Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért ez a nap Bayern szempontból kemény volt. A Leverkusen meccs 88. percéig úgy nézett ki, hogy feljöhetnek 7 pontra, majd rá 3 órára 13 pont lett a csapatuk hátránya.
több mint 2 éve
Nem tudom. A felvételről hiányzik egy Dortmund játékos aki sanszosan hátrébb volt mint Can, de mondom amíg nem látni h mikor rúgja el a labdát addig megvaltoztatni az ítéletet csupán az alapján mert bízzunk a VARban, picit erős.Les volt amúgy.2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
zacknorb
Ez egy ilyen szezon. Mondtam én h jön vissza a Tuchelball.
csebi
De az első félidőben hogy nem adták meg azt a 11est azt nem értem, gólba tartó labda volt ráadásul.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Beki
több mint 2 éve
10 - Borussia Dortmund celebrated their first Bundesliga away win at FC Bayern for 10 years (3-0 in April 2014) and their 10th Bundesliga away win at FCB overall, more than any other club. End. #FCBBVB pic.twitter.com/Ms9oGyVhd6
— OptaFranz (@OptaFranz) March 30, 2024
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Milyen ez a nap, kb mindenki csapata szopik. Juve, Diósgyőr, Bayern, Chelsea, Napoli, Leipzig. Közben a Fulham pontot ment, úgy hogy köve nincs a meccshez, és persze a Villa is nyer helyzet nélkül. Ha a Spurs nem nyert volna ez egy fekete betűs nap lenne.
több mint 2 éve
Kint voltam az MTK-Kecsón. Ez a Helmich gyerek tavaly még az NB3-as ESMTK-ban csere volt… hány és hány tehetség kallódik, kallódott el ebben az szaros, rohadással teli urambátya rendszernek hála..
több mint 2 éve
Les volt amúgy.2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
zacknorb
csebi
De az első félidőben hogy nem adták meg azt a 11est azt nem értem, gólba tartó labda volt ráadásul.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi
r.baggio
több mint 2 éve
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
nem gyakran kapcsolok be bundás streamet, de egyből gól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mit mentett a Luton😮!Vagyis a Fulham 😊
zacknorb
több mint 2 éve
9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
csebi
több mint 2 éve
Gondolom továbbra is minden rendben London kék részén.Mester marad, türelem a legfontosabb.
több mint 2 éve
Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
több mint 2 éve
Mit néztek fiúk?sztem a spurs-lutont
bcsarli, Udvari Főkóstoló
én meg Chaser-t 😊
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mit néztek fiúk?
több mint 2 éve
73 - Bayer 04 Leverkusen now have 73 points to their name, equalling their club record from the 1999-2000 campaign. Leverkusen already have collected more points than last season's champion FC Bayern (71 points in 2022-23). Comeback. #B04TSG pic.twitter.com/BehfvVosAx
— OptaFranz (@OptaFranz) March 30, 2024
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na azért most már tartsuk meg.
több mint 2 éve
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....TB12 te vagy az? 😀
dande2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....