Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Skót - magyarra igényeltem, de nagy lenne. Flower of Scotland élőben, a Magyar Himnusszal, warbb, örülünk? 😃
több mint 2 éve
Valszeg csak Warrb-t fogja érdekelni az a hatalmas meccs, amit ma a negyedosztályban 10+ éve poshadó szerelmem, az Alemannia Aachen játszott.Fel is jöttetek ezzel a második helyre 😊
Joey Tribbiani
Amúgy nagyon izgi kis csapatok poshadnak a Regionalligában... Aalen, FSV Frankfurt, Kickers Offenbach, Stuttgarter Kickers, Würzburger Kickers (jó, sok lesz má' a Kickers 😀), nem is beszélve a volt NDK-sokról, mint pl. Cottbus, Dynamo Berlin, Erfurt, Jena, Lokomotiv Leipzig...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
OFFICIAL EURO 2024 GROUP STAGE SCHEDULE:For fuck sake. Nem tudták volna Münchenbe tenni a meccseinket? 😕
🇭🇺 Hungary v Switzerland🇨🇭 - June 15, 15:00. - Cologne
🇭🇺 Hungary v Germany 🇩🇪- June 19, 18:00. - Stuttgart
🇭🇺 Hungary v Scotland 🏴- June 23, 21:00. - Stuttgart
(The matches start date is based on CEST time zone)
zacknorb
több mint 2 éve
OFFICIAL EURO 2024 GROUP STAGE SCHEDULE:🇭🇺 Hungary v Switzerland🇨🇭 - June 15, 15:00. - Cologne
🇭🇺 Hungary v Germany 🇩🇪- June 19, 18:00. - Stuttgart
🇭🇺 Hungary v Scotland 🏴- June 23, 21:00. - Stuttgart
(The matches start date is based on CEST time zone)
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Francesco Farioli által edzett Nice, a Nantes elleni első félidőben 747 perc (plusz nyilván vagy félórányi hosszabbítás) után kapott gólt.
— Vályi Bence Z. (@cinikusfuz) December 2, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ennél még a van Gaal-os időszak is jobb volt, akkor legalább néha fociztak is. Ez a mai is egy büdös nagy 0.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Valszeg csak Warrb-t fogja érdekelni az a hatalmas meccs, amit ma a negyedosztályban 10+ éve poshadó szerelmem, az Alemannia Aachen játszott.Wuppertalba látogatott a csapat, 3000 vendégszurkoló által megtámogatva (a hazai átlag nézőszám idén 15.278, negyedosztály...). Volt miért visszavágni, júliusban a Tivoliban 90. és 94. percben szerzett gólokkal nyertek a wuppik 2-1-re.
Jól is indult a meccs, hamar bevertünk hármat, közte két szabadrúgásgól az aranylábú Anton Heinztól. Ezután feltámadt a WSV, lőttek is egy gólt, majd kaptak egy tizit, mi meg egy piros lapot, így a hátradőlősből kurvára körömrágós lett már a félidőben, 2-3.
Sajnos nem is sikerült kihúzni a végéig, a 82. percben jött az egyenlítés. Már mindenki beletörődött a döntetlenbe, amikor a 87.-ben szabadrúgást kapott a csapat úgy 25-ről. Ismét Heinz állt a labda mögé, és újra beverte! 3 szabadrúgásgól 1 meccsen! 3-4!
Összefoglaló: youtu.be/SHDu1U2j7Og?si=BBIhRnXhWW7d7jWY
Szerkesztette: Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Vitor Roque pedig jön ősszel át, a brazil klubja ma Twitteren megerősítette
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem roszabbak mint mi, az biztos, és hasonló erők küzdelménél nem mondhatod azt hogy illene őket megverni. Ráadásul egy marha hosszú szezon után, lehet 35 fokbanDe most mitől lenne bármiben is jobb egy skót vagy svájci csapat? A szerbekkel egy szint, és azért ők sem nyomnak űrfocit. Nyilván ez arra értendő, hogy mindegyik külföldön játszó ember egészséges lesz és nem a koreai disznót vagy az olasz kettes nagycsoportos ovist kelljen nyomatni.Csoportelsőként illene tovabbjutni a csoportból, egyik csapat se egy verhetetlen kategória.Ezt azért leírni nagyon erősen túlzó szerintem
Skót stílus kellemetlen, a németek technikailag jók lesznek, Svájc mindig talál a balkánon valami értelmes csapatra valót, de igazából egyik sem egy francia, angol, portugál csapat kaliber
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
Hirtelen a svájci keretre néztem rá ,az például sokkal mélyebb mint a miénk.
