Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Ingyen se kellene😃Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Ha Anthony 100 milla akooooorrrr... 😀😀😀
AlexIScrystal
Tony Adams
több mint 1 éve
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Az értéke.
AlexIScrystal
több mint 1 éve
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..Ha Anthony 100 milla akooooorrrr... 😀😀😀
AlexIScrystal
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
Jelenleg Bellingham a legértékesebb játékosok 280 millióra taksálva. Lenne pár kérdésem hogy mi 280 millió benne..
több mint 1 éve
Nem értem ezzel mi a baj. Eddig az volt a gond, hogy nincs szakmaiság és hogy az edző kezében van minden igazolás. Több más jól működő nagy csapatnál szerintem tök hasonló a koncepció. Ha meg azt megnézed, hogy az elmúlt x évben a 25 feletti igazolt sztárokból kik jöttek be, akkor nem fogsz sok nevet felírni. És ez szerintem nem lesz azzal egyenlő, hogy ha van egy normális pénzért igazolható, normális fizetésű játékos, aki mondjuk mellé még underrated is, akkor ne igazolnánk le csak azért mert épp 27 éves. Jó példa erre mondjuk egy Bruno. Őt szerintem az Ineos is megvenné, ha most lenne 26 és még a sportingban nyomná.Igen nekem is az volt a benyomásom hogy ezt lekopizták a BHA-tól. esetleg a Brentford-tól.Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
FLZOLI
Amivel alapvetően nekem nincs is gondom, ez 2, gazdaságilag rohadt jól jövedelmező fociklub. Csak én azt hittem, ez a MU, olyan brand, amit kb Tinbuktu-Alsóban is ismernek. Mert a fent említett két példaklub sikeresnek nem mondható. Ez lenne a MU célja???
Age limit 25 hülyeség, mert van egy kurva erős utánpótlásuk,A Mainoo-k mellé pont beilleszthető lenne a 25-30 korhatár. Ha a BHA azt mondja 25 év a korhatár, megértem, mert ők tovább értékesítenek, a prime éveiket nem ott töltik a játékosok. Ez a cél Manchesterben is?
A 2-5 ponttal pedig kihúzzák magukat a top edzők közül, ezeket egy sztáredző sem fogja elfogadni. Amivel szintén nincs gond, lehet kinevelni egy saját edzőt, de ez sem ment nekik eddig sem.
Külön vicces az 5ös pont, az INEOS mint a tehetségfelkutató orákulum, hát mi picsa. 😀😀😀
Tony Adams
Az meg teljesen egyértelmű, hogy ez a csapat nincs win nowban, szóval annak semmi értelme, hogy olyan embert hozzunk ide csillagászati összegért, aki 3 évig lehet (és egyáltalán nem biztos, hogy az lesz) top szinten. Egy fiatal erős magot kell kiépíteni, akik akár 10-15 évig is meghatározhatják a csapatot.
több mint 1 éve
Ha nem jönnek az eredmények, az valószínűleg azt is jelenteni fogja, hogy Eberl vagy Freund (akár mindkettő) is megkapja a selyemzsinórt. Valamirevaló edzői rutinja már van egyébként, de a Bayern más kávéház, főleg egy ilyen szezon után. Mindenesetre vannak bőven olyan játékosok, akik az ő korosztálya, illetve akik ellen is játszott még játékosként Angliában. A boom or bust tipikus esete ez a kinevezés.Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
Amadeus von Dollárbaloldal
ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
csebi
több mint 1 éve
Igen nekem is az volt a benyomásom hogy ezt lekopizták a BHA-tól. esetleg a Brentford-tól.Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
FLZOLI
Amivel alapvetően nekem nincs is gondom, ez 2, gazdaságilag rohadt jól jövedelmező fociklub. Csak én azt hittem, ez a MU, olyan brand, amit kb Tinbuktu-Alsóban is ismernek. Mert a fent említett két példaklub sikeresnek nem mondható. Ez lenne a MU célja???
Age limit 25 hülyeség, mert van egy kurva erős utánpótlásuk,A Mainoo-k mellé pont beilleszthető lenne a 25-30 korhatár. Ha a BHA azt mondja 25 év a korhatár, megértem, mert ők tovább értékesítenek, a prime éveiket nem ott töltik a játékosok. Ez a cél Manchesterben is?
A 2-5 ponttal pedig kihúzzák magukat a top edzők közül, ezeket egy sztáredző sem fogja elfogadni. Amivel szintén nincs gond, lehet kinevelni egy saját edzőt, de ez sem ment nekik eddig sem.
