Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
Vancsa mesterharmasa jol hangzik, de erdemes megnezni a golokat 😀lehet,de ott volt.ott kellett lennie.mas nem odamegy vagy nem ugy.
1. es a 2.hoz nem sok koze volt.
beltazor
több mint 1 éve
rossz zenét kevertek alá, inkább a Benny Hill Show-t kéne— Out Of Context Football (@nocontextfooty) March 4, 2024
Tony Adams
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Nah az ilyenekért kéne piros lapot adni a 2 udinese/newcastle mezesnek.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) March 4, 2024
Tony Adams
több mint 1 éve
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) March 4, 2024
több mint 1 éve
Vancsa mesterharmasa jol hangzik, de erdemes megnezni a golokat 😀Mondjuk az M4-es interjúja komoly volt, hogy mivel múlt héten kétszer késett, ma reggel a konyhán kezdett, ő osztja a reggelit 😀
1. es a 2.hoz nem sok koze volt.
beltazor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vancsa mesterharmasa jol hangzik, de erdemes megnezni a golokat 😀 1. es a 2.hoz nem sok koze volt.

több mint 1 éve
na kozben erdekessegkeppen megneztem hogyan allt a legutobbi 11 bajnokcsapat 24. fordulo utan, es a kesobbi 2. helyezett is hogyan allt ekkor. ugye idei ev 24 fordulo utan: 1. Leverkusen 64 pont 2. Bayern Munchen 54. pont
| 2022/23: | Bayern | 52 pont | 71 ponttal bajnok | Dortmund | 50 pont | 71 ponttal masodik |
| 2021/22 | Bayern | 58 pont | 77 ponttal bajnok | Dortmund | 50 pont | 69 ponttal masodik |
| 2020/21 | Bayern | 55 pont | 78 ponttal bajnok | RB Lipcse | 53 pont | 65 ponttal masodik |
| 2019/20 | Bayern | 52 pont | 82 ponttal bajnok | Dortmund | 48 pont | 69 ponttal masodik |
| 2018/19 | Bayern | 54 pont | 78 ponttal bajnok | Dortmund | 52 pont | 76 ponttal masodik |
| 2017/18 | Bayern | 60 pont | 88 ponttal bajnok | Fc Schalke | 40 pont | 63 ponttal masodik |
| 2016/17 | Bayern | 59 pont | 82 ponttal bajnok | RB Lipcse | 49 pont | : 67 ponttal masodik |
| 2015/16 | Bayern | 62 pont | 88 ponttal bajnok | Dortmund | 57 pont | 78 ponttal masodik |
| 2014/15 | Bayern | 60 pont | 79 ponttal bajnok | Wolfsburg | 50 pont | 69 ponttal masodik |
| 2013/14 | Bayern | 68 pont | 90 ponttal bajnok | Dortmund | 48 pont | 71 ponttal masodik |
| 2012/13 | Bayern | 63 pont | 91 ponttal bajnok | Dortmund | 45 pont | 66 ponttal masodik |
szoval ebbol tokeletesen latszik, hogy mennyire tortenelmi szezont megy a Leverkusen. konkretan a 2013/14-es szezonhoz hasonlithato, amikor emlekeim szerint februar vegen-marcius elejen unnepelte a Bayern a bajnoki cimet. Abbol a szempontbol szerencsetlennek is lehet nevezni Tuchelt, hogy a 11 szezonbol 3 szezonban is ugyanennyi vagy kevesebb pontot szerzett a Bayern, de az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ebbol a 3 szezonbol 2szer menet kozben le is csereltek az edzot. Raadasul egyetlen masodik 15/16-os Dortmund (talan epp Tuchel alatt) elozne meg a tabellan.
Legnagyobb problema talan nem is a 2. hellyel van, hanem a mutatott jatekkal plusz ahogyan menedzseli az oltozot (hello, ez bkinek ujdonsag?? volt olyan hely, ahonnan nem azert jott el, mert mkivel osszevesszet? talan a Mainz ...) es sztem csak ezutan jon a bajnoki hely. mert ha atlagot vonunk a pontokbol, es hozza teve, hogy jott egy Kane is, akkor ennek a csapatnak olyan 60 pont kornyeken kellene lennie, es meg boven lotavolban a bajnoki cimert. ehhez kepest jon egy ev hosszu ido utan, hogy nincs semmilyen siker. raadasul, ha marad vegig Tuchel sztem nem is tudjuk meg, hogy tenylegesen kire lehet szamitani es kire nem, ezert konnyen lehet, hogy szezon utan olyan keret felforgatas lesz, aminek koszonhetoen aron alul tavoznak meghatorozo jatekosok, hogy mashol teljesedjenek ki.