És lehet unpopular opinion, de csak mert kétszer nyertünk a szerbek ellen nem elvárható, nem illendő, hogy minden ilyen meccset nyerünk.
Nem vagyunk franciák, hogy úgy menjünk oda, hogy ILLENE a csoportgyőzelem, sőt.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na melyik nagy múltú csapat esik majd ki idén? Ajax, Lyon, Sevilla, Chelsea?Ajax nem hiszem, ha nyerik az elmaradt meccset (3-2 a nyolcvanakárhányadik percben) és nyerik a holnapit, akkor 5.-6. hely.
FLZOLI
több mint 2 éve
De most mitől lenne bármiben is jobb egy skót vagy svájci csapat? A szerbekkel egy szint, és azért ők sem nyomnak űrfocit. Nyilván ez arra értendő, hogy mindegyik külföldön játszó ember egészséges lesz és nem a koreai disznót vagy az olasz kettes nagycsoportos ovist kelljen nyomatni.Csoportelsőként illene tovabbjutni a csoportból, egyik csapat se egy verhetetlen kategória.Ezt azért leírni nagyon erősen túlzó szerintem
Skót stílus kellemetlen, a németek technikailag jók lesznek, Svájc mindig talál a balkánon valami értelmes csapatra valót, de igazából egyik sem egy francia, angol, portugál csapat kaliber
FLZOLI
zacknorb
több mint 2 éve
Csoportelsőként illene tovabbjutni a csoportból, egyik csapat se egy verhetetlen kategória.Ezt azért leírni nagyon erősen túlzó szerintem
FLZOLI
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
0.01(xG).
— The xG Philosophy 🇪🇺 (@xGPhilosophyEU) December 2, 2023
Unbelievable strike, @malinovskyi18 🚀 pic.twitter.com/zW3acrSVwY
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Csoportelsőként illene tovabbjutni a csoportból, egyik csapat se egy verhetetlen kategória.Skót stílus kellemetlen, a németek technikailag jók lesznek, Svájc mindig talál a balkánon valami értelmes csapatra valót, de igazából egyik sem egy francia, angol, portugál csapat kaliber
több mint 2 éve
Na melyik nagy múltú csapat esik majd ki idén? Ajax, Lyon, Sevilla, Chelsea?
több mint 2 éve
Ahogy nézem a többi meccset aznap, a Svájc elleni az a szombat délután első meccs (14 vagy 15 óra)Németek ellen 21 óra főmeccs
És az utolsó mivel egyszerre megy szintén fix 21 óra
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Reszkess, Soroksár!!!
több mint 2 éve
Skótoknak nem örülök, sztem nagyon jó kis csapat, verték a spanyolokat és Haalandékat odavissza.Svájc viszont sztem leszállóágban, elég sokat bénáztak a selejtezőben egy elég szar csoportban.
Németek tudja a faszom, nem tudom elképzelni hogy egy hazai EB-re ne állnának össze...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Dec4 az élesedés, szóval nem tudom a rendszer hogy kezeli a most "leadott" dolgokat
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fel szemmel gyorsan nyomtam egy pre appliet, miert csak Germany vs A3 az egyetlen amit lattam? Vagy ez holnaptol elesedik?
több mint 2 éve
Én is leadtam, meglátjuk 😊
több mint 2 éve
Így viszont felkészülési meccsnek ilyen Wales meg Albánia szerintem jó lenne, és még akár egy spanyol, akár egy osztrák jó lenne.Tényleg az EB-re kell készülni jeligére.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
1 próbát megérThank you for waiting.Én leadtam.
Your request will be processed in
10 min.51 sec.
Negritis, a vajda
Hátha.
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Thank you for waiting.Én leadtam.
Your request will be processed in
10 min.51 sec.
Negritis, a vajda
Hátha.
több mint 2 éve
de hülye ez a Fiola, istenem.spanyolok ellen nyolcvan percig nyomoznánk a labdát, németek legalább nem működnek jól