Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ahogy mostanában rúgdossuk ki az edzőket, nem sokat jelent az a 2027, ha valakire nagyon ráizgulnak jövőre, akkor Kompany is repülni fog simán...Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
Amadeus von Dollárbaloldal
ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.Azért BL-döntőn a Real ellen fogadni 3,5 körüli oddssal erősen mínuszEV.
Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
slowmotion
több mint 1 éve
Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
több mint 1 éve
Nem tudom Belligol hogyan ne legyen fent. Az értékben sok minden benne van, jelenlegi szerződés, hova számít Home-Grown játékosnak. De jelenleg vele kapsz egy 6-8-10-es posztokon játszani képes kp-t aki egy top csapatban első szezonban bizonyított, jól fel van építve a karrierje, és fiatal.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
de amúgy tessék egy kevésbé 2random"
www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
Őszintén ki jobb középpályás nála. Én akiket nagyra tartok az Rodri, MØ, Rice, KDB, Kroos, Modric, Musiala, stb, ők 1 posztot nem képesek eljátszani Bellingham potenciális szerepeiből. Talán Bambi igen, nem nagyon néztem mostanában Bayern meccseket ahol 6-osból indult volna, neki jó a 8-as, neki is valahol a 10-15 környékén kell lennie Wirtzel.
Itt most pont annak az ellentétjét látjuk akik felülbírálják mert idén teljesen “clutch játékos” volt.
Véletlen odakeveredik 😀😀😀 Hát bmeg ő nem Álvaro Morata 😀
Jobb helyen úgy nevezik hogy helyezkedés/játék olvasása. Hihetetlen ha mindig hozzákerült valamit csak tud. Ha felül is teljesített idén, vagy jövőre jön Mbappé es kevesebb esélye lesz elől akkor se lesz szarabb játékos.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦Én emlékszem hogy beírtad
dande2
több mint 1 éve
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦Nekem konkrétan az elődöntők előtti szelómon az volt, hogy Olimpiacos, Atalanta, PSG
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
elcigánykodtak megint egy percet a hosszabbításban, erre a bíró lefújja +5-nélde utálom ezt, hogy a szövetség partner ebben
több mint 1 éve
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦
több mint 1 éve
Hahh, jó sokáig nézegették

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Mégse lesznek tizik ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Azt hittem eljutottunk már oda, hogy ez legyen az alap, és ne tekintsük szentírásnak a Transfermarktotszerintem senki nem mondja hogy szentírások az értékek vagy bármi
zacknorb
viszont egy viszonítási lista hogy melyik játékos kb hol van az értékrangsorban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Rámjött a szapora....faszért ettem rizses lecsót vacsira....ebben legalább van izgalom....a meccsben nincsja hogy Rád... Löflinek lehet jobban örültünk volna 😉
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Rámjött a szapora....faszért ettem rizses lecsót vacsira....ebben legalább van izgalom....a meccsben nincs
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jöhetnének egyből a tizik, botrány a meccs 😃
több mint 1 éve
az nem biztos hogy ma, de lesz érvényes találatistenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítástha most eljinxelem a szelvényemet, akkor... de szerintem gólzáporos 0:0, hosszabbítás után természetesen, talán tizipárbajban valaki betalál
NB2
slowmotion
több mint 1 éve
istenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítástha most eljinxelem a szelvényemet, akkor... de szerintem gólzáporos 0:0, hosszabbítás után természetesen, talán tizipárbajban valaki betalál
NB2
több mint 1 éve
istenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítást
több mint 1 éve
Mielőtt megnéztem a listát, én is ezt a hármast (Mbappe-Haaland-Bellingham) tippeltem a 3 legértékesebb játékosnak, ez teljesen basic.Azt hittem eljutottunk már oda, hogy ez legyen az alap, és ne tekintsük szentírásnak a Transfermarktot
Az meg, hogy ki mennyit ér konkrétan, az adás-vételnél derül ki, nincs semmiféle egzakt értékmeghatározás, csak a piac.
Ha egy random kínai milliomos úgy döntene, hogy mindhárom fenti játékost plusz Bukta Csabit megveszi a fia mellé a kínai hatodosztályban játszó csapatába egyenként 1 milliárd euróért, akkor mind a négyen annyit érnek. Ez ilyen egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mielőtt megnéztem a listát, én is ezt a hármast (Mbappe-Haaland-Bellingham) tippeltem a 3 legértékesebb játékosnak, ez teljesen basic.szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
slowmotion
Az meg, hogy ki mennyit ér konkrétan, az adás-vételnél derül ki, nincs semmiféle egzakt értékmeghatározás, csak a piac.
Ha egy random kínai milliomos úgy döntene, hogy mindhárom fenti játékost plusz Bukta Csabit megveszi a fia mellé a kínai hatodosztályban játszó csapatába egyenként 1 milliárd euróért, akkor mind a négyen annyit érnek. Ez ilyen egyszerű.
több mint 1 éve
jaaa, igen az nyilván teljesen más témakör 😀ja, hülye vagyok, nem érték ugrott be, hanem átigazolási díjwww.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229Mbappé lassna 26 évesnem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
5 éve ő is 250 körül volt
Negritis, a vajda
slowmotion
18dec-19 dec között 200 volt
de akkor más forrásoknál bőven 250-300at olvasgattam
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
ja, hülye vagyok, nem érték ugrott be, hanem átigazolási díjwww.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229Mbappé lassna 26 évesnem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229Mbappé lassna 26 évesnem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.értéknél miért ne számítana?
AlexIScrystal
Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono