Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Annyit azért elmondhatunk, hogy ez 3 védős felállás nem jött be.
több mint 2 éve
bold prediction: a Vasas javára lesz egy megítélt büntető a második félidőben.
több mint 2 éve
Bologna meg már 3-0Gondoltam hogy a múltkori balhè után sima bukta lesz...nem èrdemeltük meg a Coppát se....
Les volt csak 2-0
ozibozi
több mint 2 éve
BecsusszantAzóta ő is pottyantott egy bumbagólt.Ésssss?Miért nincs már gól, Löfli???Mert még nem ment (vissza?) WC-re.
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
iktriad
több mint 2 éve
A legutóbbi Vidám Vasárnapon biztos volt nyelveken szólás.Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
Gera pl kért Sanyibától vmi esőtáncot, bárány vagy szűzáldozatot?
Willie Parker
több mint 2 éve
Gera egy alkalmatlan balfasz.Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
BezacskózzaLöflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?szerintem mindenki tudja, de marha undorító
Willie Parker
zacknorb
több mint 2 éve
Szürreális gondolataim vannak ma este.Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Azóta ő is pottyantott egy bumbagólt.Ésssss?Miért nincs már gól, Löfli???Mert még nem ment (vissza?) WC-re.
Willie Parker
iktriad
Willie Parker
több mint 2 éve
Ezek az 1 perces hírek aranyat érnek
több mint 2 éve
Ezeket a védelmeket Megye 2-ben kikérnék maguknak egyesek. Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Visszapasszírozza a szart a lóba. 😀
Willie Parker
több mint 2 éve
A Vasas védekezésVicc geciMi? Konkretan a masodik golja utan semmit nem csinalt a Vasas.
zacknorb
Bence94
több mint 2 éve
Vicc geciMi? Konkretan a masodik golja utan semmit nem csinalt a Vasas.
zacknorb
több mint 2 éve
Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?Ez a kérdés már régen is felmerült, de sosem igyekeztünk megválaszolni.
Willie Parker
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok, Gera cserél-e a szünetben, ha igen, kit.
több mint 2 éve
Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?szerintem mindenki tudja, de marha undorító
Willie Parker
több mint 2 éve
Löflinél mi történik, amikor a VAR elveszi a gólt?
több mint 2 éve
Vicc geci
több mint 2 éve
Mekkora meccs
több mint 2 éve
Édes faszom, kabaré 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
na kérem szépen végre egy gól
több mint 2 éve
3-2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!