíziós közvetítés miatt a kezdési időpontot előrébb hozták. Az új időpont szerint a találkozó ugyanazon a napon 16 órakor kezdődik. (ns.hu)

Csak a varia mindig
warr_b
Miért, az NB1-ben nem ez lesz szerinted? 😀
zacknorb
De, gondolom. Akkor is buziság 😀
Érdekes, egy bundásban vagy PL-ben nincs ez a tili-toli.
warr_b
PLben dehogynem, csak sokkal korábban
Löfli
Ott csak elhalasztani szokták a téli meccseket szar idő miatt 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 876 — beers & Packers
Ikszelt a Honvéd. Nem rossz.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 282 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A Versenybizottság egy NB II-es rangadó időpontját is módosította. A Budapest Honvéd és a Vasas közötti bajnoki mérkőzést eredetileg május 10-én, vasárnap 19 órára tervezték, azonban televíziós közvetítés miatt a kezdési időpontot előrébb hozták. Az új időpont szerint a találkozó ugyanazon a napon 16 órakor kezdődik. (ns.hu)

Csak a varia mindig
warr_b
zacknorb
warr_b
PLben dehogynem, csak sokkal korábban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Bazzeg Brunonak meglehet a rekord
zacknorb
Az a durva hogy egy nem jó csapatban és a fél szezont hatosban tolta😂

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 743 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bazzeg Brunonak meglehet a rekord
2 hónapja
Yesss Sesko ez az,Bruno gyerünk a rekordért😁

Szerkesztette: manuszka86

2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 573
A Honvéd miért játszik otthon most már rendszeresen fehérben?
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 643 — "Grammar maci"
Unitednek egész jó szöglet variációi vannak Carrick-kel

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 494 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Csak a varia mindig
warr_b
zacknorb

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 220 — The Mathematician
A Pool addig szórakozik hogy megint lemarad Alonsorol ès elviszi a Chelsea....
dande2
mondjuk a jelenlegi chelseat elvállalni nem biztos hogy okos húzás
de jah remélem van már Xabi deal

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja

Csak a varia mindig
warr_b
2 hónapja

Csak a varia mindig

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 641
dande2
Ha oda megy meg is érdemli a sorsát
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 641
 bsky.app/profile/anothersmd.bsky.social/post/3mkgce7x7g22c
over/under hány meccs eltiltást kap a kapus?
Löfli
Faszkalap ha már szimulál akkor legyen oda fetrengeni. Tudnék díjazni pár ilyen pofont minden hétvégén
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 336 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 282
warr_b
Mondom, nyártól viszlát Fradi, udv: MVM és telekom
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 209 — Cowboys fan
 onefootball.com/en/news/manchester-city-pushing-the-premier-league-to-reschedule-their-games-against-crystal-palace-and-bournemouth-42777139
Negritis, a vajda
playing mind games, eh? mármint az ismeretlen, de jól informált Arsenal szurkolóra gondolok. már a szurkolók is kiválóan elsajátították a spanyol iskolát, még nem is kezdődött el a mérkőzés, de már nyomást helyeznek a bíróra meg a szövetségre.

eleve még minden képlékeny, mert a Palack még áll a konfetti ligában, a május 15-17-i hétvégén nem tudja a Sziti a 37. fordulót lejátszani kupadöntő miatt, és még a Boszmusz meccs sincs betáblázva (hozzáteszem, most kedden vagy szerdán azt pont le lehetett volna játszani).
az fix, hogy az utolsó kanyar május 24-e 17 óra, egyelőre a Palack meccs 22-én 21 órára van berakva, ami ugye 48 órán belül van...
2 hónapja

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 220 — The Mathematician
 onefootball.com/en/news/manchester-city-pushing-the-premier-league-to-reschedule-their-games-against-crystal-palace-and-bournemouth-42777139

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!