Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 792 — SB 50 Champion @ Grund
Kompany 2027
Amadeus von Dollárbaloldal
nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.

ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
csebi
Ahogy mostanában rúgdossuk ki az edzőket, nem sokat jelent az a 2027, ha valakire nagyon ráizgulnak jövőre, akkor Kompany is repülni fog simán...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.

Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
slowmotion
Azért BL-döntőn a Real ellen fogadni 3,5 körüli oddssal erősen mínuszEV.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 581 — Cowboys fan
Szóval a Répaligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat, aztán a Konferansziéligát megnyerte az esélytelenebbnek tartott csapat.

Akkor most a Bellingham Bowlon asszonyt, házat, autót a Dortmundra? 😊
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 812 — "Montoya por favor!"
Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.
AlexIScrystal
értéknél miért ne számítana?

de amúgy tessék egy kevésbé 2random"
 www.transfermarkt.com/spieler-statistik/wertvollstespieler/marktwertetop
Negritis, a vajda
Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.
AlexIScrystal
Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?
kapitnono
Nem tudom Belligol hogyan ne legyen fent. Az értékben sok minden benne van, jelenlegi szerződés, hova számít Home-Grown játékosnak. De jelenleg vele kapsz egy 6-8-10-es posztokon játszani képes kp-t aki egy top csapatban első szezonban bizonyított, jól fel van építve a karrierje, és fiatal.
Őszintén ki jobb középpályás nála. Én akiket nagyra tartok az Rodri, MØ, Rice, KDB, Kroos, Modric, Musiala, stb, ők 1 posztot nem képesek eljátszani Bellingham potenciális szerepeiből. Talán Bambi igen, nem nagyon néztem mostanában Bayern meccseket ahol 6-osból indult volna, neki jó a 8-as, neki is valahol a 10-15 környékén kell lennie Wirtzel.
Itt most pont annak az ellentétjét látjuk akik felülbírálják mert idén teljesen “clutch játékos” volt.
Véletlen odakeveredik 😀😀😀 Hát bmeg ő nem Álvaro Morata 😀
Jobb helyen úgy nevezik hogy helyezkedés/játék olvasása. Hihetetlen ha mindig hozzákerült valamit csak tud. Ha felül is teljesített idén, vagy jövőre jön Mbappé es kevesebb esélye lesz elől akkor se lesz szarabb játékos.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦
dande2
Én emlékszem hogy beírtad
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 470 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem tudom itt leírtam e mikor Mendilibart kineveztèk, hogy rossz ez nekünk mert mèg meg is nyerik a sorozatot (ha vki vissza tudja keresni esetleg, köszönöm) de ha nem is írtam le csak akartam, a fiamnak tuti mondtam hogy így lesz. Meg kellett volna fogadni 😏😛🤷🤦
dande2
Nekem konkrétan az elődöntők előtti szelómon az volt, hogy Olimpiacos, Atalanta, PSG

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 454 — nabege2@yahoo.com
elcigánykodtak megint egy percet a hosszabbításban, erre a bíró lefújja +5-nél
de utálom ezt, hogy a szövetség partner ebben
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 743 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 719 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hahh, jó sokáig nézegették

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 037
Egy ilyen szar meccsen még képesek az egyetlen gólt is elvenni?

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 719 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mégse lesznek tizik ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 470 — Kinek mit intézett a kormánya
Na itt van őrület

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 735 — The Mathematician
Azt hittem eljutottunk már oda, hogy ez legyen az alap, és ne tekintsük szentírásnak a Transfermarktot
zacknorb
szerintem senki nem mondja hogy szentírások az értékek vagy bármi
viszont egy viszonítási lista hogy melyik játékos kb hol van az értékrangsorban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Rámjött a szapora....faszért ettem rizses lecsót vacsira....ebben legalább van izgalom....a meccsben nincs
ThundersNFL a Paraszt
ja hogy Rád... Löflinek lehet jobban örültünk volna 😉
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 865 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rámjött a szapora....faszért ettem rizses lecsót vacsira....ebben legalább van izgalom....a meccsben nincs

