Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
kozben a depor es a malaga is feljuthat az elso osztalyba. megjartak a 3. ligat is.megkora kedvencem volt a Depor. Nagyon remélem feljutnak
jelenleg a depor kozvetlenul mehetne fel a malaga rajatszassal.de szoros a verseny
YoungZeeZee
remontada

az igazi super depor.
2 hónapja
kozben a depor es a malaga is feljuthat az elso osztalyba. megjartak a 3. ligat is.megkora kedvencem volt a Depor. Nagyon remélem feljutnak
jelenleg a depor kozvetlenul mehetne fel a malaga rajatszassal.de szoros a verseny
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
9 859
kozben a depor es a malaga is feljuthat az elso osztalyba. megjartak a 3. ligat is.jelenleg a depor kozvetlenul mehetne fel a malaga rajatszassal.de szoros a verseny
2 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2026/04/nincs-szukseg-masodik-ulesre-lezarult-az-mlsz-licenceljarasaHihi, mindenki elsőre megkapta, ilyen vótmá?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Forrest meglehet. Kemény sorsolás plusz EL meccsek is. A Spurs éppen jókor nyomott egy CLexitet.Leeds is nyer folyamatosan. Úgy hogy azt mondom meg kell nyerni minden meccset és hátha nem nyer semmi a Newcastle 😀Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,Igy, h nyert a Forest meg a West Ham most, szerintem vege. A West Ham sorsolasa nem nehez (csak egy Arsenal van ami nehez), a Forestnek meg hiaba nehez a sorsolasa, mar messze van. Am ennyire szerencsétlen csapatot meg sose lattam, miota itt van De Zerbi, 3 meccs alatt megserult: Udogie, Romero, Xavi, Solanke. 4 kezdojatekos. 10%-ot se adok a bennmaradasra.
Sixo
Duff
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Hat nem tudom, valahogy így lett azért kerek a történet, az összefoglaló alapján simán kellett volna nyernie a Yorknak
gondolom Rochdale majd kiszop a döntőben tizikkel és még egy év Vanarama
Löfli
2 hónapja
gondolom Rochdale majd kiszop a döntőben tizikkel és még egy év Vanarama
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Havertz kiesésével végleg megpecsételődhet a PL sorsa. Pep bonthatja lassan a pezsgőt.sztem azért messze nincs ez lejátszva, de biztos hogy nem az arsenalra fogadnék
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
YoungZeeZee
9 859
Revesz nyilatkozata utan meg az is lehet, hogy megussza a Diosgyor.mert?, mit mondott
Kenny
2 hónapja
Revesz nyilatkozata utan meg az is lehet, hogy megussza a Diosgyor.
2 hónapja
Hát ez elég naracssárgás megmozdulás volt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
iktriadi színvonalú jinx volt, én is büszke lennék rá, de ha valamit szeretek magamban, az a szerénység.Upset érik az FA kupa elődöntőjébenSzép volt😁
Kampman
remontada
2 hónapja
Pope bár ne tért volna vissza a Castle kapuba 😕
2 hónapja
Mekkora gól a City-től
2 hónapja
A Soton gólnál elment a kép, de amióta visszajött, késik a hanghoz képest, így kissé élvezhetetlen a közvetítés.Upset érik az FA kupa elődöntőjébenmég nincs vége. egyenlőre 1-1
Kampman
Toto21
2 hónapja
Upset érik az FA kupa elődöntőjében
2 hónapja
tényekkel provokálsz, óvatosan.Mondjuk az kemeny. Barca 17el tobb golt lott kevesebb tizivel. Legtobb helyzetet alakitja ki. De biztos ha te igy tondolod.Ezt így is gondolom.Azt is leírtam, hogy a Real javára is tévednek.Azt irtad hogy iden es tavaly is Real kellett volna h bajnok legyen, de elcsaltak.
Azt is, hogy les volt Ramos gólja.
De én vagyok szelektív, meg én mondom azt, hogy a Real ellen tévednek csak.
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
2 hónapja
Havertz kiesésével végleg megpecsételődhet a PL sorsa. Pep bonthatja lassan a pezsgőt.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Rochdale 1 gólra van a feljutástól a League Twoba, még van 10 percük kbLaktam ott 😊, igaz, 87-ben. Mindenki krikettezett.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Leeds is nyer folyamatosan. Úgy hogy azt mondom meg kell nyerni minden meccset és hátha nem nyer semmi a Newcastle 😀Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,Igy, h nyert a Forest meg a West Ham most, szerintem vege. A West Ham sorsolasa nem nehez (csak egy Arsenal van ami nehez), a Forestnek meg hiaba nehez a sorsolasa, mar messze van. Am ennyire szerencsétlen csapatot meg sose lattam, miota itt van De Zerbi, 3 meccs alatt megserult: Udogie, Romero, Xavi, Solanke. 4 kezdojatekos. 10%-ot se adok a bennmaradasra.
Sixo
Duff
2 hónapja
Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,Igy, h nyert a Forest meg a West Ham most, szerintem vege. A West Ham sorsolasa nem nehez (csak egy Arsenal van ami nehez), a Forestnek meg hiaba nehez a sorsolasa, mar messze van. Am ennyire szerencsétlen csapatot meg sose lattam, miota itt van De Zerbi, 3 meccs alatt megserult: Udogie, Romero, Xavi, Solanke. 4 kezdojatekos. 10%-ot se adok a bennmaradasra.
Sixo
2 hónapja
Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,
2 hónapja
ez az előbb nálam inkább Tottenham tizi