Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 497
Azért ez a nap Bayern szempontból kemény volt. A Leverkusen meccs 88. percéig úgy nézett ki, hogy feljöhetnek 7 pontra, majd rá 3 órára 13 pont lett a csapatuk hátránya.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 366 — Lucas Scott
2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.
zacknorb
Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
Ez egy ilyen szezon. Mondtam én h jön vissza a Tuchelball.
csebi
Les volt amúgy.

De az első félidőben hogy nem adták meg azt a 11est azt nem értem, gólba tartó labda volt ráadásul.
davemayer
Nem tudom. A felvételről hiányzik egy Dortmund játékos aki sanszosan hátrébb volt mint Can, de mondom amíg nem látni h mikor rúgja el a labdát addig megvaltoztatni az ítéletet csupán az alapján mert bízzunk a VARban, picit erős.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...
Beki
Egyértelműen azért mert csak! Les volt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. 😀
több mint 2 éve
Beki New York Jets 2 688
Raphinha goljat mi a banatos picsara alapozva vettel el a VAR? Ekkora kretenseget nem tudom h lattam-e valaha...

Szerkesztette: Beki
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 779 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 401 — LIGHTS OUT!
Milyen ez a nap, kb mindenki csapata szopik. Juve, Diósgyőr, Bayern, Chelsea, Napoli, Leipzig. Közben a Fulham pontot ment, úgy hogy köve nincs a meccshez, és persze a Villa is nyer helyzet nélkül. Ha a Spurs nem nyert volna ez egy fekete betűs nap lenne.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Kint voltam az MTK-Kecsón. Ez a Helmich gyerek tavaly még az NB3-as ESMTK-ban csere volt… hány és hány tehetség kallódik, kallódott el ebben az szaros, rohadással teli urambátya rendszernek hála..
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 779 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 544 — "Grammar maci"
2019 augusztusi Szuperkupa óta ez lehet az első Klassiker, amit a Dortmund nyer meg. Ráadásul idegenben.
zacknorb
Mindig bírom azokat a visszavont les gólokat amikor ugy húzzák be a vonalakat h nem látni mikor rúgják a labdát.
csebi
Les volt amúgy.

De az első félidőben hogy nem adták meg azt a 11est azt nem értem, gólba tartó labda volt ráadásul.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
zacknorb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 544 — "Grammar maci"
Ez hogy nem 11es?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 608 — Omar's Coming Yo!
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi
r.baggio

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A Nyíregyháza első gólját majd tegye be ide valaki, köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 919 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
nem gyakran kapcsolok be bundás streamet, de egyből gól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Mit mentett a Luton😮!
zacknorb
Vagyis a Fulham 😊
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 497
Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XD
Zsellér van de Vrij
Majd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
csebi
9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 490 — Ajmo Vatreni
Gondolom továbbra is minden rendben London kék részén.
Mester marad, türelem a legfontosabb.
több mint 2 éve
Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XD
Zsellér van de Vrij
Majd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 977 — The Mathematician
Mit néztek fiúk?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
sztem a spurs-lutont

én meg Chaser-t 😊

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 458 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mit néztek fiúk?

több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 873 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na azért most már tartsuk meg.
több mint 2 éve
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....
dande2
TB12 te vagy az? 😀

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 873 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bmeg kisebbre kell fújni a labdát....