Külön vicces az 5ös pont, az INEOS mint a tehetségfelkutató orákulum, hát mi picsa. 😀😀😀
több mint 1 éve
Ez eddig 2/2 hozzá nem értő embernek egy gecinagy FUCK felirat FLICK helyett.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Liverpoolnak van nagyon hasonló.Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
FLZOLI
több mint 1 éve
Igen ez kb a Brighton szint mondjuk. Nyilván nem olyan kreténül mint eddig, de minőséget akkor is kell hozni, ha amúgy itt most az építkezés és fejlődés a cél.
Sixo
több mint 1 éve
Kompany 2027nagyon kivancsi leszek mi sul ki ebbol majd.
Amadeus von Dollárbaloldal
ugye foleg azert erdekes, mert allitolag Flick vallalta az egy eves szerzodest, igy ha nem jottek volna az eredmenyek akkor a jovo evi edzopiacnak (ami elvileg epic lesz) lehetett volna valogatni.
azonban Eberl es Freund nagyon durva keretatalakitast latnak szuksegesnek, aminek a gatja lehetett volna Flick, mert nagyon torodik a keret egy jo reszehez.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 572
milyen jo kis meccseket nyomtunkca szabadkikotovel blsz 1benCsepel túl nagy és jelentős ahhoz, hogy csak egy csapata legyen.Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/
nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Dzsokijuing
rob3r7o
Ráadásul nem kettő, hanem három, ott a Szabadkikötő SE.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Csepel túl nagy és jelentős ahhoz, hogy csak egy csapata legyen.Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
nb1.hu/hir/harc-az-nb-iii-ert-szegedi-oromunnep-elkepeszto-gyulai-dominancia-villanyi-golvagok/
nb1.hu/hir/bajnoki-cim-10-0-s-kiutessel-125-gol-szombathelyi-orom-es-oldoklo-csatak-az-nb-iii-ert/
warr_b
Dzsokijuing
rob3r7o
Ráadásul nem kettő, hanem három, ott a Szabadkikötő SE.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Bár nem hiszem, hogy azon múlik ez, hogy valaki milyen szinten focizott, de egyébként angol válogatott is volt.Moneyball.
Sixo
Oszt ez a Wilcox látott egyszer is focipályát, hogy megmondja hogyan és kinek kell játszania?
Nemes samu09
több mint 1 éve
Moneyball.
Sixo
Oszt ez a Wilcox látott egyszer is focipályát, hogy megmondja hogyan és kinek kell játszania?
több mint 1 éve
Nem azt mondom hogy kiégett sztárok kellenek1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
Negritis, a vajda
A 3-as tényleg necces.
Toto21
De ha jó áron van egy 30 éves aki rutint és stabilitást tud hozni akkor őt nem hozzuk el?
Vagy ha valaki 26 évesen válik elérhetővé?
Ha irányelv és nincs kobe vésve oké
De mindig van edge case
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mindegyik feléledő klubnak ez kell lennie az alap szemlélete. A Wilcoxosat nem kell túlgondolni, ő felel az edző kiválasztásáért és úgy tud beleszólni egy működő klubnál. 1-eshez meg annyit hogy jöhet pár öreg alacsonyabb fizetéssel stabilitást adni.1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
Negritis, a vajda
A 3-as tényleg necces.
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
1-est adom, ez a keret nem kész. Ide olyanok kellenek akik éhesek és fejlödni akarnak. Nem kiégett "sztárok"Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
Negritis, a vajda
A 3-as tényleg necces.
több mint 1 éve
Az 1 és 3 nekem necces, de értem
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kompany 2027
több mint 1 éve
Pedig még a 8 közé is továbbtolt minket a Horvátokat kiverve. Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy a torna kezdete előtt kizárnak minket. 😀Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.akkor szerzett pont nelkul fogunk kiesni.
alatriste
csebi

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.akkor szerzett pont nelkul fogunk kiesni.
alatriste
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Carragher továbbjutásra jósolta a magyar csapatot az EB-n.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Tényleg amúgy Csepelen mi a francert van megint 2 csapat? Van egy Lénárdnak meg egy Sziszinhonak?Kösz, nagyon várom a Csepel párosítását!Szerintem még nincs.sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-3/megvannak-az-osztalyozos-parharcok-az-nb-ii-ert/2024052810481178741Negyedből enbéháromba is megvan már?
warr_b
Dzsokijuing
Ennyit találtam:
warr_b
Dzsokijuing
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”