es ez annak koszonheto, hogy Oli es Brazzo keptelen volt elmenni egyet sielni ahelyett, hogy ulnek az irodaban es a jot is meg akarnak javitani ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nem értek ezzel egyet. Gavi egy szerencsétlen mozdulat miatt sérült meg, előtte nem volt soha. Fati meg az Umtiti utat választotta a műtét helyett, majd amikor már nem maradt más megoldás maradt a műtét. Lehet igazság abban hogy sokat játszanak, de erős túlzás hogy ez miatt alakult így a karrierjük. Egyedül max Pedrire lehet ezt ráaggatni hogy ez miatt.Az a durva, hogy Fati, Gavi és Pedri is kb injury prone lett. És hallom a Barcasokat akik ezt vizionálják Yamalnak isLehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartanaAz fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
Kenny
garincsa
zacknorb
több mint 1 éve
Az a durva, hogy Fati, Gavi és Pedri is kb injury prone lett. És hallom a Barcasokat akik ezt vizionálják Yamalnak isLehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartanaAz fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
Kenny
garincsa
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lehet arra fogni, okolnak is azért a szezonért mindenkit, de aki ennyit sérült azóta is, az valószínűleg az a szezon nélkül is itt tartanaAz fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
Kenny
több mint 1 éve
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....kb még mindig azt a szezont nyögi amikor csapágyasra lett hajtva. liga,kupa,bl, klubvb, eb,olimpia.
dande2
több mint 1 éve
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....Kapsz egy ekkora tehetséget mint Pedri és így kibaszik veled az élet
dande2
több mint 1 éve
Az fsza DeJong ès Pedri is lehet hosszabb időre kuka 😡😥 a kèt legfontosabb legjobb játèkosunk.....
több mint 1 éve
Utólag megnéztem a Siófok-Vasast. (0-1) Nem dobta fel a napomat. Továbbra is maga a megvalósult gyötrelem. Gerának az edzősködésbe még bele kell jönnie, de nyilatkozni már nagyon jól megtanult. Nyugodtan nyithatna himihumi tanszéket: Ahogy arra számítottunk, ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt. Az elején az ellenfélnek volt néhány lehetősége, majd kontroll alatt tartottuk a játékot, a vezetés megszerzése után pedig nyugodtabban folytathattuk. A második félidőben a Siófok bátrabban játszott, több hosszú labdával próbálták bontani a védelmünket. Mi elvesztettük a ritmusunkat, bár adódtak lehetőségeink, a kapu előtt nem hoztunk jó döntéseket.Igen, én is számítottam rá, hogy pokoli nehéz lesz abban a katlanban a legendás Siófok ellen. Bravúr, hogy sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. Látom a jövőt! Csak még egy kicsit homályosan.
több mint 1 éve
Rabiot és McKennie is kidőlt több hétre. Érdekes lesz ez a Miretti - Locatelli - Alcaraz középpálya. Meglehetősen támadó felfogásúnak néz ki, pláne, hogy Iling Jr is kezdő.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
ultra balhe a bundasban.vicctwitter.com/eurofootcom/status/1764228803516154114?t=wsmu9kEJDLXeMsKXJWBKKA&s=19
több mint 1 éve
Ez a Banai-Tóth duó elégge rendben van az Ute-Vidi meccsen, bármelyiket elfogadnám Szappanos, de akár Dibusz helyére is a válogatott keretben.Banait?! Ezt még lilaként is csak kinevetni tudom.
Szokol
több mint 1 éve
Ez a Banai-Tóth duó elégge rendben van az Ute-Vidi meccsen, bármelyiket elfogadnám Szappanos, de akár Dibusz helyére is a válogatott keretben.
több mint 1 éve
Bolonya nyert is, a szemetek! 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Egyszerre a Girona és Bologna is játszik
több mint 1 éve
Azért amit bíráskodás címszó alatt művelnek a sporik és mindegy melyik bajnokságot nézem, az valami BORZALOM!🤮🤬és ez azért furcsa amúgy, mert soha korábban nem kaptak ekkora segítséget a döntő fontosságú ítéletekben
nagir
több mint 1 éve
Ilyenkor tök kívülállóként, de bele tudom élni magam, hogy milyen szar lehet a helyszínen a MU szurkolóknak. Alapban úgy mentél oda, hogy sima zakó, majd egy bombával vezetsz, de aztán simán kikapsz. Pedig amúgy 1-2 kontrában lett volna veszély, ha pontosabbak.27-2 kapuralövés... A második félidőben egyszer sem lőt kapura a United. Ez a 2 csapat nem ugyan azt a sportot játszotta.
NB2

Liverpool Fc