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Jöhetnének egyből a tizik, botrány a meccs 😃
több mint 1 éve
istenem, valaki találjon már be, nem akarok hosszabbítást
NB2
ha most eljinxelem a szelvényemet, akkor... de szerintem gólzáporos 0:0, hosszabbítás után természetesen, talán tizipárbajban valaki betalál
slowmotion
az nem biztos hogy ma, de lesz érvényes találat

több mint 1 éve
NB2
ha most eljinxelem a szelvényemet, akkor... de szerintem gólzáporos 0:0, hosszabbítás után természetesen, talán tizipárbajban valaki betalál
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 454 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
Mielőtt megnéztem a listát, én is ezt a hármast (Mbappe-Haaland-Bellingham) tippeltem a 3 legértékesebb játékosnak, ez teljesen basic.
Az meg, hogy ki mennyit ér konkrétan, az adás-vételnél derül ki, nincs semmiféle egzakt értékmeghatározás, csak a piac.
Ha egy random kínai milliomos úgy döntene, hogy mindhárom fenti játékost plusz Bukta Csabit megveszi a fia mellé a kínai hatodosztályban játszó csapatába egyenként 1 milliárd euróért, akkor mind a négyen annyit érnek. Ez ilyen egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Azt hittem eljutottunk már oda, hogy ez legyen az alap, és ne tekintsük szentírásnak a Transfermarktot

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
Tudtommal nem számít a kor. 26 vagy 21 éves édes mindegy. Nagyon nem szeretem a teknőcöt, de fényévekre van tőle Bellingham.
AlexIScrystal

Negritis, a vajda
Ez már reálisabb lista, de Bellingham top3al semmilyen listán nem tudok kieggyezni.
AlexIScrystal
Ehhez mondjuk elég komoly Real vagy Bellingham haternek kell lenni hogy ezt így gondold. 20 évesen a világ legértékesebb csapatának egyik legjobbja volt végig, és fontos meccseken villant, aranylabda top 3 várományosa. Mi mást kellene még tennie ennyi idősen?
kapitnono
szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.
slowmotion
Mielőtt megnéztem a listát, én is ezt a hármast (Mbappe-Haaland-Bellingham) tippeltem a 3 legértékesebb játékosnak, ez teljesen basic.
Az meg, hogy ki mennyit ér konkrétan, az adás-vételnél derül ki, nincs semmiféle egzakt értékmeghatározás, csak a piac.
Ha egy random kínai milliomos úgy döntene, hogy mindhárom fenti játékost plusz Bukta Csabit megveszi a fia mellé a kínai hatodosztályban játszó csapatába egyenként 1 milliárd euróért, akkor mind a négyen annyit érnek. Ez ilyen egyszerű.

több mint 1 éve
Mbappé lassna 26 éves
5 éve ő is 250 körül volt
Negritis, a vajda
nem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
slowmotion
 www.transfermarkt.com/kylian-mbappe/marktwertverlauf/spieler/342229
18dec-19 dec között 200 volt
de akkor más forrásoknál bőven 250-300at olvasgattam
Negritis, a vajda
ja, hülye vagyok, nem érték ugrott be, hanem átigazolási díj
slowmotion
jaaa, igen az nyilván teljesen más témakör 😀

több mint 1 éve
Mbappé lassna 26 éves
Negritis, a vajda
nem 180? talán Nejmárdzsunior volt a rekord, mert neki 222 millió volt a kivásárlási ára
slowmotion
Negritis, a vajda
ja, hülye vagyok, nem érték ugrott be, hanem átigazolási díj
több mint 1 éve
Mbappé lassna 26 éves
Negritis, a vajda
slowmotion

több mint 1 éve
AlexIScrystal

Negritis, a vajda
AlexIScrystal
kapitnono
szerintem pont Real hater amúgy, meg az angolokért sem feltétlenül van oda, szóval minden adott a véleményéhez. véleményhez meg mindenkinek joga van, még annak is, aki teljesen rosszul gondolja.